jamor Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [video=youtube;3rxzz9j-_ga]http://www.youtube.com/watch?v=3rxzz9j-_ga[/video] ------- ------------ Quote
Szarotka Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Nie spie, ale video tak tu tez nie chce mnie sluchac :):) Quote
jamor Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 własnie, do bani te nowelizacje, tu link do przekierowania [URL="http://www.youtube.com/watch?v=3RxzZ9J-_GA"]http://www.youtube.com/watch?v=3RxzZ9J-_GA[/URL] Quote
Szarotka Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 No teraz dziala i muzyczka tak super :):) Quote
li1 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Wolter wypieknial, zmeznial, ma humorek jak wesoly zajaczek. Cudny. Dzieki jamor. Quote
Szarotka Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Wolter jest niedopoznania. Pamietam jak przyjechal i byl totalnie obojetny na wszystko. Quote
Moniskaa Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Jamor jestes wielki! Psiak już się zadomowił u Ciebie ;)) Szkoda tylko ze tak dlugo czeka na domek...:( Wielkie mizianka dla tego puszystego łobuza :) a jak z chodzeniem na smyczy? umie już ? Quote
jkp Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Dotychczas ani pół telefonu . Dzis wlaciłam za trzeci :(miesiąc u Jamora . Moze by mu zrobic ogłoszenie z tym filmikiem . Nie wiem czy sie da ? Quote
jamor Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 [quote name='li1']Czy sa w ogole jakies telefony o Wilczka ?[/QUOTE] nie ma. dzis jeden chłopak przyjechał ogladac lando, a ze okreslił ze to pies ma byc do bloku, wiec wybiłem mu lando z głowy a pokazałem Pks-a. pomiziali sie w kojcu i poganiali na wybiegu. zobaczymy, ma uzgodnic z rodzicami. Quote
AgusiaP Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 To trzymamy mocno kciuki i czekamy na wiadomości Quote
Moniskaa Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Dokładnie, trzeba trzymać kciuki zeby się udało. P.S Jamor, moze masz jakies nowe zdjęcia Shivy z nowego domku? Quote
jamor Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 nie. widze ja tam prawie codziennie, po przejezdzam obok.Wyglada dobrze, wesoła. Quote
Szarotka Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Inne psy siedza u Jamora jeszcze dluzej. Podoba im sie tam, to co beda zmieniac:loveu::loveu::loveu: Quote
jamor Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 tu ewentualny kandydat na nowego opiekuna. Dominik. [url]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f9432451f53f38fc.html[/url] Był dzis u mnie ze swoja mamą. Pks podoba sie. Pasuje do Dominika. Kupili mieszkanie w bloku , a mama obiecała ze donimik bedzie mogł miec psa. ewentualna przeprowadzka gdzies za 2 tyg. czekam na oficjalną decyzje. Jak na razie wszystko na dobrej drodze. Quote
Szarotka Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Hm ............pod warunkiem, ze nie bedzie strzelal do Wilczka - Walera- PKSa to mnie sie tez podoba. :):) Quote
__Lara Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 No to super!!!! Trzymamy kciuki!!! :cool3: Quote
li1 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Bardzo sie ciesze. Volter pasuje do Dominika. Swietny wybor czlowieka dla tego psa. Quote
li1 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='jamor']janek i szarik[/QUOTE] A Marusia tez jest? Quote
jamor Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 chyba mama dominika, wygladała mlodziej niz on. jak przyszedł dzis z nią , to ja na dzien dobry tekst " dominik, miałes przyjsc z mamą ! " Quote
li1 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='jamor']chyba mama dominika, wygladała mlodziej niz on. jak przyszedł dzis z nią , to ja na dzien dobry tekst " dominik, miałes przyjsc z mamą ! "[/QUOTE] Oj, uwodziciel z Ciebie, jamor. I jak ta kobieta mogla nie pozwolic synowi wziac psa od Ciebie po takim powitaniu. Ale wszystkie chwyty dozwolone, byleby pies mial dobry dom. Quote
Szarotka Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='li1']Oj, uwodziciel z Ciebie, jamor. I jak ta kobieta mogla nie pozwolic synowi wziac psa od Ciebie po takim powitaniu. Ale wszystkie chwyty dozwolone, byleby pies mial dobry dom.[/QUOTE] Jamor ma podejscie marketingowe :):) Quote
Recommended Posts