Onaa Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Magdola, a może ta sunia Bellisima co jest taka wystraszona ? Quote
magdola Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [quote name='leni356']Magdola, a dt mógłby ją wysterylizować? To wtedy byśmy zbierali na sterylkę[/QUOTE] Ja bym miała parę rzeczy na bazarek, którego nie umiem wystawić.... na razie ten dt się zastanawia.... i ja też żeby im zabrać Bunię sprzed nosa...hahaha:diabloti::diabloti::diabloti: Bo to taka moja kochana Bakusia 2 :loveu: Jutro wieczorkiem powinnam mieć jakieś info..... Gdyby coś to po wypłacie mogłabym "założyć".....(zależy ile dostanę :() Quote
magdola Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [quote name='Dogo07']Magdola, a może ta sunia Bellisima co jest taka wystraszona ?[/QUOTE] Ze zdjęć na razie Bunia wpadła w oko..... Quote
leni356 Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Kochana Zerduszko napisała że może wystawić bazarek. Trzeba zrobić zdjęcia rzeczy. Ja też mam rzeczy na bazarek. Zerduszko to podaj maila na pw do mnie i do Magdoli i wyślemy Quote
magdola Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [quote name='leni356']Kochana Zerduszko napisała że może wystawić bazarek. Trzeba zrobić zdjęcia rzeczy. Ja też mam rzeczy na bazarek. Zerduszko to podaj maila na pw do mnie i do Magdoli i wyślemy[/QUOTE] Kojarzę imię Bellisimy, ale która to???????????????????????????????? Podrzuciłam Manię, ale za duża.....:( Quote
leni356 Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 [quote name='Dogo07']Magdola, a może ta sunia Bellisima co jest taka wystraszona ?[/QUOTE] Bellisima wygląda prawie jak klonik Buni :) Quote
magdola Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [quote name='leni356']Bellisima wygląda prawie jak klonik Buni :)[/QUOTE] gdzie to cudo????????????????????/ Quote
Onaa Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Ale Kostek dopiero ją kilka postów dodała wcześniej, widziałaś jaka ona bidulka :( ? A ona podobna do Buni. Quote
magdola Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Podesłałam też Fifi :) Te kloniki Bakusi i Buni to są rasowe Yorkomniki szorstkowłose!!! Quote
leni356 Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 [quote name='Dogo07']Ale Kostek dopiero ją kilka postów dodała wcześniej, widziałaś jaka ona bidulka :( ? A ona podobna do Buni.[/QUOTE] Tak, widziałam, straszna bidulka :shake::shake: Quote
magdola Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [quote name='Dogo07']Magdola, post 2397.[/QUOTE] Wiem która... oglądałam ją 18 razy :) wstyd........ Quote
magdola Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [quote name='leni356']Która to jest Fifi?[/QUOTE] Nie tylko ja czegoś nie wiem :evil_lol: Leni dawaj ją na kudłacze: [INDENT] [SIZE=4]Fifi to 1,5 roczna ślicznotka zabrana ze schroniska w Ostrowi Mazowieckiej. To nie jest zwykła sunia. Z pewnością nie! Fifi to iskierka radości i uśmiechu który huśta się na ogonie zachęcając do wspólnych pieszczot i zabawy. Przy niej nawet najpoważniejszy i zestresowany człowiek się odpręży i uśmiechnie. Jest bardzo ufna i lgnie do człowieka. NA PEWNO BYŁA KIEDYŚ PSEM DOMOWYM. Niestety po tym " kiedyś" trafiła do schronu. Dlaczego? To wie tylko ona. Fifi to piękna sunia w typie teriera/jamnika szorstkowłosego. Jest filigranowa, waży niecałe 6kg i z pewnością zmieści się w Twoim domu i sercu. Dogaduje się z innymi psami, jednak jest małą zazdrośnicą o względy człowieka. Jej nie da się nie polubić! Jednak do pełni szczęścia, naszej iskierce jest potrzebny dom i dobry człowiek przy którym będzie się czuła bezpiecznie. POMOŻESZ?? [/SIZE][SIZE=4]kontakt w sprawie Fifi: Ida: [/SIZE][SIZE=4]600 101 446 [/SIZE][SIZE=4] Ela: 889 174 935 [IMG]http://img1.classistatic.com/cps/kj/100104/180r3/9147hkl_20.jpeg[/IMG] [IMG]http://img1.classistatic.com/cps/kj/100104/180r5/45325f7_20.jpeg[/IMG] [IMG]http://img1.classistatic.com/cps/kj/100104/180r2/69028j_20.jpeg[/IMG] Następny Yorkshirejamnik szorstkowłosy :) [/SIZE][/INDENT] Quote
magdola Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Fifi jest w DT w Otrębusach k. Warszawy i swojego wątku nie ma. Szczegóły zna [URL="http://www.dogomania.pl/../members/74146-idusiek"] [B]idusiek[/B][/URL] . Fifi jest na ogólnym [URL="http://www.dogomania.pl/17010-OstrA-w-Maz-170-psA-w-zamiast-70-Schronisko-jest-przepeA-nione-pomA-A-my-w-adopcjach?p=13824998#post13824998"]wątku Ostrowskich psiaków[/URL] więc zapraszam. Ogłoszeń ma trochę porobionych. Quote
zerduszko Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Zapraszam na bazarek dla kudłacza Finiego [url]http://www.dogomania.pl/threads/176993-Kubraczek-ocieplany-na-kudA-acza-Finiego-do-12-01?p=13825176#post13825176[/url] Quote
magdola Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Trzymajcie kciuki, bo dzisiaj jest noc, dzięki której ma szansę jakiś mały max - max 5-6 kg kudłacz na DT u mnie:) Bezpłatny prawie (ew. karma i wet z tytułu ostatnich moich przejść...) I powiem Wam , że Baka nie mogła trafic lepiej, czekam jeszcze pare dni, żeby ją zobaczyć bo sie boję że się rozkleję.... ale z tego co wiem (a mam kontakt) to jej Pani, która kocha bardzo psy, ale nigdy nie nosiła żadnego na rękach..... Bakusię nosi notorycznie....mam nadzieje, że umie jeszcze chodzić ;p Poza tym nowy Pan próbuje przekupować ją kiełbaską, która ona ignoruje a jak Pan się odwróci to kiełbaska znika....:))))))))) Quote
zerduszko Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [quote name='magdola']Trzymajcie kciuki, bo dzisiaj jest noc, dzięki której ma szansę jakiś mały max - max 5-6 kg kudłacz na DT u mnie:) Bezpłatny prawie (ew. karma i wet z tytułu ostatnich moich przejść...) I powiem Wam , że Baka nie mogła trafic lepiej, czekam jeszcze pare dni, żeby ją zobaczyć bo sie boję że się rozkleję.... ale z tego co wiem (a mam kontakt) to jej Pani, która kocha bardzo psy, ale nigdy nie nosiła żadnego na rękach..... Bakusię nosi notorycznie....mam nadzieje, że umie jeszcze chodzić ;p Poza tym nowy Pan próbuje przekupować ją kiełbaską, która ona ignoruje a jak Pan się odwróci to kiełbaska znika....:)))))))))[/QUOTE] Nieśmiała lalunia widać, że tak sie boi otwarcie jeść. Quote
magdola Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [quote name='zerduszko']Nieśmiała lalunia widać, że tak sie boi otwarcie jeść.[/QUOTE] Zerduszko... ja Ci gwarantuję, że ona nieśmiala nie jest....Tam musi byc jakiś podstęp..... Pan to taksówkarz, a ona uwielbia jeździć samochodem....nie wiedziec czemu.... I z kotem wielkim jak "stodoła" (!) dogaduje się idealnie Quote
leni356 Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Kopiuję z wątku szorstkowłosych: [quote name='Kostek']Belissima w Kolnie reszta pod Warszawa, ale z transportem nie bedzie wiekszych problemow gorzej z kosztami benzyny jesli mialabym je wiezc przez pol polski:( jesli chodzi o sterylke Beliski niestety w schronisku nie ma jej jak wykonac-nie ma miejsca na przetrzymanie gdzies w cieple po zabiegu to male prywatne schronisko ktore istnieje dopiero od roku,na wiosne powstana nowe boksy i moze uda sie wygospodarowac miejsce na salke pooperacyjna[/QUOTE] Quote
magdola Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [quote name='leni356']Kopiuję z wątku szorstkowłosych:[/QUOTE] brykam na wątek szorstkowłosych...... Quote
Kostek Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 jak cos to ja tu jestem tylko tak skaczecie ze nie nadazam Quote
Ank@ Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 czy mogę komuś podesłać zdjęcia ślepego pudelka z krakowskiego schroniska ? bardzo pilnie potrzebuje ogłoszeń, bo wygląda strasznie. Pies schudł, jest smutny i zdezorientowany. Kikla miesięcy temu kiedy brałam go na spacer miał jeszcze sierść - teraz to same dredy .... Quote
leni356 Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Podeślij: [email][email protected][/email] Quote
magdola Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [quote name='Kostek']jak cos to ja tu jestem tylko tak skaczecie ze nie nadazam[/QUOTE] Mam to samo... zwłaszcza jak wracam do domu po pracy, obiad, sprzątanie....a tu 100 nowych psów:( i 80 nowych wątków.... Quote
Recommended Posts