Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja moge jutro po południu,ale transportera nie posiadam...

Pietrucha,gratuluję!
Twój pies dostał się na duzy ekran!!!
W sobotę 17.10.2009 w kinie Chemik zostanie wyświetlony nasz film z Bertą w roli głównej! Jest jakiś konkurs publicystyczny i film Dawida się załapał. Masz w domu gwiadę,normalnie...:cool3:

zapraszam na wątek:
http://www.dogomania.pl/forum/f25/zanim-kupisz-psa-kampania-129424/index59.html#post13011221

Posted

hehehe ja jeszcze jestem w szoku, że Berta na dużym ekranie będzie. W sumie zawsze myślałam, że jest wyjątkowa a teraz będzie jeszcze do tego sławna:crazyeye:
żeby paparazzi nie psuli nam wszystkich spacerów teraz hehe

Posted

no kwitnie dalej u nas. a my się zastanawiamy czy ją zostawić i bierzemy pod uwagę wszystkie plusy i minusy i dalej nie wiemy. normalnie takie czasy, że boję się ja oddawać komuś, że ją kiedyś skrzywdzi itp. a zostawimy to zablokuje u siebie miejsce na ewentualne kolejne przypadki do uratowania:) i nie wiem.

np przedwczoraj do przytuliska wrócił piesek, którego wyadopotowaliśmy jako szczeniaka 8 tyg. teraz ma 5 miesięcy... bo rzekomo dziecko ma alergie a prawda pewnie taka, że pobawiło się dziecko przez wakacje i przestało się zajmować psem. jedno dobre, że na ulicę nie wywalili szczyla, tylko odwieźli. boje się, żeby kiedyś z Warka tak nie było :((

Posted

taaa. ;) sąsiedzi to już się po głowach pukają i text: w kawalerce dwa psy??, słyszę echem na całym osiedlu :evil_lol: i nawet mi się już nie chce tłumaczyć, że ona tylko na chwilę i, że psy nie biegają w domu tylko szaleją na dworze ;] wiec im 100 m mieszkanie nie jest potrzebne do życia ;)

Posted

Pietrucha, zanim sie wyprowadzilam na wies, to przez 4 lata mieszkalam w mieszkaniu 44m2 z 3 Huskimi i 1 Eurodogiem:) Nie przejmujesz sie mam nadzieje.

Posted

bardzo sie zaprzyjaznily te sunki, a zdjecie jak patrza przez okno balkonowe razem, to w ramki wloz:) uchwycony fantastycznie klimat tej przyjazni

Posted

dzisiaj były dwie u weta i berta myślałam, że krzesło porwie jak warka pisnęła przy mierzeniu temperatury, żeby zobaczyć co z maluchem :p tak się przejęła, że niedobry wet jej koleżankę krzywdzi:crazyeye: przez łikend podejmiemy ostateczną decyzję. Warka idzie do zaocznej szkoły do bazylowej, my jedziemy na wesele, berta zostaje w domu, doglądana przez teściową. jesli wszyscy za sobą zatęsknimy to zostajemy w takim składzie :) i wyjdzie na to, że zaadoptuje ją tomek :eviltong: