taxelina Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 http://img688.imageshack.us/img688/4152/p1012147.jpg boskie!! Quote
wiki4 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Zainspirowałaś mnie tymi bąbelkami i też wczoraj spróbowałam z Lisą :cool3: Za każde dostała smaczka na co przyszedł wielki pan i władca; Puszek :p Ona dostawała za zanurzenie, a on...za usiądziecie na komendę :-o Quote
Feigned Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 u mnie też w IE nie działa ani "Edytuj", ani "opcje zaawansowane".. ale za to w operze już działa. jest bąbel, jest! :multi: :loveu: Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 [quote name='Shel']aaa, bąbelki :diabloti::loveu: Hehe dzięki za odwiedziny :D [quote name='Infortune.']Są bąble! :multi: Super :p My dalej się męczymy a z każdym zanurzeniem pyska w misce zostaje coraz mniej wody bo większość zostaje na brodzie i spada na podłogę, także ręcznik mam zawsze w pogotowiu. :lol: Śliiiicznie mu w tych żółwikach! :loveu: Zrobiłaś w końcu tego IDa? :cool3: U nas jest to samo, tylko Snoopy ma krótszą sierść, więc wyobrażam sobie jak to u Was wygląda :diabloti: U nas po trzech wyciąnięciach nochala z wody, ręcznik jest cały mokry ;) Zrobiłam nawet trzy :D Ale mam zamiar je polakierować jeszcze i kółek nie mam, bo nie wiem gdzie mam kupić... [quote name='Shel']U nas bąble nie wypalą, bo Ares ma lęk przed wodą :niedowia::nonono2::watpliwy: Ja też tak na początku myślałam, bo Snoopy nawet do jeziora sam nie wejdzie... Próbuj z wodą tylko na samym dnie ;) [quote name='deer_1987']http://img688.imageshack.us/img688/4152/p1012147.jpg boskie!! Dzięki :loveu: [quote name='wiki4']Zainspirowałaś mnie tymi bąbelkami i też wczoraj spróbowałam z Lisą :cool3: Za każde dostała smaczka na co przyszedł wielki pan i władca; Puszek :p Ona dostawała za zanurzenie, a on...za usiądziecie na komendę :-o Haha super :) Kot, który robi sztuczki :-o czciałabym to zobaczyć! I jak Lisa z bąbelkami się czuje :D Nie boi się wody? ;) [quote name='Feigned']u mnie też w IE nie działa ani "Edytuj", ani "opcje zaawansowane".. ale za to w operze już działa. jest bąbel, jest! :multi: :loveu: Hmm czyli mam zmienic przeglądarkę specjalnie dla dogo? No to ładnie... Dzięki za odwiedziny :) :loveu: Quote
wiki4 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Zuzia&Snoopy napisał(a): Haha super :) Kot, który robi sztuczki :-o czciałabym to zobaczyć! I jak Lisa z bąbelkami się czuje :D Nie boi się wody? ;) Moze kiedyś nagram filma :cool3: Miala śmieszną minę jak puściła bąbelka pierwszy raz :lol: Quote
Feigned Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 taak, pokaż IDy :multi: ja też dwa zrobiłam, leżą od kilku dni i ciągle zapominam upiec/ugotować :lol: Quote
Cavalierkaa Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 http://img204.imageshack.us/img204/6566/p1012124.jpg Świetna fotka < 3 Jej jak ja kocham twojego fotogenicznego psa < 3 Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 [quote name='Infortune.']Poookaż IDy :cool3: No cóż chyba nie mam wyboru :diablotin: Zrobię jakieś zdjęcie i może uda mi się dziś wstawić;) [quote name='wiki4']Moze kiedyś nagram filma :cool3: Miala śmieszną minę jak puściła bąbelka pierwszy raz :lol: Taaak! Nagraj filma :D [quote name='Feigned']taak, pokaż IDy :multi: ja też dwa zrobiłam, leżą od kilku dni i ciągle zapominam upiec/ugotować :lol: Ja piekłam :D To ugotuj/upiecz i też pokaż je światu :D :diablotin: [quote name='CaneSs']http://img204.imageshack.us/img204/6566/p1012124.jpg Świetna fotka < 3 Jej jak ja kocham twojego fotogenicznego psa < 3 Ojej dzięki za miłe słowa :loveu: Quote
wiki4 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Nagram jak wgram jakiegoś programa :lol: Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Fajny jest Windows Movie Maker baaardzo prosty w obsłudze a ma fajne opcje ;) Quote
wiki4 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Ale najpierw muszę przeczyścić kompa, a potem będzie duużo filmów :cool3: Quote
Feigned Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Zuzia&Snoopy napisał(a):Fajny jest Windows Movie Maker baaardzo prosty w obsłudze a ma fajne opcje ;) a ja nie mogę z niego korzystać :( mój aparat kręci w rozszerzeniu .mov i nie umiem tego zmienić, a do tego programu takie nie wchodzą.. Quote
ewka i haker Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 mój by nie włożył tak mordy do wody Quote
Infortune. Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Feigned napisał(a):a ja nie mogę z niego korzystać :( mój aparat kręci w rozszerzeniu .mov i nie umiem tego zmienić, a do tego programu takie nie wchodzą.. Ściągnij sobie Any Video Converter i skonwertuj na .avi. Wtedy będziesz mogła załadować filmik do WMM ;) Quote
Illusion Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Infortune. napisał(a):Ściągnij sobie Any Video Converter i skonwertuj na .avi. Wtedy będziesz mogła załadować filmik do WMM ;) Ja tak próbowałam i się nie udało, nie wiem czy to z programem coś nie tak było, czy to ja mam jakieś braki :lol:. Próbowałam też przekonwertować filmiki z rozszerzeniem 3gp (z komórki) i też się nie udało, filmik był skracany i coś jeszcze się działo w drugim wypadku, ale nie pamiętam już co, bo dałam sobie spokój. Super te bąbelki, chyba zacznę uczyć tego Tosiaka :evil_lol:. Quote
Feigned Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 dzięki! :loveu: próbowałam już konwertować, ale zawsze ściągałam jakieś dziwne programy i nic z tego nie wychodziło -.- jutro spróbuję z tym, który podałaś. :) Zuzia&Snoopy, czekamy na zdjęcia Id-ów :razz: ciekawi mnie jak Wam to wyszło. Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Hmm niestety nie wiem jak Wam pomóc :( nie jestem dobra w sprawach technicznych... ewka i haker napisał(a):mój by nie włożył tak mordy do wody Też tak myślałam, ale ciasteczka wątróbkowe sprawiły cuda:D Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Feigned napisał(a):dzięki! :loveu: Zuzia&Snoopy, czekamy na zdjęcia Id-ów :razz: ciekawi mnie jak Wam to wyszło. Ok już wstawiam ale proszę się nie spodziewać jakiś dzieł artystycznych :D Quote
gosiulaa Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Zuzia&Snoopy napisał(a):Ok już wstawiam ale proszę się nie spodziewać jakiś dzieł artystycznych :D Witamy :buzi: i czekamy na zdjęcia :loveu: Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 To na początek Snoopy: I macie te IDy ;P Quote
gosiulaa Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 http://img689.imageshack.us/img689/1035/p1012251a.jpg jaki słodki :loveu: Ciekawe te ID'y :D Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Dzięki :) Koszmarne te IDy... No ale sami chcieliście :P Quote
gosiulaa Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Zuzia&Snoopy napisał(a):Dzięki :) Koszmarne te IDy... No ale sami chcieliście :P Wcale nie są koszmarne!! Ten żółwik jest wręcz słodki!!!!! :loveu: ale ten niebieski z łapką króluje :D Quote
Infortune. Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 http://img689.imageshack.us/img689/9323/p1012243.jpg Śliczna mordka :loveu: Nie mogę się doczekać kiedy będę miała takiego prywatnego uszatka :loveu: (trochę jeszcze poczekam, ale ciiii... :evil_lol:) A IDy bardzo fajne :loveu:Ja też próbowałam zrobić żółwika, ale niebieskiego bo w moim pudełku z modeliną były tylko brzydkie kolory (Twoje są świetne!), ale nic nie wyszło :lol: Quote
Recommended Posts