:: FiGa :: Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Oskar3 mi się zawiesiło :siara: A Oskar4 i 5 poszły :mad: Quote
malawaszka Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 4 i 5 mi wrzuciło do spamu :lol: dawaj 3 Quote
:: FiGa :: Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Probowałam jeszcze dwa razy i ciągle się wiesza :mad: malawaszko, może potrzeba lepszych zdjęć? Jeśli tak to postaram się o nie :) Quote
malawaszka Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Figa każde dobre zdjęcie to większa szansa dla psiaka!!! jak się da to byłoby świetnie!!! Quote
GoskaGoska Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 tu male zdjęcie ze strony schroniska : Quote
malawaszka Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 ono by było super jakby nie trzeba było z lupą oglądać :oops: Quote
:: FiGa :: Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Jutro będę w schro to spróbuję go z boksu wyciągnąc ;) Quote
:: FiGa :: Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Nie dostanę go z boksu... dostał adnotację "agresywny".... Quote
rita60 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 :: FiGa :: napisał(a):Nie dostanę go z boksu... dostał adnotację "agresywny".... FiGa a dlaczego:cool1: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 co to za cholerne bzdury znowu ? :mad::mad::mad: Pewnie jest tak samo "agresywny" jak moja i Ulvova Psota :mad::mad::mad: a taki opis przekresla jego szanse na dom.. o bo sie wsciekne! Quote
malawaszka Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 :crazyeye: co za skur**syństwo :angryy::angryy::angryy: i to ma być schroniskowe dbanie o psy? najłatwiej klepnać pieczątkę że nieadopcyjny i z głowy :angryy: Quote
:: FiGa :: Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Aga, może Tobie udałoby się go wyciągnąć? Ja będę meczyć jeszcze p Wiktora, ale on pokręcił tylko nosem i powiedział, że lepiej nie... :shake: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 może, ale nawet nie mam aparatu, więc musiałybyśmy się zgrać. Quote
:: FiGa :: Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Jak będziesz wybierać się do schro daj mi znać dzień wcześniej. Lub jeśli będziesz tam z ulv, powiedz jej by aparat wzięła :oops: Quote
mamanabank Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 pozdrawiam pięknego Oskara, kolejny z etykietką, oby trafił na mądrego człowieka... Quote
bros Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 ano siedzi i czeka :-( przydało by mu się porządne czesanie :-( fotki z listopada Quote
leni356 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Trzeba biedakowi dorobić ogłoszeń. On taki cudny, już powinien mieć domek Quote
GoskaGoska Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 to na pewno nie będzie łatwe znalezienie mu domu - ponoć faktycznie ma kłopoty z kłapanie zębami . Wcześniej dwie Pani go chciały adpotować - przy wyciąganiu kłapną pielegniarza, ale one się tym nie zraziały, zabrały go do domu, ale następnego dnia go oddały, bo ponoć jakiś Pan chciał do pogłaskać i go dziabnął. To jest piesek który boi się gwałtownych ruchów i zachowań które go zaskakują i wtedy pokazuje zęby. Koniecznie potrzebował by DT któremu by się chciało z psem pracować inaczej będzie ciężko znaleść mu jakies dom. Quote
xmartix Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 nie wiem czy tu jestem, ale pies na pewno jest w schronie, widziałam go Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/176941-SzczeniAE-tka-collie-i-jamnik-czekoladowy-szukajAE-pilnie-DT/page2 xmartix - wejdz prosze, kwestia szczeniaka jamnika Quote
epe Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Agnieszko! Pamiętasz wątek,który założyłaś? http://www.dogomania.pl/threads/114181-PrzepiAE-kny-Polski-Owczarek-Nizinny-Majkel-juA-tak-dA-ugo-czeka-na-czA-owieka Majkel - jego udało się wyciągnąć,ale chyba na zasadzie adopcji! Do której nie doszło,bo na dzień dobry capnał pana już w jego samochodzie i pan się rozmyślił:-( Irysek go woziła do tego pana;) Pies był trochę u Bianki,a teraz siedzi u p.Wandy w przytulisku - byli chętni na niego,ale p.Wanda coś go nie chce oddać i wszystkich potencjalnych chętnych zniechęca telefonicznie:placz: Quote
Recommended Posts