Minerva Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 http://img266.imageshack.us/img266/2359/p1011971.jpg Rzecz jasna wzięłaś od niego numer telefonu i mi go dasz :evil_lol: A fotki śliczne! Mi domowe fatalnie wychodzą :oops:. Quote
Infortune. Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 A może to pani była? :cool3: W sam raz dla Snoopiego. :evil_lol: Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [quote name='Bzikowa']http://img109.imageshack.us/img109/7485/p1012013.jpg matko bosko jakie nosisko ma :loveu: Fajne domowe, mi jeszcze nie wychodzą, zwłaszcza przy sztucznym oświetleniu;) a że masz prawie taki sam aparat to się zapytam na jakich ustawieniach je robisz? Hmm a chciałam Was przekonać że mi też nie wychodzą:roll: Zdjęcia w domu robiłam przy ISO 1600 (oczywiście:roll:), przysłona 5,0; bez lampy błyskowej, przy oświetleniu z lampy domowej że tak powiem:evil_lol: a WB ustawione na żarówkę;) [quote name='Infortune.']Bardzo fajne ostatnie zdjęcie. :loveu: Też mamy żółwiki, ale niestety zacisk (tak się napaliłam, że nie mogłam czekać na zatrzask ponad miesiąc :diabloti:) i trochę mi nie pasuje, ale dajemy radę. Ważne, że wzorek jest cudowny. :loveu: Dzięki:p Tak, żółwiki najlepsze:p Teraz się próbuję powstrzymać od kupna następnej:evil_lol: A tak z ciekawości: ile macie obróżek? [quote name='Bzikowa']Ciekawe , czy to pedałów dosięga.... :hmmmm: :evil_lol: Też mnie to ciekawi ale nie zdążyłam sprawdzić, bo szybko pomknął/pomknęła bez zapłaty:evil_lol: [quote name='Minerva']http://img266.imageshack.us/img266/2359/p1011971.jpg Rzecz jasna wzięłaś od niego numer telefonu i mi go dasz :evil_lol: A fotki śliczne! Mi domowe fatalnie wychodzą :oops:. Dzięki:p Oczywiście że Ci dam tylko najpierw muszę wyłudzić od Snoopiego:diabloti: [quote name='Infortune.']A może to pani była? :cool3: W sam raz dla Snoopiego. :evil_lol: Hmm ja tam nie wiem ale Snoopcio był wyraźnie nim/nią zainteresowany:cool3: Zmieniłam przedostatnie zdjęcie, bo przez przypadek wstawiłam dwa takie same... Quote
taxelina Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 E tam zaraz niestety ze domowe i domowe moga byc fajne! Quote
Alma Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 http://img32.imageshack.us/img32/3766/p1012015.jpg Jaki śpioszek, no nie mogę!:loveu: Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [quote name='deer_1987']E tam zaraz niestety ze domowe i domowe moga byc fajne! [quote name='Alma']http://img32.imageshack.us/img32/3766/p1012015.jpg Jaki śpioszek, no nie mogę!:loveu: Dzięki za odwiedzinki:multi::loveu: Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 I obiecane fotki obróżkowe:multi::oops: Nareszcie trochę chmur uciekło:multi: Wieczorem obiecuję więcej;) Quote
Alma Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Fajna ta nowa obróżka. :) Pasuje do Snoopiego. Ja osobiście bardzo lubię niebieskie rzeczy. Pozdrawiam! Quote
Feigned Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 ale mu ślicznie w tej obroży :crazyeye::loveu: Quote
Illusion Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Mówiłam, że na pewno świetnie w niej wygląda i wcale się nie myliłam :). Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Alma napisał(a):Fajna ta nowa obróżka. :) Pasuje do Snoopiego. Ja osobiście bardzo lubię niebieskie rzeczy. Pozdrawiam! Feigned napisał(a):ale mu ślicznie w tej obroży :crazyeye::loveu: RCookie napisał(a):Mówiłam, że na pewno świetnie w niej wygląda i wcale się nie myliłam :). Dziękujemy:multi: Mi też się Snoopy podoba w tej obroży:cool3:;):p Quote
wiki4 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Witanko :loveu: Nareszcie WEEKEND :laola: Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 wiki4 napisał(a):Witanko :loveu: Nareszcie WEEKEND :laola: haha dla mnie weekend zaczął się już w czwartek:evil_lol::multi: Piątki w szkole mam wolne!!:multi: Quote
wiki4 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Zuzia&Snoopy napisał(a):haha dla mnie weekend zaczął się już w czwartek:evil_lol::multi: Piątki w szkole mam wolne!!:multi: Ci to dobrze :lol: Quote
wiki4 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 http://img137.imageshack.us/img137/883/p1012030.jpg Śłitaśnie :loveu::loveu::loveu: Quote
Cavalierkaa Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 O matko! Twój psiak jest taki fotogeniczny! Ja nie wiem jak ty to robisz :eviltong: Wszystkie zdjęcia tak cudne, że aż nie wiem które za linkować bo chyba bym wszystkie wybrała :loveu: Quote
Infortune. Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Przepraszam bardzo,a le jak to wolne? Ja też bym, tak chciała, a jeszcze dziś spr z fizyki pisać musiałam. :evil_lol: Cudownie mu w żółwiach! :loveu: (lepiej niż mojej Klusce :evil_lol:) I jeszcze zatrzask! Powiesz mi jeszcze że to rozmiarówka 31-50cm, a padnę trupem. :lol: A co do naszych obróżek... hm, mamy ich może z dziewięć? Nie wiem, nie liczyłam nigdy dokładnie i chyba wolę tego nie robić. :lol: Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [quote name='CaneSs']O matko! Twój psiak jest taki fotogeniczny! Ja nie wiem jak ty to robisz :eviltong: Wszystkie zdjęcia tak cudne, że aż nie wiem które za linkować bo chyba bym wszystkie wybrała :loveu: Dzięki:multi::loveu: Ale fajnie że ktoś nas ogląda i zdjęcia się podobają:multi: [quote name='wiki4']Wszystkie foteczki cuudoo :loveu: Dzięki:loveu: [quote name='Infortune.']Przepraszam bardzo,a le jak to wolne? Ja też bym, tak chciała, a jeszcze dziś spr z fizyki pisać musiałam. :evil_lol: Cudownie mu w żółwiach! :loveu: (lepiej niż mojej Klusce :evil_lol:) I jeszcze zatrzask! Powiesz mi jeszcze że to rozmiarówka 31-50cm, a padnę trupem. :lol: A co do naszych obróżek... hm, mamy ich może z dziewięć? Nie wiem, nie liczyłam nigdy dokładnie i chyba wolę tego nie robić. :lol: hmm..:razz: Moja klasa ma w piątek tylko przedsiębiorczość a ja mam takie szczęście że miałam ją już w I klasie w starej szkole (zresztą na szczęście bo już drugi raz nie chciałabym się jej uczyć). :evil_lol: Dzięki a masz może zdjęcie Milki w żółwiach? Proszę, nie padnij trupem aleeeee....TAK!:evil_lol: Quote
Cavalierkaa Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Zuzia&Snoopy napisał(a):Dzięki:multi::loveu: Ale fajnie że ktoś nas ogląda i zdjęcia się podobają:multi: No ba, nie ktoś tylko Cavalierkowaci :eviltong: A zdjęcia zawsze wszystkie śliczne :cool3: Quote
Infortune. Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Zuzia&Snoopy napisał(a): Dzięki a masz może zdjęcie Milki w żółwiach? Proszę, nie padnij trupem aleeeee....TAK!:evil_lol: :mdleje: Coś tam się znajdzie, poszukam w moim bałaganie :cool3: Ale Łaciata ma za krótką szyję i wygląda gorzej. :eviltong: Quote
Alma Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='Zuzia&Snoopy']haha dla mnie weekend zaczął się już w czwartek:evil_lol::multi: Piątki w szkole mam wolne!!:multi: Buuuu ja tez tak chcę!! Ja tutaj muszę kuc jak głupia, a Ty mówisz, że masz piątki wolne. Hah prawie jak na studiach! http://img137.imageshack.us/img137/883/p1012030.jpg Snoopy... po prostu mnie rozwala... taki słodziak. PS Mojej mamie bardzo podobają się beagle, obiecałam jej, że kiedyś jej kupię takiego pieska. :) Quote
Recommended Posts