Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='anna10025']Na początku sierpnia wpłaciłam kasę za lipiec i sierpień tj.80 zł. W rozliczeniach Raduni to jest.[/QUOTE]
Anna10025 - w poprzednim rozliczeniu od Wiosny też to jest ;) więc wpłaty się zgadzają. Wydaje mi się jednak, że Wiosna gdzieś przeskoczyła, zjadła jakąś sumę...
Póki co rozliczenie na pierwszej jest uaktualnione.

Z bazarku od Agusizet będzie na razie 70zł :D Jutro koniec, więc serdecznie zapraszamy na zakupy!!!

[B]Do deklaracji stałych cały czas brakuje nam 20 zł[/B]... KTO PORATUJE?? :modla:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='__Lara']Albo 4 po 5zł ;)

Może być też 20 po 1zł :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Wszystko jedno ;) byleby było! :D

Kto dorzuci złotóweczkę
Na cudowną tę sunieczkę?

Posted

Z bazarku dla smakoszów uzbierało się dla Nadinki w sumie 115 zł:) Na moje konto wpłynęło 70 zł. Jak wpłynie reszta pieniędzy zbiorczo przeleję w/w kwotę na konto wiosny. Została też jedna kawa, wyślę ją cioteczce wiośnie za wspaniałą opiekę na Nadinką:):):) Dziękuję serdecznie wszystkim kupującym:)

Posted

[quote name='agusiazet']Z bazarku dla smakoszów uzbierało się dla Nadinki w sumie 115 zł:) Na moje konto wpłynęło 70 zł. Jak wpłynie reszta pieniędzy zbiorczo przeleję w/w kwotę na konto wiosny. Została też jedna kawa, wyślę ją cioteczce wiośnie za wspaniałą opiekę na Nadinką:):):) Dziękuję serdecznie wszystkim kupującym:)[/QUOTE]
SUPER! Agusiu jesteś kochana!

Posted

Przelałam dla Nadinki 40zł w spadku po kochanym Brutusku, który znalazł DS.

Gdy dotrą pieniazki, RA_Duniu potwierdz to na wątku Brutka :)
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/186166-Brutusek-znowu-w-HOTELU-NIE!-Pojechał-do-swojego-domu!-Dziekuję-wszystkim[/URL]-)-!! Dziekuję :)

Posted

niestety nikt :( mało jest ludzi, którzy podejmą się pracy z problemowym psem... wszyscy chcą od razu wyszkolonego, bez problemów...
Ale ja wierzę, że gdzieś tam czeka na Nadinkę domek najlepszy na świecie :)