Ra_dunia Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 tekst mówisz... coś się wymyśli ;) Trochę mi się tylko mózg lasuje od tego upału i myśli skupić nie mogę... :shake: Quote
Ra_dunia Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 od jutra ma być chłodniej. Przynajmniej u nas. Mam nadzieję, że w niedzielę wieczorem jak wrócę do domu to tekścik jakiś wstawię ;) Quote
AgusiaP Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Dziewczynki pilnie potrzebny DT dla malutkiej suni na krowim łańcuchu. Pomóżcie...[IMG]http://www.dogomania.pl/threads/images/smilies/icon_frown.gif[/IMG] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/187299-Malutka-Żabka-ma-tydzień-na-znalezienie-nowego-domku.Proszę-o-pomoc-w-ogłoszeniach"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1872...-ogłoszeniach[/COLOR][/URL]. Quote
Ra_dunia Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 Kurcze - mam totalny brak weny :( zupełnie nic nie mogę wymyślić dla kochanej Nadinki. Strasznie to frustrujące :mad: Quote
Ra_dunia Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 Myśl __Lara, myśl :) tekstów nigdy za wiele :D Tak sądzę, że na ogłoszenia może nadawać się też tekst jaki napisałam na pierwszej stronie... ;) Zaraz go trochę obrobię i wkleję tutaj. to wklejam :cool1: Wydawać by się mogło, że historia Nadine jest taka, jakich wiele w Polsce: bezpańska suczka włócząca się po okolicy, która w końcu trafia do schroniska... A jednak wcale nie tak do końca... Nadine na początku września 2009 roku trafiła do schroniska, jako zupełnie dzikie, 4 miesięczne szczenie. Pierwszy kontakt suczki z człowiekiem był dla niej wręcz przerażający. Skulone, biedne ciałko bało się ruszyć z bezpiecznego według niej azylu ciemnego boksu. Było pewne, że w tym stanie Nadine nie ma najmniejszych szans na adopcję. Na szczęście grono osób postanowiło zawalczyć o tę czarną, dziką piękność i w październiku Nadine trafiła do wspaniałego hotelu dla psów w potrzebie. Tam powoli, krok po kroku suczka uczy się zaufania, wiary i miłości. Uwielbia towarzystwo innych psów i zawsze jest skłonna do zabaw z nimi. Ludzi, których zna traktuje przyjaźnie, jednak nadal tkwi w niej lęk przed obcymi, jednakże nigdy lęk ten nie przeradza się w agresję. Obecnie dla pięknej Nadine szukamy odpowiedzialnego, spokojnego domu, najlepiej z psim towarzyszem. Domu, w którym otoczona miłością będzie mogła przeżyć resztę swego życia. Czy dasz jej szansę? Quote
Lu_Gosiak Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Ra_duniu jak dla mnie super....konkretnie i na temat:) Quote
Aga-33-76 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 za czerwiec deklaracja poszła już na konto Wiosny Nadinko, trzymaj się dziewczynko! Quote
Ra_dunia Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 pięknie dziękujemy w imieniu Nadine :D Aga - rozumiem, że do czerwca wpłacałaś na konto Negrii?? Quote
Ra_dunia Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 I co słychać u Nadinki? Jakie wieści? :) Quote
Lu_Gosiak Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 [quote name='Ra_dunia']I co słychać u Nadinki? Jakie wieści? :)[/QUOTE] dzisisja Nadinka ma sterylke:) trzymamy kciuki by wszystko dobrze poszlo Quote
obraczus87 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 [quote name='Ra_dunia']właśnie, jak tam po sterylce?[/QUOTE] tez o to pytam :) Quote
wiosna Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 ja znowu nieobecna :roll: Nadinka sterylkę zniosła dzielnie, wybudziła się z narkozy bez żadnych kłopotów, po przyjechaniu do domu w ciągu godziny narobiła bałaganu i pogryzła kilka rzeczy, więc.. czuje się już doskonale ;) Mamy ją teraz w domu pod nadzorem, jest spokojna i wraca do zdrowia. Ranka jest nieduża, ładna, więc kilka dni i Nadia pewnie o niej zapomni. Raz jeszcze dziękuję za zorganizowanie dla niej pieniędzy na tę sterylkę. Quote
obraczus87 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 BArdzo się ciesze, że NADINKA dochodzi ładnie do siebie :) Quote
Recommended Posts