Cavalierkaa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Zuzia&Snoopy napisał(a):III liceum... Ja też już powoli nie wyrabiam. Mogę się trochę pożalić :evil_lol:? Nie mam zamiaru zdawać historii na maturze. Mieliśmy ją już dawno skończyć, normalne szkoły kończą w II klasie liceum. Ale z racji że moja dyr. jest historyczką walnęła nam cztery historie tygodniowo :/ Nienawidzę historii! To jest jedyny przedmiot, który kłuję na pamięć bo inaczej nic nie pamiętam. W zeszłym roku miałam tróję i myślałam że historię już kończymy. A tu taka miła niespodzianka... Wolę się skupić na tych przedmiotach, które zdaję na maturze a nie zawracać sobie głowę jakąś historią... Beznadzieja... Koniec narzekania :) No to WOW :) Ja mam 2 bo ja w Igim. Ale moge ponarzekać? Ja jestem w Igim. A nasza szanowna dyr. dała nam Filozofie gdzie normalnie to sie ma od pierwszej klasy ale Liceum! I masz wkuwaj sie człowieku bo ja nic nie rozumiem. Dostałam z I sprawidzanu pałe. Poprawiałam ustnie na.... 3!!! I powiedział ze bede mogła poprawić jeszcze raz bo coś tam. Tydzień mnie w szkole nie było, skończył się czas na poprawy ( bo tylko 2 tyg po oddaniu można) i mam 1 i 3 w ocenach. I weź tu nie miej w gimnazjum 2 albo 3 na koniec semestru czy roku ;/ Masakra. Koniec :P Quote
Cavalierkaa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='Shel']Prooszę, tu banner jakby co O ja Pier**** TO JEST ZAJEBISTE (przepraszam...) ale to jest cudne, boskie. Jezzu! Meega < 3 Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Ooo udało się! :) CaneSs napisał(a):No to WOW :) Ja mam 2 bo ja w Igim. Ale moge ponarzekać? Ja jestem w Igim. A nasza szanowna dyr. dała nam Filozofie gdzie normalnie to sie ma od pierwszej klasy ale Liceum! I masz wkuwaj sie człowieku bo ja nic nie rozumiem. Dostałam z I sprawidzanu pałe. Poprawiałam ustnie na.... 3!!! I powiedział ze bede mogła poprawić jeszcze raz bo coś tam. Tydzień mnie w szkole nie było, skończył się czas na poprawy ( bo tylko 2 tyg po oddaniu można) i mam 1 i 3 w ocenach. I weź tu nie miej w gimnazjum 2 albo 3 na koniec semestru czy roku ;/ Masakra. Koniec :P Nooo to nieźle. Nie ma to jak cudowne dyrektorki! Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 CaneSs napisał(a):O ja Pier**** TO JEST ZAJEBISTE (przepraszam...) ale to jest cudne, boskie. Jezzu! Meega < 3 Dzięki :loveu: Też się w tym zakochałam :loveu: Shel jesteś boska :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Banner śliczny :loveu: Hejka Snoopciaki :loveu: Quote
Cavalierkaa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Zuzia&Snoopy napisał(a):Ooo udało się! :) Nooo to nieźle. Nie ma to jak cudowne dyrektorki! No. Straszne są ;/ Zuzia&Snoopy napisał(a):Dzięki :loveu: Też się w tym zakochałam :loveu: Shel jesteś boska :evil_lol: Ave Shel xD Nie no serio. Podpisuję się pod tym. Nawet jak mówisz, że praca ci nie wyszła to i tak jest zajebista :) Quote
Lucky. Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 No banerek boski :d Zapraszam do nas bo się nigdy u nas nie było ;p Quote
Shel Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Wiem, że jestem boska :diabloti: Nie no, dzięki :) Quote
Cavalierkaa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Shel napisał(a):Wiem, że jestem boska :diabloti: Nie no, dzięki :) Nie dość, że boska to jeszcze skromna :P Ach ci artyści :) Quote
Infortune. Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Zuzia&Snoopy napisał(a):III liceum... Ja też już powoli nie wyrabiam. Mogę się trochę pożalić :evil_lol:? Nie mam zamiaru zdawać historii na maturze. Mieliśmy ją już dawno skończyć, normalne szkoły kończą w II klasie liceum. Ale z racji że moja dyr. jest historyczką walnęła nam cztery historie tygodniowo :/ Nienawidzę historii! To jest jedyny przedmiot, który kłuję na pamięć bo inaczej nic nie pamiętam. W zeszłym roku miałam tróję i myślałam że historię już kończymy. A tu taka miła niespodzianka... Wolę się skupić na tych przedmiotach, które zdaję na maturze a nie zawracać sobie głowę jakąś historią... Beznadzieja... Koniec narzekania :) Wydaje mi się że czytam własną wypowiedź.:evil_lol: Mam prawie identyczną sytuację a mój nauczyciel historii jest totalnym idiotą i jak mam iść na lekcję to mi się w żołądku przewraca wszystko... A co zdajesz na maturze? Jakie masz późniejsze plany? Quote
Kashdog Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Zuzia&Snoopy napisał(a):Podoba! Bardzo, bardzo, bardzo! Tylko chciałam sobie ten umieścić na pierwszej stronie żeby go później szybko moc znaleść ale nie działa mi na dogo zmiana postów :( Mi też się bannerek bardzo podoba :loveu: Marzy mi się taki :diabloti: Shel...:cool3: A próbowałaś 2 razy kliknąć na 'Edytuj post'? Quote
Shel Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Kashdog napisał(a):Mi też się bannerek bardzo podoba :loveu: Marzy mi się taki :diabloti: Shel...:cool3: A próbowałaś 2 razy kliknąć na 'Edytuj post'? Zapraszam do tematu :cool3: ale nie daję pewności, że wyjdzie taki jak od Snoopiego :lol: Aaach wiem, że jestem skromna :] Quote
Kashdog Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 A może chcecie poczytać sobie o mojej babce od historii?:diabloti: No to tak, nie będę wypowiadać się na temat jej wyglądu bo to niegrzeczne, ale na temat zachowania powiem. Jest strasznie nierozgarnięta, największa bałaganiara w szkole (sama to przyznała), wszystko trzeba za nią robić bo jej się nie chce ruszyć d***, czyli: "przynieś barszczyk, zrób kawę, POSPRZĄTAJ MI W TOREBCE, poukładaj w szafce, wypisz oceny na wywiadówkę, idź na ksero (kiedyś dała mojej koleżance do skserowania spr. który mieliśmy pisać w tym samym dniu :crazyeye:), idź po kłódkę, kup kwiatki pani dyrektor, o wywiadówkach dowiadujemy się dzień wcześniej i jeszcze jest tak: "idź no do sali obok i zapytak się p. Kumor o której jest jutro ta wywiadówka" i wiele, wiele innych. Gdy mam jej się o coś zapytać to jest tak: "Proszę pani"-cisza "Proszę pani!"-nadal brak reakcji"PROSZĘ PANI!!" Hy?, a potem jak zaczynam mówić jej co chciałam to jest znowu taka sama sytuacja, czyli kiepsko się z nią dogadać, a to jest jeszcze nasza wychowawczyni.... Quote
Cavalierkaa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Kashdog napisał(a):A może chcecie poczytać sobie o mojej babce od historii?:diabloti: No to tak, nie będę wypowiadać się na temat jej wyglądu bo to niegrzeczne, ale na temat zachowania powiem. Jest strasznie nierozgarnięta, największa bałaganiara w szkole (sama to przyznała), wszystko trzeba za nią robić bo jej się nie chce ruszyć d***, czyli: "przynieś barszczyk, zrób kawę, POSPRZĄTAJ MI W TOREBCE, poukładaj w szafce, wypisz oceny na wywiadówkę, idź na ksero (kiedyś dała mojej koleżance do skserowania spr. który mieliśmy pisać w tym samym dniu :crazyeye:), idź po kłódkę, kup kwiatki pani dyrektor, o wywiadówkach dowiadujemy się dzień wcześniej i jeszcze jest tak: "idź no do sali obok i zapytak się p. Kumor o której jest jutro ta wywiadówka" i wiele, wiele innych. Gdy mam jej się o coś zapytać to jest tak: "Proszę pani"-cisza "Proszę pani!"-nadal brak reakcji"PROSZĘ PANI!!" Hy?, a potem jak zaczynam mówić jej co chciałam to jest znowu taka sama sytuacja, czyli kiepsko się z nią dogadać, a to jest jeszcze nasza wychowawczyni.... O ja. Ale masz pogibaną babe. Każe sprzątać w Torebce?! Jezzuu... Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Tu się jakieś dzikie dyskusje rozwinęły :evil_lol: CaneSs napisał(a):No. Straszne są ;/ Ave Shel xD Nie no serio. Podpisuję się pod tym. Nawet jak mówisz, że praca ci nie wyszła to i tak jest zajebista :) Zgadzam się w 100% :) Lucky. napisał(a):No banerek boski :d Zapraszam do nas bo się nigdy u nas nie było ;p Chciałabym ale nie wiem jak się do Was dostać... Shel napisał(a):Wiem, że jestem boska :diabloti: Nie no, dzięki :) CaneSs napisał(a):Nie dość, że boska to jeszcze skromna :P Ach ci artyści :) Hahaha dobre;) Infortune. napisał(a):Wydaje mi się że czytam własną wypowiedź.:evil_lol: Mam prawie identyczną sytuację a mój nauczyciel historii jest totalnym idiotą i jak mam iść na lekcję to mi się w żołądku przewraca wszystko... A co zdajesz na maturze? Jakie masz późniejsze plany? Hmm no i tutaj się zaczyna;) Zdaję polski podstawę, ang podstawę, matmę podstawę i rozszerzenie i geografię rozszerzenie. Chcę iść na zootechnikę albo etnologię ale jeszcze nie jestem przekonana ;) A Ty? Masz jakieś plany już? :D Kashdog napisał(a):Mi też się bannerek bardzo podoba :loveu: Marzy mi się taki :diabloti: Shel...:cool3: A próbowałaś 2 razy kliknąć na 'Edytuj post'? No właśnie u mnie to nie działa :( Ja mam IE a podobno na innych przeglądarkach działa... A bannerek jest boski! Mogę to powtarzać 100x;) Shel napisał(a):Zapraszam do tematu :cool3: ale nie daję pewności, że wyjdzie taki jak od Snoopiego :lol: Aaach wiem, że jestem skromna :] Kashdog napisał(a):A może chcecie poczytać sobie o mojej babce od historii?:diabloti: No to tak, nie będę wypowiadać się na temat jej wyglądu bo to niegrzeczne, ale na temat zachowania powiem. Jest strasznie nierozgarnięta, największa bałaganiara w szkole (sama to przyznała), wszystko trzeba za nią robić bo jej się nie chce ruszyć d***, czyli: "przynieś barszczyk, zrób kawę, POSPRZĄTAJ MI W TOREBCE, poukładaj w szafce, wypisz oceny na wywiadówkę, idź na ksero (kiedyś dała mojej koleżance do skserowania spr. który mieliśmy pisać w tym samym dniu :crazyeye:), idź po kłódkę, kup kwiatki pani dyrektor, o wywiadówkach dowiadujemy się dzień wcześniej i jeszcze jest tak: "idź no do sali obok i zapytak się p. Kumor o której jest jutro ta wywiadówka" i wiele, wiele innych. Gdy mam jej się o coś zapytać to jest tak: "Proszę pani"-cisza "Proszę pani!"-nadal brak reakcji"PROSZĘ PANI!!" Hy?, a potem jak zaczynam mówić jej co chciałam to jest znowu taka sama sytuacja, czyli kiepsko się z nią dogadać, a to jest jeszcze nasza wychowawczyni.... CaneSs napisał(a):O ja. Ale masz pogibaną babe. Każe sprzątać w Torebce?! Jezzuu... O kurcze! Niezła baba... Quote
Infortune. Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Zuzia&Snoopy napisał(a): Hmm no i tutaj się zaczyna;) Zdaję polski podstawę, ang podstawę, matmę podstawę i rozszerzenie i geografię rozszerzenie. Chcę iść na zootechnikę albo etnologię ale jeszcze nie jestem przekonana ;) A Ty? Masz jakieś plany już? :D Rozszerzona matma? Szalona jesteś :diabloti: A na zootechnikę nie potrzebna biologia? Bo to by chyba w miarę logiczne było, chociaż po tym co się ostatnio dowiedziałam (np. że na ratownictwo medyczne dostaniesz się po zdawaniu WOSu :lol:) to już mnie nic nie zdziwi, nawet jak powiesz, że na zootechnikę musiałaś zdawać WOK. :evil_lol: A moje plany są niezmienne od chyba 12 lat, odkąd mam Kluchę. Marzę sobie po cichutku o weterynarii w Warszawie albo Wrocku ale co z tego wyjdzie to nie wiem. Ostatecznie może być też biotechnologia albo biologia, ale weta to jednak jest TO i chyba będę próbowała do skutku. ;) Quote
Feigned Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 rozszerzona matma? jejciu, ja bym oszalała chyba, mnie dołuje sama myśl o podstawie :evil_lol: ja podobnie jak Infortune, tyle, że w Wawie albo w Olsztynie. :) Quote
Cavalierkaa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Czeeść :) Słuuchaj daj mi jakąś ulubioną fote Snoopiego ok? ;) Bo prezenciki robimy a waszej fotki nie mam ;( Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Infortune. napisał(a):Rozszerzona matma? Szalona jesteś :diabloti: A na zootechnikę nie potrzebna biologia? Bo to by chyba w miarę logiczne było, chociaż po tym co się ostatnio dowiedziałam (np. że na ratownictwo medyczne dostaniesz się po zdawaniu WOSu :lol:) to już mnie nic nie zdziwi, nawet jak powiesz, że na zootechnikę musiałaś zdawać WOK. :evil_lol: A moje plany są niezmienne od chyba 12 lat, odkąd mam Kluchę. Marzę sobie po cichutku o weterynarii w Warszawie albo Wrocku ale co z tego wyjdzie to nie wiem. Ostatecznie może być też biotechnologia albo biologia, ale weta to jednak jest TO i chyba będę próbowała do skutku. ;) Ja tam lubię matmę ale też czasem wydaje mi się że zwariowałam :evil_lol: Szczególnie dziś po próbnej maturce :D Faaajna była ;) Na zootechnikę jak patrzyłam to chcą biologię, chemię albo matmę do wyboru;) Jak mieszkałam jeszcze w Poznaniu to chciałam iść na UAM na turystykę i rekreację:D Fajnie że masz już takie plany :D Ja swoich nadal nie jestem do końca pewna... Jesteś w biol-chemie? Feigned napisał(a):rozszerzona matma? jejciu, ja bym oszalała chyba, mnie dołuje sama myśl o podstawie :evil_lol: ja podobnie jak Infortune, tyle, że w Wawie albo w Olsztynie. :) No, zobaczymy jak mi pójdzie :) Dużo osób na weterynarię chce. Ja bym chyba psychicznie nie wytrzymała na weterynarii :( Jest mi słabo na sam widok krwii itd. Minerva napisał(a):Hej Wam :hand: Hej! :hand: CaneSs napisał(a):Czeeść :) Słuuchaj daj mi jakąś ulubioną fote Snoopiego ok? ;) Bo prezenciki robimy a waszej fotki nie mam ;( Ok, ok :) Mam wstawić tutaj czy jak? Teraz idę się uczyć historii więc jak wpadnę następnym razem to wstawię :D Ale fajnie! Jutro próbny angielski luzik :D Quote
Lucky. Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 No to jak będziesz miała czas poszukać to powiem ci jak się dostać :P Wejź na 8 grupę --> Cocker spaniel angielski --> Galeria Rudej Wiewiórki :) Czekam na jakieś zdjęcia Snopiastego :D Quote
Cavalierkaa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Tutaj możesz dac linka :P Albo w naszej galerii. Jak chcesz:) Quote
Infortune. Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='Zuzia&Snoopy']Ja tam lubię matmę ale też czasem wydaje mi się że zwariowałam :evil_lol: Szczególnie dziś po próbnej maturce :D Faaajna była ;) Na zootechnikę jak patrzyłam to chcą biologię, chemię albo matmę do wyboru;) Jak mieszkałam jeszcze w Poznaniu to chciałam iść na UAM na turystykę i rekreację:D Fajnie że masz już takie plany :D Ja swoich nadal nie jestem do końca pewna... Jesteś w biol-chemie? No, zobaczymy jak mi pójdzie :) Dużo osób na weterynarię chce. Ja bym chyba psychicznie nie wytrzymała na weterynarii :( Jest mi słabo na sam widok krwii itd. Czyli na zootechnikę może jeden z tych trzech, obojętnie jaki? Dziwne, mnie się wydaje, ze na kierunki biologiczne powinni wymagać biologii, ale w końcu to Polska. :evil_lol: Tak, jestem na biol-chemie i to mnie powoli uświadamia że te moje plany mogą się tak łatwo nie spełnić, zwłaszcza jeśli chodzi o chemię. :diabloti: Chociaż podobno, dla chcącego nic trudnego... :roll: Sama nie jestem na 100% pewna czy dam radę, ale jak nie spróbuję to się nie dowiem, najwyżej zrezygnuję. :cool3: No, to lecę się uczyć chemii...:evil_lol: Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 [quote name='Lucky.']No to jak będziesz miała czas poszukać to powiem ci jak się dostać :P Wejź na 8 grupę --> Cocker spaniel angielski --> Galeria Rudej Wiewiórki :) Czekam na jakieś zdjęcia Snopiastego :D Ok jutro wpadnę:D Niestety nie ma pogody na zdjęcia :( Chciałam porobić na treningu ale słońca nie było. Może w ten weekend mi się poszczęści :) [quote name='CaneSs']Tutaj możesz dac linka :P Albo w naszej galerii. Jak chcesz:) Dałam w Waszej galerii. Pomyślałam że tak łatwiej będzie Ci znaleść...;) [quote name='wiki4']Hej Ciapy :loveu: :evil_lol: Hej :hand: [quote name='Infortune.']Czyli na zootechnikę może jeden z tych trzech, obojętnie jaki? Dziwne, mnie się wydaje, ze na kierunki biologiczne powinni wymagać biologii, ale w końcu to Polska. :evil_lol: Tak, jestem na biol-chemie i to mnie powoli uświadamia że te moje plany mogą się tak łatwo nie spełnić, zwłaszcza jeśli chodzi o chemię. :diabloti: Chociaż podobno, dla chcącego nic trudnego... :roll: Sama nie jestem na 100% pewna czy dam radę, ale jak nie spróbuję to się nie dowiem, najwyżej zrezygnuję. :cool3: No, to lecę się uczyć chemii...:evil_lol: Właśnie ja też się zdziwiłam ale sprawdzałam 3x i chyba się nie pomyliłam;) Na począku nawet chciałam zdawać biologię ale stwierdziłam że będzie mi łatwiej matmę skoro byłam w 1. klasie na profilu mat-geo. Dasz radę! Dasz radę!:D Quote
Recommended Posts