Jump to content
Dogomania

Kudłacze w potrzebie - wątek dyskusyjny - PROSZĘ O NIE CYTOWANIE ZDJĘĆ

Recommended Posts

Posted

[quote name='leni356']Magdola, a dt mógłby ją wysterylizować? To wtedy byśmy zbierali na sterylkę[/QUOTE]
Ja bym miała parę rzeczy na bazarek, którego nie umiem wystawić.... na razie ten dt się zastanawia.... i ja też żeby im zabrać Bunię sprzed nosa...hahaha:diabloti::diabloti::diabloti: Bo to taka moja kochana Bakusia 2 :loveu: Jutro wieczorkiem powinnam mieć jakieś info..... Gdyby coś to po wypłacie mogłabym "założyć".....(zależy ile dostanę :()

Posted

Kochana Zerduszko napisała że może wystawić bazarek. Trzeba zrobić zdjęcia rzeczy. Ja też mam rzeczy na bazarek.
Zerduszko to podaj maila na pw do mnie i do Magdoli i wyślemy

Posted

[quote name='leni356']Kochana Zerduszko napisała że może wystawić bazarek. Trzeba zrobić zdjęcia rzeczy. Ja też mam rzeczy na bazarek.
Zerduszko to podaj maila na pw do mnie i do Magdoli i wyślemy[/QUOTE]
Kojarzę imię Bellisimy, ale która to????????????????????????????????
Podrzuciłam Manię, ale za duża.....:(

Posted

[quote name='Dogo07']Ale Kostek dopiero ją kilka postów dodała wcześniej, widziałaś jaka ona bidulka :( ?
A ona podobna do Buni.[/QUOTE]

Tak, widziałam, straszna bidulka :shake::shake:

Posted

[quote name='leni356']Która to jest Fifi?[/QUOTE]
Nie tylko ja czegoś nie wiem :evil_lol:
Leni dawaj ją na kudłacze: [INDENT] [SIZE=4]Fifi to 1,5 roczna ślicznotka zabrana ze schroniska w Ostrowi Mazowieckiej.
To nie jest zwykła sunia. Z pewnością nie! Fifi to iskierka radości i uśmiechu który huśta się na ogonie zachęcając do wspólnych pieszczot i zabawy.
Przy niej nawet najpoważniejszy i zestresowany człowiek się odpręży i uśmiechnie.
Jest bardzo ufna i lgnie do człowieka.
NA PEWNO BYŁA KIEDYŚ PSEM DOMOWYM.
Niestety po tym " kiedyś" trafiła do schronu. Dlaczego? To wie tylko ona.

Fifi to piękna sunia w typie teriera/jamnika szorstkowłosego.
Jest filigranowa, waży niecałe 6kg i z pewnością zmieści się w Twoim domu i sercu.

Dogaduje się z innymi psami, jednak jest małą zazdrośnicą o względy człowieka.
Jej nie da się nie polubić! Jednak do pełni szczęścia, naszej iskierce jest potrzebny dom i dobry człowiek przy którym będzie się czuła bezpiecznie.
POMOŻESZ??
[/SIZE][SIZE=4]kontakt w sprawie Fifi:
Ida: [/SIZE][SIZE=4]600 101 446 [/SIZE][SIZE=4]
Ela: 889 174 935

[IMG]http://img1.classistatic.com/cps/kj/100104/180r3/9147hkl_20.jpeg[/IMG]

[IMG]http://img1.classistatic.com/cps/kj/100104/180r5/45325f7_20.jpeg[/IMG]

[IMG]http://img1.classistatic.com/cps/kj/100104/180r2/69028j_20.jpeg[/IMG]

Następny Yorkshirejamnik szorstkowłosy :)

[/SIZE][/INDENT]

Posted

Fifi jest w DT w Otrębusach k. Warszawy i swojego wątku nie ma. Szczegóły zna [URL="http://www.dogomania.pl/../members/74146-idusiek"] [B]idusiek[/B][/URL] .
Fifi jest na ogólnym [URL="http://www.dogomania.pl/17010-OstrA-w-Maz-170-psA-w-zamiast-70-Schronisko-jest-przepeA-nione-pomA-A-my-w-adopcjach?p=13824998#post13824998"]wątku Ostrowskich psiaków[/URL] więc zapraszam.
Ogłoszeń ma trochę porobionych.

Posted

Trzymajcie kciuki, bo dzisiaj jest noc, dzięki której ma szansę jakiś mały max - max 5-6 kg kudłacz na DT u mnie:) Bezpłatny prawie (ew. karma i wet z tytułu ostatnich moich przejść...)
I powiem Wam , że Baka nie mogła trafic lepiej, czekam jeszcze pare dni, żeby ją zobaczyć bo sie boję że się rozkleję.... ale z tego co wiem (a mam kontakt) to jej Pani, która kocha bardzo psy, ale nigdy nie nosiła żadnego na rękach..... Bakusię nosi notorycznie....mam nadzieje, że umie jeszcze chodzić ;p Poza tym nowy Pan próbuje przekupować ją kiełbaską, która ona ignoruje a jak Pan się odwróci to kiełbaska znika....:)))))))))

Posted

[quote name='magdola']Trzymajcie kciuki, bo dzisiaj jest noc, dzięki której ma szansę jakiś mały max - max 5-6 kg kudłacz na DT u mnie:) Bezpłatny prawie (ew. karma i wet z tytułu ostatnich moich przejść...)
I powiem Wam , że Baka nie mogła trafic lepiej, czekam jeszcze pare dni, żeby ją zobaczyć bo sie boję że się rozkleję.... ale z tego co wiem (a mam kontakt) to jej Pani, która kocha bardzo psy, ale nigdy nie nosiła żadnego na rękach..... Bakusię nosi notorycznie....mam nadzieje, że umie jeszcze chodzić ;p Poza tym nowy Pan próbuje przekupować ją kiełbaską, która ona ignoruje a jak Pan się odwróci to kiełbaska znika....:)))))))))[/QUOTE]
Nieśmiała lalunia widać, że tak sie boi otwarcie jeść.

Posted

[quote name='zerduszko']Nieśmiała lalunia widać, że tak sie boi otwarcie jeść.[/QUOTE]
Zerduszko... ja Ci gwarantuję, że ona nieśmiala nie jest....Tam musi byc jakiś podstęp..... Pan to taksówkarz, a ona uwielbia jeździć samochodem....nie wiedziec czemu.... I z kotem wielkim jak "stodoła" (!) dogaduje się idealnie

Posted

Kopiuję z wątku szorstkowłosych:

[quote name='Kostek']Belissima w Kolnie reszta pod Warszawa, ale z transportem nie bedzie wiekszych problemow gorzej z kosztami benzyny jesli mialabym je wiezc przez pol polski:(

jesli chodzi o sterylke Beliski niestety w schronisku nie ma jej jak wykonac-nie ma miejsca na przetrzymanie gdzies w cieple po zabiegu to male prywatne schronisko ktore istnieje dopiero od roku,na wiosne powstana nowe boksy i moze uda sie wygospodarowac miejsce na salke pooperacyjna[/QUOTE]

Posted

czy mogę komuś podesłać zdjęcia ślepego pudelka z krakowskiego schroniska ?
bardzo pilnie potrzebuje ogłoszeń, bo wygląda strasznie. Pies schudł, jest smutny i zdezorientowany. Kikla miesięcy temu kiedy brałam go na spacer miał jeszcze sierść - teraz to same dredy ....

Posted

[quote name='Kostek']jak cos to ja tu jestem tylko tak skaczecie ze nie nadazam[/QUOTE]
Mam to samo... zwłaszcza jak wracam do domu po pracy, obiad, sprzątanie....a tu 100 nowych psów:( i 80 nowych wątków....