Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

deer_1987 napisał(a):
Kupuj olympus e420 :D polecam go u nas jest nim duzo zdjec zrobionych :Dale to musisz do nas zagladac zeby je widziec :D

Wiesz co, moich rodziców nie przekonam do olympusa. A dyskutować z nimi nie będą bo w końcu to oni sponsorują :cool1:
A do Was zaglądamy regularnie tylko siedzimy cicho :eviltong:

Posted

[quote name='Kashdog']http://img341.imageshack.us/img341/1884/p1012342.jpg
Mniam, mniam :evil_lol: BOSKIE:loveu:
Czym focisz? (wiem, ze pytam się o to we wszystkich galeriach, ale nie wiem na jaki aparat się zdecydować, a jutro po niego jadę).

Dzięki :oops:
Olympus E-510. Ale jakbym miała teraz wybierać to bym go nie kupiła ;) Dobry jest ale są lepsze :D

[quote name='deer_1987']ee co tak malo?

Nie narzekać mi tu :evil_lol:
Radować się tym co jest :evil_lol:

Posted

Kashdog napisał(a):
Wiesz co, moich rodziców nie przekonam do olympusa. A dyskutować z nimi nie będą bo w końcu to oni sponsorują :cool1:
A do Was zaglądamy regularnie tylko siedzimy cicho :eviltong:

Czemu rodzice nie chca tego?

Zuzia&Snoopy napisał(a):
Olympus E-510. Ale jakbym miała teraz wybierać to bym go nie kupiła ;) Dobry jest ale są lepsze :D

Czemu nie lubisz go? :D ja mam canon 40d tz i mojego olympusa i nie narzekam :D

Posted

[quote name='Infortune.']
Zdjęcia super, zwłaszcza to:
http://img691.imageshack.us/img691/7816/p1012408.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

To jest coś w stylu "dobra! teraz pełen gaz" :evil_lol:

[quote name='deer_1987']
Czemu nie lubisz go? :D ja mam canon 40d tz i mojego olympusa i nie narzekam :D

Lubię, lubię ale wolałabym canona albo nikona :D
I wydaje mi się że do nikonów/canonów jest większy wybór obiektywów.
A jakie masz obiektywy do swego olympusa? :)

Posted

Zuzia&Snoopy napisał(a):

Lubię, lubię ale wolałabym canona albo nikona :D
I wydaje mi się że do nikonów/canonów jest większy wybór obiektywów.
A jakie masz obiektywy do swego olympusa? :)

14-42
42-150

Wiesz co zalezy ja widze ze duzy jest u nas wybor do olympusa ;) i jak mowie mam porownanie z canonem 40d i wcale nie jest taki zly olympus ;) To ty tobisz zdjecia i od Ciebir zalezy jakie beda anie od tego jaki aparat :D kompaktem tez mozna cuda porobic ;)

Posted

[quote name='Infortune.']A co Ty byś chciała? Chcesz lustro? le masz pieniędzy?

Zdjęcia super, zwłaszcza to:
http://img691.imageshack.us/img691/7816/p1012408.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Więc tak : jestem przekonana do sony i do nikona, ale tak jak wcześniej pisałam- słyszałam, ze sonówki są dziadowe. Obchodziłam się już z Sony alpha 350 tylko, że była to mojej koleżanki i wiem w miarę jak obsługiwać się sony. Nikon-bardzo podobają mi się zdjęcia z tych aparatów, tylko nie wiem czy dałabym radę się nimi obsługiwać bo PODOBNO jest to trudne :roll: Mam gdzieś tak 2000zł.

Posted

Kashdog napisał(a):
Więc tak : jestem przekonana do sony i do nikona, ale tak jak wcześniej pisałam- słyszałam, ze sonówki są dziadowe. Obchodziłam się już z Sony alpha 350 tylko, że była to mojej koleżanki i wiem w miarę jak obsługiwać się sony. Nikon-bardzo podobają mi się zdjęcia z tych aparatów, tylko nie wiem czy dałabym radę się nimi obsługiwać bo PODOBNO jest to trudne :roll: Mam gdzieś tak 2000zł.

Zdjęcia z nikonów mówisz? To ja Cię trochę zniechęcę do Nikona i powiem - idź do mojej galerii :diabloti:
A tak serio, jak masz 2000 to kupisz Nikona d3000 z kitem i to chyba tyle jeśli chodzi o aktualne modele. :hmmmm:
Podobno dobre są jeszcze canony 400 i 450d.

Ogólnie rzecz biorąc, idź do sklepu i potrzymaj, popróbuj bo to jak aparat leży w ręce też jest ważne. :cool3:

Posted

[quote name='deer_1987']14-42
42-150

Wiesz co zalezy ja widze ze duzy jest u nas wybor do olympusa ;) i jak mowie mam porownanie z canonem 40d i wcale nie jest taki zly olympus ;) To ty tobisz zdjecia i od Ciebir zalezy jakie beda anie od tego jaki aparat :D kompaktem tez mozna cuda porobic ;)
No racja;)
To ja mam podobne obiektywy ;)
Chciałabym jakiś lepszy, nastawiony na zdjęcia sportowe (tele?) :)

[quote name='CaneSs']http://img177.imageshack.us/img177/61/kopiap1012401.jpg śliczne < 3
Ach.. skąd ja znam te żółte przeszkody... :)

Przyjdź i poznaj ja lepiej :evil_lol:

Posted

[quote name='Zuzia&Snoopy']No racja;)
To ja mam podobne obiektywy ;)
Chciałabym jakiś lepszy, nastawiony na zdjęcia sportowe (tele?) :)

Mi sie marzy jedynie makro dla fotografi w akwa ale to makro do canon

Posted

[quote name='Aga&Ganja']Snoopy, to prześliczny beagluś! ;)
Myślę, że te fotki, które masz na pierwszej stronie, świetnie opisuję charakter begala! ;)

Pozdrawiamy.

Dzięki ;) Witamy się chyba pierwszy raz w galerii i zapraszamy częściej :D
Masz rację, ale zdjęcia z biglówek chyba jeszcze bardziej pokazują biglowy charakterek :D

[quote name='Minerva']http://img691.imageshack.us/img691/7816/p1012408.jpg Świetna minka :D

Dzięki za odwiedziny :)
[quote name='Chantell']witamy po raz pierwszy :D
Witamy :hand: i zapraszamy na częste odwiedziny :D

[quote name='Chantell']ile on umie komend/sztuczek (jakie) bo nie mogę się doszukać?
Cudny jest :D

Ojj na pewno ponad 40 nie mam nawet sił żeby wymieniać <skromny>
http://www.youtube.com/user/zuziaa16 zapraszam tutaj są filmiki ze sztuczkami ale nie ma tam wszystkich. Nie mam jakoś czasu żeby zabrać się za nagranie nowych :oops:
Dzięki :)

Posted

Chantell napisał(a):
ohoho ^^ no to troche tego jest :) Co jest najfajniejsze? :D

Myślę że "pies kuleje", "zawijanie się w kocyk", "sprzątanie zabawek", "stanie na dwóch przednich łapach", "bąbelki:) ", "wstydź się" to moje ulubione.
Ale przydatne jest też noszenie torby, przynoszenie butów, gazety.
Teraz ćwiczymy otwieranie szafek i przynoszenie chusteczek do nosa w stanie jak najmniej naruszonym :D