HuSkYy-Paulina-94 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Zuzia&Snoopy napisał(a):Myślę że na samego smaka też by dało jakoś radę nauczyć. Ja dopiero niedawno wprowadziłam kliker. Zawsze uczylam na smaczki i udawało się nauczyć nawet tych trochę trudniejszych sztuczke np. pies kuleje, wstydź się itp.;) no dac by sie dało ale z klikerem zawsze jakoś łatwiej :diabloti: ale tych komend nauczyć psa to normalnie szacunek :lol::loveu: zwłaszcza żeby kulał :p Quote
Infortune. Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Nooo, to gratulacje dla zdolniachy Snoopiego. :cool3: My dziś zaczynamy się uczyć bąbelków, a wczoraj ćwiczyłyśmy równowagę na udzie i juz nam nawet wychodzi :multi: Nawet filmik mam ale nic nie widać. :mdleje: Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):no dac by sie dało ale z klikerem zawsze jakoś łatwiej :diabloti: ale tych komend nauczyć psa to normalnie szacunek :lol::loveu: zwłaszcza żeby kulał :p No pewnie że łatwiej!:p Dzięki:oops:;) Infortune. napisał(a):Nooo, to gratulacje dla zdolniachy Snoopiego. :cool3: My dziś zaczynamy się uczyć bąbelków, a wczoraj ćwiczyłyśmy równowagę na udzie i juz nam nawet wychodzi :multi: Nawet filmik mam ale nic nie widać. :mdleje: Jak napiszę dwie prace z angielskiego to próbujemy dalej:evil_lol: Brawo! W takim razie czekam na filmik w Waszej galerii:multi: Też mam zamiar nauczyć równowagi na różnych rzeczach i częściach ciała:evil_lol: Ale teraz mam w głowie bąbelki:lol: Quote
Infortune. Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Zuzia&Snoopy napisał(a): Jak napiszę dwie prace z angielskiego to próbujemy dalej:evil_lol: Brawo! W takim razie czekam na filmik w Waszej galerii:multi: Też mam zamiar nauczyć równowagi na różnych rzeczach i częściach ciała:evil_lol: Ale teraz mam w głowie bąbelki:lol: Ja jeszcze trochę biologię pomęczę i też wracamy do nauki. Al eteraz dla odmiany bąbelki. :diabloti: A filmik... nie wiem czy jest sens go wstawiać w ogóle. :lol: Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Infortune. napisał(a):Ja jeszcze trochę biologię pomęczę i też wracamy do nauki. Al eteraz dla odmiany bąbelki. :diabloti: A filmik... nie wiem czy jest sens go wstawiać w ogóle. :lol: Dawaj, dawaj:diabloti: Ważne żeby psiaka było widać:cool3::evil_lol: Quote
Ciapkowa. Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 A Witamy Witamy na Dogo. Śliczny psiak :iloveyou: Zakochałam się normalnie... :lol: Zdolniach mały :mdrmed: A wiesz jak oduczyć psa uciekać? Bo jak spuszczam Ciapka to on nie chce wrócic :bigcry: Jutro chce się wybrać i fotki porobić,ale on mi nie będzie chciał przyjśc i z fotek nici ! :placz: Pozdrawiamy Ciebie i Snoop'iego :p Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 [quote name='Minerva']Hej Wam niedzielnie :hand: Witamy!:multi: [quote name='GaBi12']A Witamy Witamy na Dogo. Śliczny psiak :iloveyou: Zakochałam się normalnie... :lol: Zdolniach mały :mdrmed: A wiesz jak oduczyć psa uciekać? Bo jak spuszczam Ciapka to on nie chce wrócic :bigcry: Jutro chce się wybrać i fotki porobić,ale on mi nie będzie chciał przyjśc i z fotek nici ! :placz: Pozdrawiamy Ciebie i Snoop'iego :p Witamy w naszej galerii:p i zapraszamy do częstych odwiedzin;) Cieszę się że Snoopy się podoba:evil_lol: Zobacz tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/f471/pies-ucieka-na-spacerze-112606/ http://www.dogomania.pl/forum/f471/jak-oduczyc-psa-uciekania-135313/ Może w tych tematach przedstaw swój problem. Na pewno ktoś Ci pomoże:p Spórbuj przywoływać go w domu. Kiedy już opanuje wracanie/przychodzenie w domu, spróbuj na dworze na smyczy. Pamiętaj że za każdym razem musi dostać nagrodę (smaczek,zabawa,rzucanie piłki itp. nie wiem co Twój psiak lubi). Wiem z własnego doświadczenia że wystarczy raz nie dać nagrody a komenda jest spalona i trzeba wymyślać następne. To oczywiście jest długi proces ale skuteczny. Polecam książkę "Aria, do mnie!";) Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 deer_1987 napisał(a):kiedy foty beda? Na razie nie planuję:lol: Tak serio to nie za bardzo mam czas na robienie zdjęć:shake: Chciałam jakieś na treningu porobić ale tak lało że nawet aparatu nie wzięłam:shake: Quote
Shel Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Własnie biorę się za Wasz banner :cool3: Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 madziulik_13 napisał(a):Witanko :D ^^ Witamy:loveu: Shel napisał(a):Własnie biorę się za Wasz banner :cool3: Huraaa:multi: Już nie mogę się doczekać:loveu: Quote
madziulik_13 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Właśnie po raz kolejny oglądam Wasze filmiki :loveu: Jesteście fantastyczni ! Mobilizujecie mnie do pracy :evil_lol: Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 madziulik_13 napisał(a):Właśnie po raz kolejny oglądam Wasze filmiki :loveu: Jesteście fantastyczni ! Mobilizujecie mnie do pracy :evil_lol: Dzięki:oops::oops: Jak to miło słyszeć (czytać) takie komentarze:oops: :) Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Stwierdziłam że mój pies jest jednak nienormalny :stupid: :evil_lol: (wiedziałam to od dawna ale to bardziej utwierdziło mnie w moim przekonaniu:evil_lol:) Nie wiem czy to było spowodowane moją pracą nad referatem z WOKu i tym że nie miałam czasu na naukę sztuczek (pracowałam z tą właśnie encyklopedią); a może Snoopy miał chęć zdobycia wiedzy encyklopedycznej?:evil_lol: I "królestwo" Snoopiego. Przepraszam za złą jakość-ale zdjęcia robione w domu:cool3: Quote
Shel Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Zapraszam po banner. No cóż... ja nei jestem z niego zadowolona :angryy: powiedz szczerze czy się podoba, bo jak nie to zrobię nowy ;) Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Dzięki, jestem zachwycona:loveu::cool3: Musiał Cię dużo pracy kosztować. Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 A dzisiaj poleciały pierwsze bąbelki! Hura! Quote
Infortune. Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 No, no gratulujemy bąbli! :p A królestwo to Snoop ma świetne! :diabloti: Quote
Minerva Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Łał! Gratuluje bąbelków!!! http://img25.imageshack.us/img25/2513/p1012075.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
wiki4 Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 http://img257.imageshack.us/img257/287/p1012072.jpg Edukował się :evil_lol: Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 [quote name='Infortune.']No, no gratulujemy bąbli! :p A królestwo to Snoop ma świetne! :diabloti: Dzięki ;) Może wkrótce nagram jakiś filmik bąbelkowy ;) [quote name='Minerva']Łał! Gratuluje bąbelków!!! http://img25.imageshack.us/img25/2513/p1012075.jpg :loveu::loveu::loveu: Hehe dzięki :) [quote name='deer_1987']i co smakowala encyklopedia? Na szczęście w porę zainterweniowałam i zdążył tylko nadgryźć okładkę... [quote name='wiki4']http://img257.imageshack.us/img257/287/p1012072.jpg Edukował się :evil_lol: Haha! Dzięki za odwiedzinki :) [quote name='Feigned']super, gratulujemy! ;) Dzięki :) Wczoraj Snoopy nauczył się jeszcze zawijania się w kocyk a teraz dalej ćwiczymy bąbelki ;) A i jeszcze z takich nowości, to Snoopciak wygrał konkurs fotograficzny w PP ;) Quote
Recommended Posts