justynavege Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 haha ja gdybym byla bardziej mozliwosciowa to tez bym się nei zastanawiała ale na razie tylko mogę pomoc szukając domu Biszkoptowi Quote
rotek_ Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Dziadek do psów zachowuje się ok... koty także sprawdzone nawet nie zawarknął...ich obecność jest jemu zupełnie obojętna Quote
rotek_ Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 sami z robertem zastanawiamy sie jak mozna wyrzucic takiego psa jak biszkopcik nie dosc ze kochany to dodatkowo zupełnie bezproblemowy Quote
_ogonek_ Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Biszkopciku hopsaj do góry!!!! Quote
justynavege Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Od poniedziałku Biszkopcik będzie miał ogłoszenie w TV Sudeckiej ja nie mam tej tv :shake:, kto ma ? Dziękuję sprawcom tego Kochane moje Anioły :loveu: Quote
rotek_ Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 robert zapomniał zaszepić Biszkopcika może mały miał trochę szczęścia...on jako jeden z nielicznych psów pozostały na kwarantannie w boksie małych psów są akurat zupelnie nieagresywne psy, ale dziadek jest zbyt delikatny żeby trafić na boksy ogólne dopóki mamy miejsce na kwarantannie będziemy go trzymać tam powinien szybko trafić do domku Quote
justynavege Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 to super Sylwia o le pies bez domu moze byc w sup[er sytuacji ale wlasnie nie wyobrazam sobie tego wrazliwca z innymi psiakami pilnie potrzebujemy domku Quote
Ankita Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 mam niestety złe wieści, dziś zawiozłam Ząbka i zaraz musiałam go zabrać z powrotem :( sunia która tam mieszka strasznie go atakowała i w końcu mało nie doszło do tragedii. tak mi przykro :( ząbek wrócił do mnie i teraz musze szukać mu domku a oprócze tego stracił na tym beżowy. nie wiem co mam powiedzieć głupio mi że narobiłam nadzieji :( jeżeli znajdziecie mu hotelik cokolwiek pomogę finansowo. strasznie mi przykro - dam ze swojej strony ogłoszenia o Beżku na gumtree, mogę zrobić allegro - zaraz poczytam co się wydarzyło bo nie było mnie tu sto lat. kurde jestem wściekła że nie mogę pomóc im obu Quote
rotek_ Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 biszkopcik ma allegro ale każde inne ogłoszenie przyda mu się Quote
_ogonek_ Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 ja mam sudecką. jakby co ;) Quote
justynavege Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 A&S napisał(a):ja mam sudecką. jakby co ;) Aduś to lukaj jutro już ma byc :) Ankitko pzrykro mi z powodu Ząbka :-( na pewno przydadzą się Biszkoptowi wszelkie ogłoszenia Quote
rotek_ Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 jest w sudeckiej!!!!!????????!:multi: ja dfodałam go na przygarnij zwierzaka Quote
_ogonek_ Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 justyna niestety nie wiem o której... ja mam do 17 juz dzien zaplanawoany i nie wyrwe sie niestety ;) Quote
rotek_ Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 dzisiaj ukazało się ogłoszenia Biszkopcika w lokalnej gazecie poczekamy kilka dni może ktoś zadzwoni Quote
justynavege Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 A&S napisał(a):justyna niestety nie wiem o której... ja mam do 17 juz dzien zaplanawoany i nie wyrwe sie niestety ;) Aduś nic nie szkodzi , przy okazji jak zobaczysz daj znac :) trudno żebyś cały dzień przed TV spędziłą , to neizdrowe ;):evil_lol: Quote
fiorsteinbock Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Dziewczyny Kochane - ogloszenie Biszkopcika rusza od jutra. Dzisiaj rano zawiozlam pieniadze a popoludniu przeslalam zdjecia i krotki opis. Wpierw musza obrobic pieknie graficy telewizyjni, zeby nie bylo lipy ;) Ogloszenie ukaze sie dzieki wielkiemu serduchowi Justynyvege :loveu: Ogloszenie bedzie sie ukazywac codziennie przez miesiac! Quote
justynavege Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 sprostowanko ogłoszenie ukaże sie dzięki Giselce która mi o tym wspomniała i fiorsteinbock która wprowadziła je w życie jeszcze raz serdecznie dziękuję fiorsteinbock czy mogę sie jeszcze uśmiechnąć do Ciebie o ogłoszenie dla Granda? ( kiepsko z nim cos , zajrzyj jak mozesz na wątek) pieniążki bym przekazała Grazi ( hehe ona jeszcze o tym nie wie ale mam fajne wypasione kozaki od mojej siostry - nówki na bazarek i parę innych takich tam i zamierzam zwabić do siebie Grazię ; moze razem wpadniecie ? Quote
fiorsteinbock Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Justynko, zaden problem - dla Grandzia moge dopiero w srode zalatwiac, bom jutro pedze na caaaly dzien do pracy :diabloti: I chetnie spotkam sie z Toba przy okazji zwabienia Grazki! ucieszy sie jak sie dowie o fancikach :multi: W takim razie do zobaczenia, dogadamy sie - moze sroda wstepnie? Quote
justynavege Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 środa mi pasuje jak ulał :evil_lol: czekam na Was :loveu: Quote
fiorsteinbock Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='justynavege']środa mi pasuje jak ulał :evil_lol: czekam na Was :loveu: Justynko, przekaze Grazce info ;) Mam prosbe, Ty z DDZ - znasz kociarzy? Szukam domku dla wspanialego, wykastrowanego kota: http://www.dogomania.pl/forum/f1206/porzucony-badz-zagubiony-4-letni-kastrat-szukamy-domu-dla-amosa-dzierzoniow-147019/ Przepraszam Biszkopciku, juz nie bede wrzucac kociakow - Ty jestes najwazniejszy :loveu: Quote
justynavege Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 kociarzy nie znam zadnych :-( zajrzałam na watek Miecia i tam napisane ze wrocił do swoich wlascicieli:razz: Quote
justynavege Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 wszyscy już zapomnieli o Biszkopcie ?:-( Quote
fiorsteinbock Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Cos Ty, Justys! Pamietamy :loveu: A moze chlopak juz w nowym domku?? Quote
Recommended Posts