pietrucha204 Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 wlasnie dostałam smsa z trasy: wszystko ok, piesek grzeczny w samochodzie, liże nam gęby:evil_lol: , łagodny, kochany... oby ta podróż miała finał w postaci domu dla Boba ;) Quote
pietrucha204 Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 spotkanie przełożone na dzisiaj a bobo noc spędził w naszym przytulisku Quote
NatiiMar Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Czekam na wieści...ciekawe czy Bob się spodoba.... Quote
pietrucha204 Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 był problem ale nie wiem jaka decyzja ostatecznie. bobo się spodobał ale mają dziurawy płot i wiałby na wieś Quote
NatiiMar Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Bobo został:) Płot ma zostać naprawiony w najbliższym czasie. Trzeba będzie za jakiś czas sprawdzic ten domek. Póki co Bobek ma nowy dom :) Quote
żabusia Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Nawet jak ucieknie, to mam nadzieję wróci do czasu naprawienia płotu, choć lepiej aby się nie przyzwyczajał, że można sobie pochodzić po wsi jak się ma ochotę. Quote
pietrucha204 Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 tym bardziej, że poprzedni pies zginął właśnie pod kołami;] teren mają duży więc spokojnie pies ma miejsce do biegania i nie musi po wsi;) pewnie lidia sprawdzi za jakiś czas bo to było warunkiem, że pies zostaje Quote
NatiiMar Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Dostałam smsa od nowej pani Bobika. Piesek jest strasznie miziasty i nie odstępuje ich na krok. Sa zachwyceni. Jedynym członkiem rodziny, któremu nie odpowiada obecnośc psa, jest kot :) Z wielka ostrożnościa podszedł do Bobo, obwąchał, prychnął i zwiał na parapet. Obraził sie na wszystkich, bo zwykle kolana pana były dla niego,a teraz zajmuje je Bobik:) Quote
Recommended Posts