Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 692
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/210757-NOWE-torebki-paski-ciuchy-biżuteria-na-ŁATKA-(do-końca-sierpnia)?p=17210425#post17210425[/URL]

Bazarek - zdjęcia i opisy przygotowane przez Dagmarę, rzeczy nadesłane przez Iwonę i Joasię z fb!!

Posted

[IMG]http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/261478_215634411812551_100000979803314_621969_8364089_n.jpg[/IMG]

[IMG]http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/270393_215634071812585_100000979803314_621964_1062933_n.jpg[/IMG]

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Co tam u Was dobrego?

Ogłaszam Łatka, ale jakiś zaczarowany jest chyba...

Wysłałam dzisiaj 100 zł - w tym 20 zł ode mnie i 80 zł od Kingi i Piotrka z mojej rodziny

• 1 month later...
Posted

Kochane,u nas wszystko dobrze:)
Zerknijcie do Dżerusia w moim podpisie-ZNALAZŁ DOM!!!! po 2 i pół rocznym pobycie u mnie:multi:
Także bądźmy dobrej myśli:)
Ale dziewczynki z wątku Dźerusia mają niespodziankę dla Łatusia-przeczytajcie;):loveu:
ja juz nie biorę psiaków na dt ze względów zdrowotnych,także wezmę Łatunia do siebie na górę,żeby chłopak troche sie rozerwał 'wśród ludzi':cool3: No bo On na dole ze starszymi osobami i sam bez psiaków,niech troszkę poczuje 'wiatr we włosach':p w sensie,że niech pobędzie u nas na górze-nie zaszkodzi mu to;).I porobie mu fotki,bo jak schodze na dół to szaleństwo na resorach odstawia,tak wariuje jak mnie zobaczy,chociaz to w sumie grzeczny psiak sie zrobił.Ale zaraz zobaczycie,że nic sie nie zmienił,taki sam uśmiech i ten błysk w oku:razz:
Ale domek jest bardzo wskazany,bo niestety zaczynam kończyć swoją bytnośc na dogo ze względów zdrowotnych a i Daga tez nie może płacić na łatusia sama jedna do końca zycia psiaka,bo On nie taki stary przecież....

Posted

majku33krakow napisał(a):
cześć Renatko ,czemu łatek stracił deklaracje?,w którym to poście można to przeczytać?

Witaj Majku:)
Zaraz znajdę Ci post,gdzie łatus stracił deklaracje,ale to było chyba z rok temu.A to było tak,że dziewczyna,która płaciła na łatka,po prostu obraziła się na osobę,która łatka wyciagnęła ze schroniska i wycofała swoje deklaracje.Niestety tak bywa,jak jedna osoba opłaca pobyt psiaka.Jakby płaciło kilka osób,to łatwiej byłoby ogarnąć wykruszoną deklarację,a jak płaci jedna osoba i się wypnie,to niestety pies traci wszystko.Ale nie oddam Łatusia do schroniska,prosze tylko o mase ogłoszeń dla niego...i dziekuję,że odwiedziłes ten wątek:)

Posted

Słuchajcie ludzie opamiętajcie się ,, bo ja już to zrobiłem ",musimy nauczyć się wybaczać,nie zwracać na czyjeś wady,przywróćcie łatusiowi deklaracje,przecież nie możemy nadużywać dobroci renatki,ja wiem że dużo złego zrobiłem na dogo,ale naprawiał będę to,nauczmy się kochać nawzajem,jest tak cięż jeszcze dobijamy się nawzajem.już dość.

Posted

Lionees napisał(a):
Majku,post 583

Majku-dziekuję,Ty wiesz za co,za to,że potrafisz naprawiac błędy,że umiesz przeprosić kogoś i wybaczać komuś zarazem-bardzo to cenię :)

Uczę się wybaczać,czyli dług łatka wynosi 12 miesięcy razy płatność za miesiąc pobytu łatka

Posted

majku33krakow napisał(a):
Uczę się wybaczać,czyli dług łatka wynosi 12 miesięcy razy płatność za miesiąc pobytu łatka

aż tak dużo to nie .Trzeba podzielić na pół bo pół płacą Łatusiowi ja:)Renatka jest bardzo wyrozumiała i na całe szczęście kocha Łatusia jak swojego i nie pozwoliła mu odejść do schroniska.Jestem Ci Reniu bardzo za to wdzięczna.

Posted

Wspaniała wiadomość z Dżerusiem!!!

Tylko zmartwiłaś mnie Reniu, że opuszczasz Dogo z przyczyn zdrowotnych...mam nadzieję, że to nic poważnego. Trzymam kciuki za zdrówko!!

Długu Łatka to już nawet ciężko zliczyć :( Wybacz Reniu - jakoś to postaramy się nadrobić

A przyszło to 100 zł od Kingi i Piotrka i ode mnie? myślę, że tak, bo wpłacałam na to samo konto, co kiedyś - daj tylko znać, bo jeśli konto jest ok, to zaraz wpłacę jeszcze 30 zł od mojej mamy

Dagmara zrobiła nowe wydarzenie na FB
http://www.facebook.com/event.php?eid=198914506851728

Posted

Podsumowanie wpłat dla łatusia od początku roku,bo wcześniej był rozliczony w całości.Czyli zaczynamy od Stycznia 2011r.

STYCZEŃ -zero wpłat

LUTY
-DARIA JABŁOŃSKA,dla Łatka (pomoc z fb)- 70zł (3 lutego)
-JOANNA IZABELA LASKOWSKA,dla Łatka ASIA FB-100zł (3 lutego)
-BANACHOWICZ DAGMARA,DLA LATKA Z FB DAGMARA-150zł (4 lutego)

MARZEC
-DAGMARA ALEKSANDRA BANACHOWICZ opłata stała dla Łatka-150zł (7 marca)
-JOANNA IZABELA LASKOWSKA,DLA ŁATKA ASIA FB-50zł (11 marca)

KWIECIEŃ
-DAGMARA ALEKSANDRA BANACHOWICZ,dla Łatka opłata co miesiąc-150zł (4 kwietnia)
-FIZIA,dla Łatka-80zł (19 kwietnia)

MAJ
-DAGMARA ALEKSANDRA BANACHOWICZ,dla Łatka opłata co miesiąc-150zł ( 11 maja)

CZERWIEC
-DAGMARA ALEKSANDRA BANACHOWICZ,dla Łatka opłata co miesiąc-150zł ( 6 czerwca)

LIPIEC
-DAGMARA ALEKSANDRA BANACHOWICZ,dla Łatka opłata co miesiąc-150zł ( 5 lipca)
-FIZIA-50zł (5 lipca)

SIERPIEŃ
-DAGMARA ALEKSANDRA BANACHOWICZ,dla Łatka opłata co miesiąc-150zł ( 3 sierpnia)

WRZESIEŃ
-DAGMARA ALEKSANDRA BANACHOWICZ,dla Łatka opłata co miesiąc-150zł +130zł z bazarku Łatkowego ( 5 września)
-FIZIA-100zł ( 12 września)

PAŹDZIERNIK
-DAGMARA ALEKSANDRA BANACHOWICZ,dla Łatka opłata co miesiąc-150zł (10 października)
-DARIA JABŁOŃSKA z FB-50zł (12 października)

LISTOPAD
-DAGMARA ALEKSANDRA BANACHOWICZ,dla Łatka opłata co miesiąc-150zł ( 8 listopada)

Mam nadzieję,że nikogo nie ominęłam.
Za wszystkie wpłaty,za pamięc o łatusiu,za odwiedzanie watku,za ogłoszenia i FB- serdecznie z głębi serca DZIĘKUJĘ!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: