zina7777 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 selenga, dzięki za wstawienie zdjęć ;) Quote
zina7777 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Państwo już widzieli Megi :p - mają teraz się z tym przespać i dać znać.... Quote
idusiek Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 to nich juz wstają ,bo na wieści czekamy ;) Quote
zina7777 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Niestety malutka Megi w dalszym ciągu szuka domku :shake: a widzieliście jak ładnie wyglądam z tyłu??? :lol: i z przodu :cool3: iść czy nie iść dalej??? Quote
idusiek Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 rozbajdane malenstwo :diabloti: Quote
idusiek Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Wczoraj dzwoniła do mnie Pani - brzmiała naprawdę nieźle, fajna kobietka, dobrze sytuowani ludzie,mieli sweterka inrlandzkiego - umarła ponoć ze starości, domek z Ogrodkiem, przy Polach Mokotowskich. I jeden mały problem- nie chcą sterylizowac:shock:, bo: "sunia miała miec szczeniaki, ale miała przeciągające się latami ropomacicze i lekarz zabronił jej rozmnażac, ale sterylizować też nie kazał" - i tak żyła ze stanem mocno zapalnym ileś tam lat.... Czy to ja jestem głupia:hmmmm:, czy glucha:confused:, czy świat zupełnie zwariował :stupid:czy temu wetu odwaliło?:watpliwy: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 To ze nie chca sterylizowac to wg. mnie duzy problem.. nie mozna dopuszczac do narodzin kolejnych kundli :shake: mysle, ze warto szukac dalej.. Quote
idusiek Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 te tak myślę..szukamy dalej, tylko problem z tym, ze nikt nie dzwoni:shake: Quote
ewatonieja Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 prześliczna kruszyna, znajdzie sie na pewno jakas osoba z normalnym podejściem ;) Quote
idusiek Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 oj zeby, ale nikt nawet nie dzwoni :placz: ja nie rozumiem całkowicie o co chodzi :shake: Quote
idusiek Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 [CENTER][B]UPRZEJMIE PROSZĘ O POMOC W SZUKANIU DOMKU DLA MEGI, NIE MIALAM W JEJ SPRAWIE WIELU TELEFONÓW- A DOKŁADNIE MIAŁAM TYLKO 1...:placz:[/B][/CENTER] Quote
gosiaaa Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Jakis zastój się zrobił..nikt nie dzwoni...:roll: Quote
idusiek Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 ja nie wiem, przeciez ona śliczna jest :-( Quote
losiczka Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 czy to małe cuś duże będzie,średnie, małe?wrzuce jakieś ogłoszonko może;) Quote
idusiek Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 ;) srednie będzie, przed kolanko - dzięki losiczka. a jak tam Mia?:cool3: Quote
losiczka Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 to poreklamuje malucha troche:razz: a Mia akurat dochodzi do siebie po sterylce i niedługo zdejmujemy szwy:lol: (tak na marginesie to niezłe z niej aktoreczka:na początku słodkie oczka biednej psinki, spała większą część dnia i udawała aniołka:cooldevi:a teraz?diabeł!!!tożto jakaś mini wersja border collie bo skacze, biega, kica i...aportuje szyszki:turn-l:) marzy mi sie drugie takie cudo albo chociaz tymczas ale mam zakaz jak narazie:shake: Tzta tzreba jakoś podejść... Quote
idusiek Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 to poprosimy o ogłsozenia dla małej ! wiesz, ze tam jej siostra nadal czeka?:roll: Quote
losiczka Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='idusiek']to poprosimy o ogłsozenia dla małej ! wiesz, ze tam jej siostra nadal czeka?:roll:[/quote] eh wiem, nawet sprawdzałam wczoraj...:roll: Quote
idusiek Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 a ja nadal nie mialam ani 1 telefonu o Megi...kurdę, moze on nie działa?:roll: Quote
losiczka Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Może coś się tam zdublowało ale trudno;) suczka szczeniak Megi- przepiękny podrzutek : Ogłoszenie w Dwukropek.pl suczka szczeniak Megi- przepiękny podrzutek i jeszcze nie aktywne, pewnie beda od jutra: : Og�oszenia adopcyjne zwierz�t - Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz�t Oddam : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa Aha ...i nieśmiało zapraszam do wątku Buni... http://www.dogomania.pl/forum/f28/laciata-bunia-czyzby-byla-bez-szans-147386/ Quote
idusiek Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 Dzięki losiczka za ogłoszenia !:multi: P.S Bunia ma pogryzioną łapę:-( Quote
orpha Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 przepraszam ze pcham sie z offem... http://www.dogomania.pl/forum/f28/brak-deklaracji-paluch-ratunku-wola-tramp-146899/ Quote
losiczka Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 idusiek, miałam maila w sprawie Megi - przekazałam twój telefon i kazałam koniecznie zadzwonić:lol:...daj znać jakby coś z tego było wogóle.... Quote
Recommended Posts