Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuje wszystkim.

Wczoraj przy okazji poszlam do wilczka zobaczyc czy jest i był, przybiegl do mnie bez problemu.. tylko moich szelek już nie mial.. prawdopodobnie ktos mu zdjal.

Posted

[URL="http://pl.unitedcats.com/stopkillingdogs/"][COLOR=#000000]Stop Killing Dogs - the petition to stop brutal dog torture and dog meat consumption in South Korea[/COLOR][/URL]
POWSTRZYMAJMY ZABIJANIE PSÓW -petycja
:-(:-(:-(Dziewczyny podpisujcie i rozsyłajcie

Posted

Szarotka- ostatnim razem byłam z kolezanką, pomagała mi troche ale nie udało się..

Tato lepiej..odłączyli od aparatury i już troche chodził bo pozwolili mu.. jutro prawdopodobnie pojade znowu tam do szpitala. Trzeba dziękować Bogu że nie trafił 15-20 minut pozniej.. bo wiadomo co moglo by byc..
A tak w ogóle mówi że się dobrze czuje.

No to czekamy do soboty ;)

Posted

Ciesze sie za Tato lepiej sie ma :):)
Co do psa to musicie go chyba z nienacka capnac, bo on pewnie jest z tych strachliwych co to sie wszystkiego boi. Chyba, ze lubi samochodem jezdzic.
Zdaje sie, ze na zarcie w takiej sytuacji nie daje sie namowic.
Moze kielbaskie lubi??

Posted

[quote name='Szarotka']Ciesze sie za Tato lepiej sie ma :):)
Co do psa to musicie go chyba z nienacka capnac, bo on pewnie jest z tych strachliwych co to sie wszystkiego boi. Chyba, ze lubi samochodem jezdzic.
Zdaje sie, ze na zarcie w takiej sytuacji nie daje sie namowic.
Moze kielbaskie lubi??[/quote]
On obrazil się na mnie jak pozniej chcialam go kielbaskami przekupic :lol: i nie chcial zjesc ode mnie

Posted

[quote name='Moniska']On obrazil się na mnie jak pozniej chcialam go kielbaskami przekupic :lol: i nie chcial zjesc ode mnie[/quote]

Pewnie się przestraszył chwilowo ;)

DObrze, że tata czuje się lepiej :)

Posted

Dzisiaj ma przyjechać pati-c po moim wcześniejszym telefonie czy pies jest. Byłam dopiero na przystanku i go nie było :-( Ułoże drzewo i znowu tam pojade rowerem... czemu to jest takie komplikujące?

Posted

Jest. Juz dzwonilam do Pati-c ;) trzymajcie kciuki zeby nie poszedl sobie gdzies...
Kilka minut przed przyjazdem Patrycji pojde do niego zeby w razie wypadku wczesniej go znalezc.. Mam nadzieje że bedzie;)