Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Zainspirowałaś mnie tymi bąbelkami i też wczoraj spróbowałam z Lisą :cool3: Za każde dostała smaczka na co przyszedł wielki pan i władca; Puszek :p Ona dostawała za zanurzenie, a on...za usiądziecie na komendę :-o

Posted

[quote name='Shel']aaa, bąbelki :diabloti::loveu:

Hehe dzięki za odwiedziny :D

[quote name='Infortune.']Są bąble! :multi:
Super :p

My dalej się męczymy a z każdym zanurzeniem pyska w misce zostaje coraz mniej wody bo większość zostaje na brodzie i spada na podłogę, także ręcznik mam zawsze w pogotowiu. :lol:

Śliiiicznie mu w tych żółwikach! :loveu:

Zrobiłaś w końcu tego IDa? :cool3:

U nas jest to samo, tylko Snoopy ma krótszą sierść, więc wyobrażam sobie jak to u Was wygląda :diabloti: U nas po trzech wyciąnięciach nochala z wody, ręcznik jest cały mokry ;)
Zrobiłam nawet trzy :D Ale mam zamiar je polakierować jeszcze i kółek nie mam, bo nie wiem gdzie mam kupić...

[quote name='Shel']U nas bąble nie wypalą, bo Ares ma lęk przed wodą :niedowia::nonono2::watpliwy:

Ja też tak na początku myślałam, bo Snoopy nawet do jeziora sam nie wejdzie...
Próbuj z wodą tylko na samym dnie ;)

[quote name='deer_1987']http://img688.imageshack.us/img688/4152/p1012147.jpg
boskie!!

Dzięki :loveu:

[quote name='wiki4']Zainspirowałaś mnie tymi bąbelkami i też wczoraj spróbowałam z Lisą :cool3: Za każde dostała smaczka na co przyszedł wielki pan i władca; Puszek :p Ona dostawała za zanurzenie, a on...za usiądziecie na komendę :-o

Haha super :) Kot, który robi sztuczki :-o czciałabym to zobaczyć! I jak Lisa z bąbelkami się czuje :D Nie boi się wody? ;)

[quote name='Feigned']u mnie też w IE nie działa ani "Edytuj", ani "opcje zaawansowane".. ale za to w operze już działa.

jest bąbel, jest! :multi: :loveu:

Hmm czyli mam zmienic przeglądarkę specjalnie dla dogo? No to ładnie...
Dzięki za odwiedziny :) :loveu:

Posted

Zuzia&Snoopy napisał(a):

Haha super :) Kot, który robi sztuczki :-o czciałabym to zobaczyć! I jak Lisa z bąbelkami się czuje :D Nie boi się wody? ;)

Moze kiedyś nagram filma :cool3:

Miala śmieszną minę jak puściła bąbelka pierwszy raz :lol:

Posted

[quote name='Infortune.']Poookaż IDy :cool3:

No cóż chyba nie mam wyboru :diablotin: Zrobię jakieś zdjęcie i może uda mi się dziś wstawić;)

[quote name='wiki4']Moze kiedyś nagram filma :cool3:

Miala śmieszną minę jak puściła bąbelka pierwszy raz :lol:

Taaak! Nagraj filma :D

[quote name='Feigned']taak, pokaż IDy :multi:
ja też dwa zrobiłam, leżą od kilku dni i ciągle zapominam upiec/ugotować :lol:

Ja piekłam :D To ugotuj/upiecz i też pokaż je światu :D :diablotin:

[quote name='CaneSs']http://img204.imageshack.us/img204/6566/p1012124.jpg
Świetna fotka < 3
Jej jak ja kocham twojego fotogenicznego psa < 3

Ojej dzięki za miłe słowa :loveu:

Posted

Zuzia&Snoopy napisał(a):
Fajny jest Windows Movie Maker baaardzo prosty w obsłudze a ma fajne opcje ;)

a ja nie mogę z niego korzystać :(
mój aparat kręci w rozszerzeniu .mov i nie umiem tego zmienić, a do tego programu takie nie wchodzą..

Posted

Feigned napisał(a):
a ja nie mogę z niego korzystać :(
mój aparat kręci w rozszerzeniu .mov i nie umiem tego zmienić, a do tego programu takie nie wchodzą..

Ściągnij sobie Any Video Converter i skonwertuj na .avi. Wtedy będziesz mogła załadować filmik do WMM ;)

Posted

Infortune. napisał(a):
Ściągnij sobie Any Video Converter i skonwertuj na .avi. Wtedy będziesz mogła załadować filmik do WMM ;)

Ja tak próbowałam i się nie udało, nie wiem czy to z programem coś nie tak było, czy to ja mam jakieś braki :lol:.
Próbowałam też przekonwertować filmiki z rozszerzeniem 3gp (z komórki) i też się nie udało, filmik był skracany i coś jeszcze się działo w drugim wypadku, ale nie pamiętam już co, bo dałam sobie spokój.

Super te bąbelki, chyba zacznę uczyć tego Tosiaka :evil_lol:.

Posted

dzięki! :loveu:
próbowałam już konwertować, ale zawsze ściągałam jakieś dziwne programy i nic z tego nie wychodziło -.- jutro spróbuję z tym, który podałaś. :)

Zuzia&Snoopy, czekamy na zdjęcia Id-ów :razz: ciekawi mnie jak Wam to wyszło.

Posted

Hmm niestety nie wiem jak Wam pomóc :( nie jestem dobra w sprawach technicznych...

ewka i haker napisał(a):
mój by nie włożył tak mordy do wody

Też tak myślałam, ale ciasteczka wątróbkowe sprawiły cuda:D

Posted

Zuzia&Snoopy napisał(a):
Dzięki :) Koszmarne te IDy... No ale sami chcieliście :P

Wcale nie są koszmarne!! Ten żółwik jest wręcz słodki!!!!! :loveu: ale ten niebieski z łapką króluje :D