Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Bzikowa']http://img109.imageshack.us/img109/7485/p1012013.jpg matko bosko jakie nosisko ma :loveu:

Fajne domowe, mi jeszcze nie wychodzą, zwłaszcza przy sztucznym oświetleniu;) a że masz prawie taki sam aparat to się zapytam na jakich ustawieniach je robisz?

Hmm a chciałam Was przekonać że mi też nie wychodzą:roll:
Zdjęcia w domu robiłam przy ISO 1600 (oczywiście:roll:), przysłona 5,0; bez lampy błyskowej, przy oświetleniu z lampy domowej że tak powiem:evil_lol: a WB ustawione na żarówkę;)

[quote name='Infortune.']Bardzo fajne ostatnie zdjęcie. :loveu:
Też mamy żółwiki, ale niestety zacisk (tak się napaliłam, że nie mogłam czekać na zatrzask ponad miesiąc :diabloti:) i trochę mi nie pasuje, ale dajemy radę. Ważne, że wzorek jest cudowny. :loveu:

Dzięki:p Tak, żółwiki najlepsze:p Teraz się próbuję powstrzymać od kupna następnej:evil_lol: A tak z ciekawości: ile macie obróżek?

[quote name='Bzikowa']Ciekawe , czy to pedałów dosięga.... :hmmmm:

:evil_lol:

Też mnie to ciekawi ale nie zdążyłam sprawdzić, bo szybko pomknął/pomknęła bez zapłaty:evil_lol:

[quote name='Minerva']http://img266.imageshack.us/img266/2359/p1011971.jpg Rzecz jasna wzięłaś od niego numer telefonu i mi go dasz :evil_lol:
A fotki śliczne! Mi domowe fatalnie wychodzą :oops:.

Dzięki:p Oczywiście że Ci dam tylko najpierw muszę wyłudzić od Snoopiego:diabloti:

[quote name='Infortune.']A może to pani była? :cool3: W sam raz dla Snoopiego. :evil_lol:
Hmm ja tam nie wiem ale Snoopcio był wyraźnie nim/nią zainteresowany:cool3:

Zmieniłam przedostatnie zdjęcie, bo przez przypadek wstawiłam dwa takie same...

Posted

Alma napisał(a):
Fajna ta nowa obróżka. :) Pasuje do Snoopiego. Ja osobiście bardzo lubię niebieskie rzeczy.
Pozdrawiam!

Feigned napisał(a):
ale mu ślicznie w tej obroży :crazyeye::loveu:

RCookie napisał(a):
Mówiłam, że na pewno świetnie w niej wygląda i wcale się nie myliłam :).

Dziękujemy:multi: Mi też się Snoopy podoba w tej obroży:cool3:;):p

Posted

Przepraszam bardzo,a le jak to wolne? Ja też bym, tak chciała, a jeszcze dziś spr z fizyki pisać musiałam. :evil_lol:

Cudownie mu w żółwiach! :loveu: (lepiej niż mojej Klusce :evil_lol:) I jeszcze zatrzask! Powiesz mi jeszcze że to rozmiarówka 31-50cm, a padnę trupem. :lol:

A co do naszych obróżek... hm, mamy ich może z dziewięć? Nie wiem, nie liczyłam nigdy dokładnie i chyba wolę tego nie robić. :lol:

Posted

[quote name='CaneSs']O matko! Twój psiak jest taki fotogeniczny! Ja nie wiem jak ty to robisz :eviltong:
Wszystkie zdjęcia tak cudne, że aż nie wiem które za linkować bo chyba bym wszystkie wybrała :loveu:

Dzięki:multi::loveu: Ale fajnie że ktoś nas ogląda i zdjęcia się podobają:multi:

[quote name='wiki4']Wszystkie foteczki cuudoo :loveu:

Dzięki:loveu:

[quote name='Infortune.']Przepraszam bardzo,a le jak to wolne? Ja też bym, tak chciała, a jeszcze dziś spr z fizyki pisać musiałam. :evil_lol:

Cudownie mu w żółwiach! :loveu: (lepiej niż mojej Klusce :evil_lol:) I jeszcze zatrzask! Powiesz mi jeszcze że to rozmiarówka 31-50cm, a padnę trupem. :lol:

A co do naszych obróżek... hm, mamy ich może z dziewięć? Nie wiem, nie liczyłam nigdy dokładnie i chyba wolę tego nie robić. :lol:

hmm..:razz: Moja klasa ma w piątek tylko przedsiębiorczość a ja mam takie szczęście że miałam ją już w I klasie w starej szkole (zresztą na szczęście bo już drugi raz nie chciałabym się jej uczyć). :evil_lol:

Dzięki a masz może zdjęcie Milki w żółwiach? Proszę, nie padnij trupem aleeeee....TAK!:evil_lol:

Posted

Zuzia&Snoopy napisał(a):
Dzięki:multi::loveu: Ale fajnie że ktoś nas ogląda i zdjęcia się podobają:multi:

No ba, nie ktoś tylko Cavalierkowaci :eviltong: A zdjęcia zawsze wszystkie śliczne :cool3:

Posted

Zuzia&Snoopy napisał(a):

Dzięki a masz może zdjęcie Milki w żółwiach? Proszę, nie padnij trupem aleeeee....TAK!:evil_lol:

:mdleje:

Coś tam się znajdzie, poszukam w moim bałaganie :cool3: Ale Łaciata ma za krótką szyję i wygląda gorzej. :eviltong:

Posted

[quote name='Zuzia&Snoopy']haha dla mnie weekend zaczął się już w czwartek:evil_lol::multi:
Piątki w szkole mam wolne!!:multi:
Buuuu ja tez tak chcę!! Ja tutaj muszę kuc jak głupia, a Ty mówisz, że masz piątki wolne. Hah prawie jak na studiach!

http://img137.imageshack.us/img137/883/p1012030.jpg
Snoopy... po prostu mnie rozwala... taki słodziak.
PS Mojej mamie bardzo podobają się beagle, obiecałam jej, że kiedyś jej kupię takiego pieska. :)