Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wlasnie sie dowiedzialam o watku Nadine - jezeli jest u Wiosny z Tolkiem i reszta jej stada, to jestem o nia spokojna.
Pozdrawiam Wiosne i Nadinowe ciotki, a samej suni zycze szybkiego powrotu do zdrowia po dobroczynnej sterylce i wesolych zabaw z Tolusiem. Bedzie dobrze!

Posted

Cześć Viola :) miło Cię u Nadinki widzieć :)
O los naszej Nadinki się nie martwimy, bo jest pod wspaniałą opieką :) Tylko domek by się dzikiej piękności przydał...

Posted

[quote name='Ra_dunia']pięknie dziękujemy w imieniu Nadine :D

Aga - rozumiem, że do czerwca wpłacałaś na konto Negrii??[/QUOTE]

zgadza się, dopiero za czerwiec zrobiłam przelew na konto Wiosny :(

Posted

bylam dzisiaj w odwiedzinkach u Wiosny:)
Nadinka to fajny psiak, ale jeszcze do obcych z dystansem, na Wiosne sie cieszy, ale juz jak zobaczyla dwie nowe osoby to schowala sie do budy i nawet za bardzo po wybiegu nie chciala biegac..i niestety nie mam zadnych zdjec z tego powodu...ale w kojcu to udaje grozna szczeka najglosniej ze wszystkich psiakow:D:D:

Posted

Nie ma sprawy :) Najważniejsze, że wpłacisz ;)
Ja też teraz zazwyczaj wpłacam w połowie miesiąca - czyli jak wypłata wejdzie na konto...

Bardzo proszę [B]cioteczki zalegające z wpłatą za czerwiec o pośpiech [/B];) Przypominam, że już zaczął się lipiec...

[B]Wiosno[/B] - czy Ty masz kontakt z anonimowym darczyńcom?

Posted

Radunia ja wpłaciłam za czerwiec pod koniec miesiąca. Czy pieniążki jeszcze nie doszły?
Za lipiec wpłacę w poniedziałek.
Sprawdziłam teraz i nie ma mojej deklaracji za kwiecień jestem przekonana, że wpłaciłam. Sprawdzę to...

Posted

Agusiu - pieniążki idą do Wiosny ;) ja uzupełniam tutaj na podstawie Waszych wpisów (w razie czego mogę potem zweryfikować z podsumowaniem Wiosny ;) ).
Już w takim razie Ciebie wpisuję, że za czerwiec masz wpłacone.

Posted

Postaram się jaknajszybciej wstawić rozliczenie, znowu mi się nazbierało i już trzecią noc nad tym polegam, ehh..
Ja to się chyba na mamusię nie bardzo nadaję :P Mam dwa malusieńkie kociąteczka, co je smoczkiem karmię, i teraz mi się połowa spraw wymyka.

Ale Nadia za to robi się bardziej troszkę otwarta, podchodzi sobie do mnie często i sprawdza, co mam w ręce - już sama z siebie, bo wcześniej to ją zawsze zachęcać trzeba było. :)