Maalwi Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 I to jest doskonały przykład,ze nie tylko bordery sobie super radzą na agility, bravo! :) Quote
Zuzia&Snoopy Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 [quote name='Illusion']Gratulacje! :multi: [quote name='BBeta']Gratuluję :) dzięki :) [quote name='Maalwi']I to jest doskonały przykład,ze nie tylko bordery sobie super radzą na agility, bravo! :smile: prawda, prawda, w dodatku taki beagle mega durny, z którym nie da się pracowac, wcale nie super zbudowany a sobie wesolutko pociska na torku :) i nawet ma ładną technikę skoku :) by Weronika Milord z błyskotkami :) Quote
Pestka Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 dzięki :smile: właśnie teraz nie wiem bo zdobyliśmy kolejną łapkę i chyba będziemy zmuszeni przejśc do A2 :diabloti: a w Łodzi nie ma dwójek ani trójek... Gratuluję awansu, ale szkoda, bo ja sie wybieram też na łódzką. Quote
Natalia&Cody Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Super!!!Gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów! :D :multi: Quote
Zuzia&Snoopy Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 [quote name='Aleksandra95']gratulacje !!:) [quote name='Natalia&Cody']Super!!!Gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów! :-D :multi: dzięki!!!!! :) [quote name='Pestka']Gratuluję awansu, ale szkoda, bo ja sie wybieram też na łódzką. No właśnie ja też żałuję, za szybko to poszło...jeszcze dwie łapki musimy zdobyc żeby przejśc obowiązkowo do A2 ale w Mińsku jest aż 6 egzaminów... Może przyjedziemy towarzysko, nie mówię jeszcze nie :) Biedny pies... Quote
Zuzia&Snoopy Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 [quote name='Victoria']sadycha ;] tak trochę :) [quote name='Izabela124.']I ode mnie gratulacje :) [quote name='swan2407']My również gratulujemy. :D Dziękujemy!!! Ekipa :) Macie niemieckiego spiela :eviltong: z nieznośnym milordem http://www.youtube.com/watch?v=D7Iy7ByiVMg później więcej ;) Quote
Natalia&Cody Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 To nie złą polacy mieli ekipe! Niemcy żadnych szans nie mieli! :D Quote
Zuzia&Snoopy Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 [quote name='Natalia&Cody']To nie złą polacy mieli ekipe! Niemcy żadnych szans nie mieli! :D dokładnie, Niemcy byli źli i straszyli nas disami niewiadomoskąd :P [quote name='Aleksandra95']hehe super ekipa.::):) Za chwilę podobna zbierze się na treningowych i w Mińsku :diabloti: To jeszcze nasza łapka: http://www.youtube.com/watch?v=hKO73KlApg0&list=UUbo2Ffnk1HIXVjENOwYkYxA&index=3&feature=plcp ogólnie biegałam masakrycznie :roll: Quote
lenka13 Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Gratulacje! Zuzia&Snoopy napisał(a): Za chwilę podobna zbierze się na treningowych i w Mińsku :diabloti: Jest szansa, że będę Wam kibicować na treningowych :) Quote
Maalwi Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Aaale ffajnie biegacie, nie gadaj,że nie :D A o co chodziło z tym wiadrem z wodą? :hmmmm: my niedługo chyba się odważymy "wystąpić" w zerówkach :) Quote
Zuzia&Snoopy Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 lenka13 napisał(a):Gratulacje! Jest szansa, że będę Wam kibicować na treningowych :) iii byliście? :cool1: Maalwi napisał(a):Aaale ffajnie biegacie, nie gadaj,że nie :D A o co chodziło z tym wiadrem z wodą? :hmmmm: my niedługo chyba się odważymy "wystąpić" w zerówkach :) My sobie raczej wesolutko hasamy :diabloti: To byla taka zabawa, trzeba było przebiec z psem fragment torku a później nalać jak najwięcej wody do tej miarki i przebiec dalszą częśc torku ;) Super!! a na jakich zawodach? Jako że traktuję tą galerię jako swego rodzaju dziennik, relacja z zawodów musi byc :) Zawody treningowe w Powsinie były iście treningowe. Rano powitał nas przeraźliwy upał a gdy dojechaliśmy na miejsce zdążył się przerodzic w prawdziwe piekło. Snoop dzielnie przebiegł pierwszy bieg, ale z racji że ciężko znosi upały miał dośc wolne tempo. Zrezygnowaliśmy więc z tuneliady. Wzięliśmy jednak udział w biegu charytatywnym lecz w zmienionym składzie :) Ja pobiegłam z borderką Lavą a Snoop pobiegł z Klaudią. Było mnóstwo śmiechu z racji że to mój był mój najpierwsiejszy bieg z Lavą i za bardzo beaglowo do niej podeszłam :diabloti: I jedno z zawodów by Kasia Milord w skarpetach Quote
Yuveza Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Ale beznadzieja że nie dotarlam do Pwosina, co jak co ale zobaczyć Snoopa w akcji! W kazdym razie gratulacje, moze kiedys sie spotkamy, na zawodach;) http://img406.imageshack.us/img406/5809/dsc1812.png powinnaś mu uszy spinać na agi :diabloti: Quote
lenka13 Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Zuzia&Snoopy napisał(a):iii byliście? :cool1: Niestety nie :( zdjęcie świetne, a masz jakiś filmik? Quote
Zuzia&Snoopy Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 westie_justa napisał(a):Ale beznadzieja że nie dotarlam do Pwosina, co jak co ale zobaczyć Snoopa w akcji! W kazdym razie gratulacje, moze kiedys sie spotkamy, na zawodach;) http://img406.imageshack.us/img406/5809/dsc1812.png powinnaś mu uszy spinać na agi :diabloti: No szkoda, było bardzo wesoło, można było wziąc udział w loterii fantowej w której nagrodą główną była wypasiona kamera ;) haha ja jestem strasznie ciekawa czy go te uchole nie boją podczas pokonywania slalomu :hmmmm: lenka13 napisał(a):Niestety nie :( zdjęcie świetne, a masz jakiś filmik? szkoda, mamy filmiki tylko muszę to ogarnąc :) Ok to z zawodów w Powsinie mój przebieg z Lavą :diabloti::evil_lol: http://www.youtube.com/watch?v=ubQoblLZ5MQ Quote
Ciapkowa. Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Zuzia&Snoopy napisał(a): widzę, że znalazłaś dla psów nowe miski ? :diabloti: Quote
Zuzia&Snoopy Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 Ciapkowa. napisał(a):widzę, że znalazłaś dla psów nowe miski ? :diabloti: No ba, mistrzowie jedzą tylko ze złotych :diabloti: Ok to relacja z zawodów w Mińsku jeszcze póki jestem na świeżo :) Pierwszy dzień - wtorek, znów upał aczkolwiek tempo nie było takie najgorsze, gdyż Snoop wskoczył cały do pobliskiego stawku. Pierwszy bieg miejsce 1/5 (!) :) i czwarta łapka do A2. Drugi bieg sprowokował mnie do popełnienia jakiegoś błędu (chciałam jeszcze zaliczyc trzeci bieg, a piąta łapka zmuszałaby nas do przejścia do A2). Wybrałam więc zmianę za psem w slalomie. Ale z racji iż Snoopy ma mózg i naprawdę potrafi go używac, wszedł w slalom bezbłędnie i ładnie go pokonał. Na całe szczęście sam pomyślał o innym błędzie i zrzucił tyczkę ;) Zajęliśmy 3/5 miejsce. Ostatni bieg również zakończyliśmy z takim samym wynikiem, gdyż źle wprowadziłam go do slalomu. W tym samym dniu odbył się jumping open w którym Snoop pocisnął 2 miejsce pokonując pyrki! :diabloti: Środa W środę mieliśmy debiut w A2 :loveu: !!! Zdobyliśmy także łapeczkę do A3!!! Ogólnie Snoop zrobił przefajną huśtawkę i biegał ładnie, prócz (aż nie chce mi się w to wierzyc) zszedł z palisady :-o Oto dowód na huśtawkę :loveu: Quote
Natalia&Cody Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Świetne wyniki macie :D Oby tak dalej. Trzymam kciuki za A3! :D Quote
Kashdog Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Ty wiesz, że ja uwielbiam Wasz duet, więc już się nie będę powtarzać;)! Ale szczere gratulejszyn i teraz zbierajcie łapy do A3 :multi: Quote
Recommended Posts