Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Illusion']Gratulacje! :multi:

[quote name='BBeta']Gratuluję :)

dzięki :)

[quote name='Maalwi']I to jest doskonały przykład,ze nie tylko bordery sobie super radzą na agility, bravo! :smile:

prawda, prawda, w dodatku taki beagle mega durny, z którym nie da się pracowac, wcale nie super zbudowany a sobie wesolutko pociska na torku :)

i nawet ma ładną technikę skoku :)

by Weronika

Milord z błyskotkami :)

Posted

dzięki :smile: właśnie teraz nie wiem bo zdobyliśmy kolejną łapkę i chyba będziemy zmuszeni przejśc do A2 :diabloti: a w Łodzi nie ma dwójek ani trójek...

Gratuluję awansu, ale szkoda, bo ja sie wybieram też na łódzką.

Posted

[quote name='Aleksandra95']gratulacje !!:)

[quote name='Natalia&Cody']Super!!!Gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów! :-D :multi:

dzięki!!!!! :)

[quote name='Pestka']Gratuluję awansu, ale szkoda, bo ja sie wybieram też na łódzką.

No właśnie ja też żałuję, za szybko to poszło...jeszcze dwie łapki musimy zdobyc żeby przejśc obowiązkowo do A2 ale w Mińsku jest aż 6 egzaminów...
Może przyjedziemy towarzysko, nie mówię jeszcze nie :)

Biedny pies...

Posted

[quote name='Natalia&Cody']To nie złą polacy mieli ekipe! Niemcy żadnych szans nie mieli! :D

dokładnie, Niemcy byli źli i straszyli nas disami niewiadomoskąd :P

[quote name='Aleksandra95']hehe super ekipa.::):)

Za chwilę podobna zbierze się na treningowych i w Mińsku :diabloti:

To jeszcze nasza łapka:
http://www.youtube.com/watch?v=hKO73KlApg0&list=UUbo2Ffnk1HIXVjENOwYkYxA&index=3&feature=plcp

ogólnie biegałam masakrycznie :roll:

Posted

Gratulacje!

Zuzia&Snoopy napisał(a):

Za chwilę podobna zbierze się na treningowych i w Mińsku :diabloti:

Jest szansa, że będę Wam kibicować na treningowych :)

Posted

lenka13 napisał(a):
Gratulacje!

Jest szansa, że będę Wam kibicować na treningowych :)

iii byliście? :cool1:

Maalwi napisał(a):
Aaale ffajnie biegacie, nie gadaj,że nie :D
A o co chodziło z tym wiadrem z wodą? :hmmmm:
my niedługo chyba się odważymy "wystąpić" w zerówkach :)

My sobie raczej wesolutko hasamy :diabloti:
To byla taka zabawa, trzeba było przebiec z psem fragment torku a później nalać jak najwięcej wody do tej miarki i przebiec dalszą częśc torku ;)
Super!! a na jakich zawodach?

Jako że traktuję tą galerię jako swego rodzaju dziennik, relacja z zawodów musi byc :)
Zawody treningowe w Powsinie były iście treningowe. Rano powitał nas przeraźliwy upał a gdy dojechaliśmy na miejsce zdążył się przerodzic w prawdziwe piekło. Snoop dzielnie przebiegł pierwszy bieg, ale z racji że ciężko znosi upały miał dośc wolne tempo. Zrezygnowaliśmy więc z tuneliady. Wzięliśmy jednak udział w biegu charytatywnym lecz w zmienionym składzie :) Ja pobiegłam z borderką Lavą a Snoop pobiegł z Klaudią. Było mnóstwo śmiechu z racji że to mój był mój najpierwsiejszy bieg z Lavą i za bardzo beaglowo do niej podeszłam :diabloti:

I jedno z zawodów by Kasia
Milord w skarpetach

Posted

westie_justa napisał(a):
Ale beznadzieja że nie dotarlam do Pwosina, co jak co ale zobaczyć Snoopa w akcji!
W kazdym razie gratulacje, moze kiedys sie spotkamy, na zawodach;)
http://img406.imageshack.us/img406/5809/dsc1812.png powinnaś mu uszy spinać na agi :diabloti:

No szkoda, było bardzo wesoło, można było wziąc udział w loterii fantowej w której nagrodą główną była wypasiona kamera ;)
haha ja jestem strasznie ciekawa czy go te uchole nie boją podczas pokonywania slalomu :hmmmm:

lenka13 napisał(a):
Niestety nie :(

zdjęcie świetne, a masz jakiś filmik?

szkoda, mamy filmiki tylko muszę to ogarnąc :)

Ok to z zawodów w Powsinie mój przebieg z Lavą :diabloti::evil_lol:

http://www.youtube.com/watch?v=ubQoblLZ5MQ

Posted

Ciapkowa. napisał(a):
widzę, że znalazłaś dla psów nowe miski ? :diabloti:

No ba, mistrzowie jedzą tylko ze złotych :diabloti:

Ok to relacja z zawodów w Mińsku jeszcze póki jestem na świeżo :)

Pierwszy dzień - wtorek, znów upał aczkolwiek tempo nie było takie najgorsze, gdyż Snoop wskoczył cały do pobliskiego stawku.
Pierwszy bieg miejsce 1/5 (!) :) i czwarta łapka do A2.
Drugi bieg sprowokował mnie do popełnienia jakiegoś błędu (chciałam jeszcze zaliczyc trzeci bieg, a piąta łapka zmuszałaby nas do przejścia do A2). Wybrałam więc zmianę za psem w slalomie. Ale z racji iż Snoopy ma mózg i naprawdę potrafi go używac, wszedł w slalom bezbłędnie i ładnie go pokonał. Na całe szczęście sam pomyślał o innym błędzie i zrzucił tyczkę ;) Zajęliśmy 3/5 miejsce.
Ostatni bieg również zakończyliśmy z takim samym wynikiem, gdyż źle wprowadziłam go do slalomu.

W tym samym dniu odbył się jumping open w którym Snoop pocisnął 2 miejsce pokonując pyrki! :diabloti:

Środa
W środę mieliśmy debiut w A2 :loveu: !!!
Zdobyliśmy także łapeczkę do A3!!!

Ogólnie Snoop zrobił przefajną huśtawkę i biegał ładnie, prócz (aż nie chce mi się w to wierzyc) zszedł z palisady :-o

Oto dowód na huśtawkę :loveu: