elinka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 [quote name='Madallena'] Szukam transpportu z Rudy Sl do Warszawy dla Kajtka, ale nie wiem czy mam. [/QUOTE] Madalleno, zajrzyj tutaj: [url]http://www.dogomania.pl/threads/131533-OferujAE-transport?p=13982813#post13982813[/url] - post #133 Quote
Ulka18 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='Madallena']nie chodzi tylko o ta sunke. Szukam mikropsiakow :)[/QUOTE] Madallena, moze zajrzyj tutaj :fadein: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/178019-Mrozik-i-A-nieA-ek-porzucone-osamotnione-krasnalki-bA-agajAE-o-dom-Mielec[/URL] Quote
Energy Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='Madallena']a gdzie ich nie ma :P tymczas mi sie zwolnil (wlasnie przed chwila oddalam Dafinke do adopcji) Szukam transpportu z Rudy Sl do Warszawy dla Kajtka, ale nie wiem czy mam. A kolezanka w czwartek do Poznania leci! zimno jest, psiaki marzna![/QUOTE] No cóż mam jednak nieodparte wrażenie, że mała sunia, która pojawiła się na pudlowatych spowodowała Twoje zainteresowanie wątkiem ostrowskim. Wszędzie psiaki marzną, pudliszonowate, które miały być zabrane przez Was także. Miałaś adoptować chorą staruszkę, która odeszła za tęczowy most, to może masz miejsce na inną staruszkę-15-latkę z Rudy Śląskiej, jak zwolniło Ci się miejsce?Jej bardzo jest potrzebna pomoc:roll: Quote
mshume Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Coraz więcej złośliwości na tym forum, przykre to. Maddalena wyciągnęła i wyadoptowała kilka psiaków w ostatnich tygodniach.Przejechała setki kilometrów.Poświęciła wiele swojego czasu. Wiesz o tym? A tu ciągle się wypomina, że nie wzięła psiaka, bo jeden kłapał zębami a drugi był za duży,żeby podróżował w torbie. Pani boi się wozić psy w luku bagażowym.trzeba to uszanować. Quote
leni356 Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 [quote name='Energy']No cóż mam jednak nieodparte wrażenie, że mała sunia, która pojawiła się na pudlowatych spowodowała Twoje zainteresowanie wątkiem ostrowskim. Wszędzie psiaki marzną, pudliszonowate, które miały być zabrane przez Was także. Miałaś adoptować chorą staruszkę, która odeszła za tęczowy most, to może masz miejsce na inną staruszkę-15-latkę z Rudy Śląskiej, jak zwolniło Ci się miejsce?Jej bardzo jest potrzebna pomoc:roll:[/QUOTE] Ja podałam kilka domków zainteresowanych TYM PUDLEM albo innymi - sprawdziliście chociaż jeden? Cekin już dawno mógł być w domu. A pani z Katowic może wziąć starszego pudla Quote
Asior Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 DOKŁADNIE!! Coroonaj rozmawiała ze stewardessą i to ona jej odradziła, że jest za zimno na wiezienie psów w luku.. A kłapiących psów coroonaj się nie boi bo Pakuś od nas ze schronu którego adoptowała coroonaj do tej pory nie daje się głaskać zawsze ani nosić na rękach....bo gryzie... Quote
Madallena Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Energy to sama wreszcie rusz d__upe i przejedz pol Polski bez zwortow kosztow! i wez jakas stara bide albo Atosa, ktory przeciez jest taki biedny! Babcie Pusie mialam wziac w drodze wyjatku. Mam zapchany tymczas 10 latnim niewidomym psem, drugiego miejsca nie zapcham! I nie rozumiem o co Ci chodzi! Biala sunia tez jest w potrzebie tak samo jak kazdy inny, czy brzydki czy ladny, czy chory czy zdrowy! Kobieto!Co Ci sie stalo!? na kazdym watku sie mnie czepiasz! Quote
Energy Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Madallena nie czepiam się Ciebie i nie pisz, że na każdym wątku bo nasza "wymiana zdań" dotyczyła tylko i wyłacznie pudliszonowego wątku. Ostatnio takie dyskusje prowadzisz na różnych wątkach, ale nie ze mną. I bądź uprzejma tą właśnie wymianę zdań prowadzić w sposób kulturalny. Leni356 Dogo07 dostała od Ciebie namiary na domy i umawia wizyty. W dwóch miastach są już osoby które zgodziły się je przeprowadzić, szukamy jeszcze w Chorzowie i Gliwicach. Quote
leni356 Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 [quote name='Energy'] Leni Dogo07 dostała od Ciebie namiary na domy i umawia wizyty. W dwóch miastach są już osoby które zgodziły się je przeprowadzić, szukamy jeszcze w Chorzowie i Gliwicach.[/QUOTE] Dajcie pani z Katowic zdjecia tej czarnej bidulki z Rudy Śląskiej - może się spodoba i ją przygarnie. Pani nie ma internetu, trzeba wydrukować Quote
Madallena Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='Energy']Madallena nie czepiam się Ciebie i nie pisz, że na każdym wątku bo nasza "wymiana zdań" dotyczyła tylko i wyłacznie pudliszonowego wątku. Ostatnio takie dyskusje prowadzisz na różnych wątkach, ale nie ze mną. I bądź uprzejma tą właśnie wymianę zdań prowadzić w sposób kulturalny. Leni356 Dogo07 dostała od Ciebie namiary na domy i umawia wizyty. W dwóch miastach są już osoby które zgodziły się je przeprowadzić, szukamy jeszcze w Chorzowie i Gliwicach.[/QUOTE] Bo szlag mnie trafia, ze poswiecam sie jak moge majac rodzine i psy ale to dla niektorych za malo, mimo, ze sami prawie nic nie robia. Wiec nie dziw sie, ze tak reaguje. Poza tym nie umiem byc usmiechnieta i wesola jak jednego dnia musialam uspis dwa psy. Ty zaczynasz sie mnie czepiac a ja nie pozostawie tego bez komentarza bo nie amsz racji. Wiec skoncz, prosze, to i ja skoncze. Quote
LadyS Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [B]Przepraszam, że offtopuję, ale sprawa jest pilna - potrzebujemy na dziś DT dla małego szczeniaka boksera - inaczej pies wróci do schroniska, gdzie na pewno czeka go jakaś choroba albo zamarznięcie...[/B] Wątek tutaj: [url]http://www.dogomania.pl/threads/178694-Dwie-bokserki-i-szczeniak-SZUKAMY-DT-dla-szczeniaka-inaczej-wrA-ci-do-schronu[/url] Quote
Energy Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='leni356']Dajcie pani z Katowic zdjecia tej czarnej bidulki z Rudy Śląskiej - może się spodoba i ją przygarnie. Pani nie ma internetu, trzeba wydrukować[/QUOTE] Pani może się umówić dopiero po 8 lutym i chce pieska małego, ale w pełni sprawnego, więc ta suńka z Rudy Śląskiej odpada, niestety. Madallena nie mam zamiaru kontynuować z Tobą tej dyskusji, a już na pewno nie na wątku, bo nie do tego służy, zwłaszcza, że Twoich wypowiedzi do zbyt kulturalnych zaliczyć nie można. Quote
leni356 Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 [B]NIE MAMY TRANSPORTU DLA BAJKI na jutro :( sunia musi być odebrana jutro ok. 8 rano w Zakręcie koło Warszawy i przewieziona na Chomiczówkę lub Mokotów [/B] Co robić?? Czy ktoś mógłby pomóc? Quote
nincia Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 leni356 napisz do anity_happy moze ona bedzie mogla przetransportowac BAJKE Quote
Tola Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='leni356'][B]NIE MAMY TRANSPORTU DLA BAJKI na jutro :( sunia musi być odebrana jutro ok. 8 rano w Zakręcie koło Warszawy i przewieziona na Chomiczówkę lub Mokotów [/B] Co robić?? Czy ktoś mógłby pomóc?[/QUOTE] :multi::multi::multi:jest transport! Sunia jedzie najpierw do madalleny, a potem dziewczyny juz się dogadają:p Quote
Mantis Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='Tola']:multi::multi::multi:jest transport! Sunia jedzie najpierw do madalleny, a potem dziewczyny juz się dogadają:p[/QUOTE] Ufff. Dziękuję :loveu: Quote
leni356 Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 No to super :multi: Madallena, ja mogę ją odebrać wieczorem i przewieźć na Chomiczówkę. Jeszcze jeden transport - Łazik zbiera fundusze żeby dostać się do domu. Jest już umówiony transport, a domek czeka. Kto się dołoży?? na razie jest 200 zł od nowej pani Łazika Quote
Madallena Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Dzwonil do mnie Pan, ktory ma mi ja przywiezc rano ok 8. Dogadane wszystko :) Czekam wieczorem az ktos ja wezmie bo jutro kolejny dzien kiede siedze z 4rema psami! Quote
Tola Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='Madallena']Dzwonil do mnie Pan, ktory ma mi ja przywiezc rano ok 8. Dogadane wszystko :) Czekam wieczorem az ktos ja wezmie bo jutro kolejny dzien kiede siedze z 4rema psami![/QUOTE] Czyli udalo się:p Quote
leni356 Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Juka - mała kudłata 4-miesięczna sunia: [url]http://www.dogomania.pl/threads/178752-Juka-4-miesiAE-czna-sunia-w-schronie-a-czy-ktoA-przygarnie?p=13987882#post13987882[/url] Quote
lika1771 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Leni wiem ze jestes zaganiana ale ja sie przypominam Quote
leni356 Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 [quote name='lika1771']Leni wiem ze jestes zaganiana ale ja sie przypominam[/QUOTE] Lika, właśnie pisałam w tym samym momencie :) Ja mam problemy z Dogo, cały czas: server too busy :( Uda mi się wysłać jeden post i koniec :( Quote
Onaa Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Od kilku dni ja też mam problemy z dogomanią. Quote
Onaa Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Od kilku dni ja też mam problemy z dogomanią. Quote
leni356 Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 [quote name='leni356'] Jeszcze jeden transport - Łazik zbiera fundusze żeby dostać się do domu. Jest już umówiony transport, a domek czeka. Kto się dołoży?? na razie jest 200 zł od nowej pani Łazika[/QUOTE] Łazik się przypomina nieśmiało. Chłopak zbiera na podróż do domu.. Pomóżcie Quote
Recommended Posts