Ra_dunia Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 Super :) A mi coś ostatnio dogo znowu muli... cóż - najważniejsze, że u Nadinki wszystko dobrze :) Quote
viola005 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Wlasnie sie dowiedzialam o watku Nadine - jezeli jest u Wiosny z Tolkiem i reszta jej stada, to jestem o nia spokojna. Pozdrawiam Wiosne i Nadinowe ciotki, a samej suni zycze szybkiego powrotu do zdrowia po dobroczynnej sterylce i wesolych zabaw z Tolusiem. Bedzie dobrze! Quote
Ra_dunia Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Cześć Viola :) miło Cię u Nadinki widzieć :) O los naszej Nadinki się nie martwimy, bo jest pod wspaniałą opieką :) Tylko domek by się dzikiej piękności przydał... Quote
Aga-33-76 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Ra_dunia']pięknie dziękujemy w imieniu Nadine :D Aga - rozumiem, że do czerwca wpłacałaś na konto Negrii??[/QUOTE] zgadza się, dopiero za czerwiec zrobiłam przelew na konto Wiosny :( Quote
Ra_dunia Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 troszkę mnie nie było, ale już wróciłam :) Co tu taka cisza, u Nadinki?? Quote
Ra_dunia Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 cześć Obraczus ;) Pójdziemy sobie z Nadine na wieczorny podryw ;) a co, może jakiś miłośnik czarnej piękności akurat się trafi...?;) Quote
Lu_Gosiak Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 bylam dzisiaj w odwiedzinkach u Wiosny:) Nadinka to fajny psiak, ale jeszcze do obcych z dystansem, na Wiosne sie cieszy, ale juz jak zobaczyla dwie nowe osoby to schowala sie do budy i nawet za bardzo po wybiegu nie chciala biegac..i niestety nie mam zadnych zdjec z tego powodu...ale w kojcu to udaje grozna szczeka najglosniej ze wszystkich psiakow:D:D: Quote
Ra_dunia Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 a miałam nadzieję, że i tutaj nacieszę oczy zdjęciami ;) Cóż - może następnym razem. Nadince cierpliwy i odpowiedzialny domek bardzo by się przydał... Quote
obraczus87 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Dzisiaj zostana przelane pieniazki za sterylke Nadinki :) Quote
Ra_dunia Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Świetnie! Jeszcze raz bardzo dziękujemy :) Quote
anna10025 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Ra_dunia, w tym miesiącu wpłacę deklarcję dopiero po 15-stym lipca. Quote
Ra_dunia Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Nie ma sprawy :) Najważniejsze, że wpłacisz ;) Ja też teraz zazwyczaj wpłacam w połowie miesiąca - czyli jak wypłata wejdzie na konto... Bardzo proszę [B]cioteczki zalegające z wpłatą za czerwiec o pośpiech [/B];) Przypominam, że już zaczął się lipiec... [B]Wiosno[/B] - czy Ty masz kontakt z anonimowym darczyńcom? Quote
AgusiaP Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Radunia ja wpłaciłam za czerwiec pod koniec miesiąca. Czy pieniążki jeszcze nie doszły? Za lipiec wpłacę w poniedziałek. Sprawdziłam teraz i nie ma mojej deklaracji za kwiecień jestem przekonana, że wpłaciłam. Sprawdzę to... Quote
Ra_dunia Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 Agusiu - pieniążki idą do Wiosny ;) ja uzupełniam tutaj na podstawie Waszych wpisów (w razie czego mogę potem zweryfikować z podsumowaniem Wiosny ;) ). Już w takim razie Ciebie wpisuję, że za czerwiec masz wpłacone. Quote
wiosna Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Postaram się jaknajszybciej wstawić rozliczenie, znowu mi się nazbierało i już trzecią noc nad tym polegam, ehh.. Ja to się chyba na mamusię nie bardzo nadaję :P Mam dwa malusieńkie kociąteczka, co je smoczkiem karmię, i teraz mi się połowa spraw wymyka. Ale Nadia za to robi się bardziej troszkę otwarta, podchodzi sobie do mnie często i sprawdza, co mam w ręce - już sama z siebie, bo wcześniej to ją zawsze zachęcać trzeba było. :) Quote
agusiazet Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Jeśli o mnie chodzi za czerwiec i za lipiec zapłaciłam na konto wiosny! Quote
Ra_dunia Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Agusiu - dziękuję za info - uzupełnię od razu, a jak Wiosna wklei rozliczenie, to tylko zweryfikuję czy mi się wszystko zgadza :) Quote
agusiazet Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 A jakie Nadinka ma ogłoszenia? Czy ktoś pilnuje, czy są aktualne!!! Quote
Recommended Posts