Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Laura1108']Negrii mówisz o głaskaniu ?? :crazyeye::crazyeye: No to chyba tylko Celinie bo z relacji tego chłopaka , który tam parcuje to raczej nie da się głaskać i ucapała w rękę podczas wyciągnia z budy na szczepienie więc nie wiem nie wiem czy to ku dobremu to jej siedzenie w kojco-budzie . Nadziejce potrzebne domowe warunki a nie żaden kojec ona się z psami umie dogadać ale z człowiekiem nie a jakoś nie kojarzę by w tym kojcu z Nadziejką mieszkał człowiek widziałam tylko psy ale może mało widziałam .[/quote]
Lauro, spokojnie ;)

Celina powiedziała mi to, co napisałam.
Nawet jeżeli jedna osoba może ją pogłaskać nie zmienia to faktu, że Nadzieja musi opuścić schronisko i zamieszkać między ludźmi i to jak najszybciej.

[B]Nadzieja bardzo prosi o domek tymczasowy [/B]
:modla:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='__Lara']A może zapisać ją gdzieś do hotelu?[/quote]

Jedyny hotel, w którym Nadzieja miałaby dobre warunki to hotel u Wiosny. Ja tam mam miejsce w kolejce zarezerwowane.
Potrzebne są mocne deklaracje i sporo pieniędzy na transport.

Coś mi się wydaje, że trzeba zacząć zbierać deklaracje i równocześnie marzyć o jakimś darmowym doświadczonym dt.

Posted

[quote name='Negri_2008']Jedyny hotel, w którym Nadzieja miałaby dobre warunki to hotel u Wiosny. Ja tam mam miejsce w kolejce zarezerwowane.
Potrzebne są mocne deklaracje i sporo pieniędzy na transport.

Coś mi się wydaje, że trzeba zacząć zbierać deklaracje i równocześnie marzyć o jakimś darmowym doświadczonym dt.[/quote]

Też mi się tak wydaje. Inaczej będzie ciężko.

Posted

[quote name='olga7']Jesli u Wiosny jeszcze dlugo trzeba czekać na dt -to może do Megii1 -tam prędzej by miejsce bylo chyba? tak tylko pytam ..[/quote]
Wiesz Olgo, u Megii byłoby fajnie, bo blisko ale Nadzieja nie mogłaby tam mieszkać w domu.

Zadzwonię do Wiosny, popytam.
Zobaczymy
:placz:

Posted

Negri -zapytaj może u Donki -to miejsce w domowym dt-?? może tam będzie dla niej miejsce i serce ? [url]http://www.dogomania.pl/forum/f937/tymczasowy-dom-platny-129998/[/url]

Posted

[quote name='olga7']Negri -zapytaj może u Donki -to miejsce w domowym dt-?? może tam będzie dla niej miejsce i serce ? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f937/tymczasowy-dom-platny-129998/[/URL][/quote]
Dziękuję Ci Olgo :loveu:

Już się tam zaanonsowałam

Posted

Wiosna powiedziała:

[B]Przywoźcie Nadzieję od zaraz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B]

[B]Klatka, która stoi w domu jest wolna i nic nie stoi na przeszkodzie, aby Nadzieja w niej zamieszkała.[/B]

[B]Prodimy o deklaracje dla Nadzieji.[/B]

[B]Z radości i pospiechu nie dopytałam jaki będzie miesięczny koszt, ale jutro wszystko doprecyzuję.[/B]

[B]Deklarujcie cioteczki, która co może.[/B]
[B]Ja nie mogę już nic :shake: dopóki "moje" psiaki nie znajdą domków.[/B]

[B]Błagamy o deklaracje i rozsyłanie wątku gdzie się da[/B]

:modla::modla::modla:

Posted

[COLOR=Navy]Super wiadomość !! :multi: Nadzia będzie wśród dobrych i fachowych opiekunow-wśród ludzi i innych ,przyjaznych psów- oraz koni - wśród traw i na slońcu i wietrze ...:loveu::loveu: . Będzie uczyć się życia wśród ludzi i dla ludzi .:loveu:
[/COLOR]

Posted

[quote name='Ra_dunia']Skąd tu wziąć kasę... Chyba muszę na bank napaść :mad:[/quote]
no właśnie :-?

"Stara wiara" już spłukana.

Trzeba rozsyłać wątek, ściągnąć nowe osoby.

[B]Pomóżcie ciotki w wielkim offowaniu[/B] :oops:

Posted

Mam dla Was na początek dobrą wiadomość - zadzwoniła do mnie właśnie Bogusia i mamy pierwszą deklarację - 20zł miesięcznie. Oby małej Nadzieji przyniosło to szczęście!!
Koszt utrzymania malutkiej to 10zł dziennie.

Posted

[quote name='agusiazet']Tylko dlatego, ze to Nadzieja wyskrobię 20 zł, ale proszę o wyrozumiałość w przelewaniu, bo ja za granicą jestem, a i Negri o przypominanie, gdy zapomnę o zobowiązaniu![/quote]

Jes owkors, będziemy wyrozumiali i będziemy przypominać ;)

Dziękuję Ci serdecznie. :loveu:
A Nadzieja to taka druga Elzunia, tylko młodsza :-(

[B]Prosimy o pieniążki dla Nadzieji. [/B]

Posted

[quote name='wiosna']Mam dla Was na początek dobrą wiadomość - zadzwoniła do mnie właśnie Bogusia i mamy pierwszą deklarację - 20zł miesięcznie. Oby małej Nadzieji przyniosło to szczęście!!
Koszt utrzymania malutkiej to 10zł dziennie.[/quote]

Wiosno, ja Ci obiecuję, że kiedyś przyjadę do Ciebie i osobiście Cię wyściskam
:sweetCyb: