Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[URL]http://img689.imageshack.us/img689/9323/p1012243.jpg[/URL]

Śliczniusi :loveu: Jakie oczka zrobił :lol:

Wszyscy tak chwalą ID-y a na Snoopiego nikt nie spojrzy :shake: Oj baby, baby :mad: :diabloti:

Posted

[quote name='gosiulaa']Wcale nie są koszmarne!! Ten żółwik jest wręcz słodki!!!!! :loveu: ale ten niebieski z łapką króluje :D[/QUOTE]

Żółwik jest koszmarnie krzywy :evil_lol: zdążył mi już spaść i miał nogę sklejaną kropelką ;)

[quote name='Infortune.'][URL]http://img689.imageshack.us/img689/9323/p1012243.jpg[/URL]
Śliczna mordka :loveu: Nie mogę się doczekać kiedy będę miała takiego prywatnego uszatka :loveu:[SIZE=1] (trochę jeszcze poczekam, ale ciiii... :evil_lol:)[/SIZE]

A IDy bardzo fajne :loveu:Ja też próbowałam zrobić żółwika, ale niebieskiego bo w moim pudełku z modeliną były tylko brzydkie kolory (Twoje są świetne!), ale nic nie wyszło :lol:[/QUOTE]

Ojj ja też czekam na Twojego łaciatka ;)
No cóż, nie wiem co Wy widzicie w tym żółwiu. No ale przyznam że wyszedł mi chyba najlepiej;)
Ja kupiłam dwa opakowania modeliny i wymieszałam niektóre kolory.

[quote name='Shel']Snoopy prześliczny, a IDy fajne :][/QUOTE]

[quote name='deer_1987']ale fajne te id, takie nietypowe :D[/QUOTE]

[quote name='Bzikowa']Żółw jest zajebisty! :D[/QUOTE]

[quote name='RCookie']Żółwik świetny, fajne ma oczy :).[/QUOTE]

Dzięki fajnie że się podobają, ale ja nie jestem zadowolona [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_redface.gif[/IMG] może jak polakieruję to będą lepsze ;) No i będę tworzyć nowe :)

[quote name='wiki4'][URL]http://img689.imageshack.us/img689/9323/p1012243.jpg[/URL]

Śliczniusi :loveu: Jakie oczka zrobił :lol:

Wszyscy tak chwalą ID-y a na Snoopiego nikt nie spojrzy :shake: Oj baby, baby :mad: :diabloti:[/QUOTE]

No właśnie :mad: Może zmienię nazwę galerii na Snoopy i żółw? ;)

Posted

[quote name='Zuzia&Snoopy']Miałam nawet aparat ale straszna pogoda była (mgła, zero słońca)...
Ale mam filmik :jupi:
Tylko jak go zmontuję to trochę czasu minie :D[/QUOTE]

To czekamy na filma :lol:

Posted

[quote name='Feigned']Id-y bardzo fajnie Ci wyszły :)
a Snoopy śliczny :loveu: ze wszystkich beagle'i jakie widziałam, on podoba mi się najbardziej ;)
no i czekamy na filmik :)[/QUOTE]
Dzięki :loveu:
Cieszę się że Snoopy się podoba (on jeszcze bardziej) ;)
Filmik już jest.

[quote name='Minerva']To czekamy na filmik ;)[/QUOTE]

[quote name='wiki4']To czekamy na filma :lol:[/QUOTE]

[quote name='Bzikowa']Też chętnie obejrzę jak sobie Snoopy radzi na agility :)[/QUOTE]

[quote name='madziulik_13']Ja również czekam z niecierpliwością na filmik :multi::cool3:[/QUOTE]

[quote name='Shel']I jaaa :lol: :][/QUOTE]

No cóż, wysłuchałam Was i mam filmik agilitowy ;) Miałam mało materiałów (tylko z jednego treningu i nie wszystkie ćwiczenia) ale coś wyszło ;) Wszelkie uwagi, podpowiedzi mile widziane :) Niestety słaba jakość, bo wszystko robione aparatem, w dodatku starą cyfrówką. Kamera cuś mi się zepsuła...
Wezmę aparat na dwa/cztery następne treningi i porobię więcej ;) Miłego oglądania

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=b77_SAU9bb8[/URL]

Posted

[quote name='Bzikowa']Ale zapyla ! :D
Czyli w przyszłym sezonie widzimy się na zawodach, na zeróweczki umie wszystkie przeszkody?:cool3:[/QUOTE]

Haha :D nie, chyba nie będziemy startować w zawodach. To na filmiku tak ładnie wygląda, w rzeczywistoci jest duuużo gorzej...brakuje motywacji. Jak się skupi to jest ok, leci i tylko przeszkody widzi ale na początku jest koszmar...Jak komuś jakiś smaczek na ziemię upadnie to on potrafi go wyczuć z 20-100 m i... wiadomo co
Na razie agility jest tylko i aż przyjemnością;)

Posted

Zuzia, ja mam to samo. Tzn. by nie ćwiczymy "zawodowo" xD Jak wy, w klubie ( ale już niedługo... xD )
Ale jak np. na obozach lecimy a na drodze jest minimalna wyższa trawka to musi ją Capek podlać! Tak samo jak jest smaczek to nie ma szans. Odrazu kilka sekund w plecy. I miejsce niżej. A tak to jak sie rozpędzi to biegniee aż go niemoge dogonić :P Więc nawet jak sie zapiszemy do Klubu, oczywiście do Baritusa to zawody na 99% nie :)

Posted

Oj, no bigl ma prawo :) Startuje ich kilka i jak się skupią to zapylają aż miło, a czasem się coś fajnego wyniucha... no trzeba cierpliwości do takiego psa. W Złotoryi z bigli był Drago (tzn w typie beagle) i biegał świetnie , chyba ani razu się nie zawąchał :)

Ty się ciesz, że nie widziałaś mojego psa na początku, nie było tunelu z którego by wyszedł nie obsikawszy go. A motywację miał.. no, tzn nie miał :diabloti: Przeszło mu (znaczy się ja nad nim popracowałam :evil_lol:) po pół roku. Teraz widzi przeszkódki i dostaje świra, a pomyśleć, że jeszcze te 3 lata temu było tak źle.