Negri_2008 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='Laura1108']Negrii mówisz o głaskaniu ?? :crazyeye::crazyeye: No to chyba tylko Celinie bo z relacji tego chłopaka , który tam parcuje to raczej nie da się głaskać i ucapała w rękę podczas wyciągnia z budy na szczepienie więc nie wiem nie wiem czy to ku dobremu to jej siedzenie w kojco-budzie . Nadziejce potrzebne domowe warunki a nie żaden kojec ona się z psami umie dogadać ale z człowiekiem nie a jakoś nie kojarzę by w tym kojcu z Nadziejką mieszkał człowiek widziałam tylko psy ale może mało widziałam .[/quote] Lauro, spokojnie ;) Celina powiedziała mi to, co napisałam. Nawet jeżeli jedna osoba może ją pogłaskać nie zmienia to faktu, że Nadzieja musi opuścić schronisko i zamieszkać między ludźmi i to jak najszybciej. [B]Nadzieja bardzo prosi o domek tymczasowy [/B] :modla: Quote
Laura1108 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Przepraszam jeżeli zabrzmiałam tak jakbym się uniosła ... :oops: Quote
Negri_2008 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='__Lara']A może zapisać ją gdzieś do hotelu?[/quote] Jedyny hotel, w którym Nadzieja miałaby dobre warunki to hotel u Wiosny. Ja tam mam miejsce w kolejce zarezerwowane. Potrzebne są mocne deklaracje i sporo pieniędzy na transport. Coś mi się wydaje, że trzeba zacząć zbierać deklaracje i równocześnie marzyć o jakimś darmowym doświadczonym dt. Quote
__Lara Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='Negri_2008']Jedyny hotel, w którym Nadzieja miałaby dobre warunki to hotel u Wiosny. Ja tam mam miejsce w kolejce zarezerwowane. Potrzebne są mocne deklaracje i sporo pieniędzy na transport. Coś mi się wydaje, że trzeba zacząć zbierać deklaracje i równocześnie marzyć o jakimś darmowym doświadczonym dt.[/quote] Też mi się tak wydaje. Inaczej będzie ciężko. Quote
Ra_dunia Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 to się porobiło... :( Nadziejce pilnie DT potrzebne. Quote
Olga7 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Jesli u Wiosny jeszcze dlugo trzeba czekać na dt -to może do Megii1 -tam prędzej by miejsce bylo chyba? tak tylko pytam .. Quote
Ra_dunia Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 w tej chwili najważniejsze są deklaracje - bez nich ani rusz :shake: Quote
Negri_2008 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='olga7']Jesli u Wiosny jeszcze dlugo trzeba czekać na dt -to może do Megii1 -tam prędzej by miejsce bylo chyba? tak tylko pytam ..[/quote] Wiesz Olgo, u Megii byłoby fajnie, bo blisko ale Nadzieja nie mogłaby tam mieszkać w domu. Zadzwonię do Wiosny, popytam. Zobaczymy :placz: Quote
Olga7 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Negri -zapytaj może u Donki -to miejsce w domowym dt-?? może tam będzie dla niej miejsce i serce ? [url]http://www.dogomania.pl/forum/f937/tymczasowy-dom-platny-129998/[/url] Quote
Negri_2008 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='olga7']Negri -zapytaj może u Donki -to miejsce w domowym dt-?? może tam będzie dla niej miejsce i serce ? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f937/tymczasowy-dom-platny-129998/[/URL][/quote] Dziękuję Ci Olgo :loveu: Już się tam zaanonsowałam Quote
Olga7 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Pogadaj z tą Donką -moze w domku u niej ten pies oswoi się kiedyś ? Robię co mogę ..:razz:. Moze tam się uda umieścić Nadzię ? Quote
obraczus87 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Znalazłam w końcu wątejk.. uff... zapsisuje i postaram sie pomóc.. Quote
Negri_2008 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Zapytałam jeszcze tutaj [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotelik-dla-psow-148872/[/URL] Quote
obraczus87 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Negri, pewnie widziałaś, że napisałam zapytanie na wątku tametgo hoteliku.... wszedzie napisałam gdzie się da. Quote
Negri_2008 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Wiosna powiedziała: [B]Przywoźcie Nadzieję od zaraz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B] [B]Klatka, która stoi w domu jest wolna i nic nie stoi na przeszkodzie, aby Nadzieja w niej zamieszkała.[/B] [B]Prodimy o deklaracje dla Nadzieji.[/B] [B]Z radości i pospiechu nie dopytałam jaki będzie miesięczny koszt, ale jutro wszystko doprecyzuję.[/B] [B]Deklarujcie cioteczki, która co może.[/B] [B]Ja nie mogę już nic :shake: dopóki "moje" psiaki nie znajdą domków.[/B] [B]Błagamy o deklaracje i rozsyłanie wątku gdzie się da[/B] :modla::modla::modla: Quote
obraczus87 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Uffff... to dobrze :) jednak opłacało się zadzwonić :loveu: ja teraz tez mam ciężko chmmm.... musze pomyslec i musimy dac radę!!! Quote
Olga7 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [COLOR=Navy]Super wiadomość !! :multi: Nadzia będzie wśród dobrych i fachowych opiekunow-wśród ludzi i innych ,przyjaznych psów- oraz koni - wśród traw i na slońcu i wietrze ...:loveu::loveu: . Będzie uczyć się życia wśród ludzi i dla ludzi .:loveu: [/COLOR] Quote
obraczus87 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [B]to teraz bardzo bardzo prosimy o deklaracje!!!!!!!![/B] Quote
Ra_dunia Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Skąd tu wziąć kasę... Chyba muszę na bank napaść :mad: Quote
Negri_2008 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='Ra_dunia']Skąd tu wziąć kasę... Chyba muszę na bank napaść :mad:[/quote] no właśnie :-? "Stara wiara" już spłukana. Trzeba rozsyłać wątek, ściągnąć nowe osoby. [B]Pomóżcie ciotki w wielkim offowaniu[/B] :oops: Quote
agusiazet Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Tylko dlatego, ze to Nadzieja wyskrobię 20 zł, ale proszę o wyrozumiałość w przelewaniu, bo ja za granicą jestem, a i Negri o przypominanie, gdy zapomnę o zobowiązaniu! Quote
wiosna Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Mam dla Was na początek dobrą wiadomość - zadzwoniła do mnie właśnie Bogusia i mamy pierwszą deklarację - 20zł miesięcznie. Oby małej Nadzieji przyniosło to szczęście!! Koszt utrzymania malutkiej to 10zł dziennie. Quote
Negri_2008 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='agusiazet']Tylko dlatego, ze to Nadzieja wyskrobię 20 zł, ale proszę o wyrozumiałość w przelewaniu, bo ja za granicą jestem, a i Negri o przypominanie, gdy zapomnę o zobowiązaniu![/quote] Jes owkors, będziemy wyrozumiali i będziemy przypominać ;) Dziękuję Ci serdecznie. :loveu: A Nadzieja to taka druga Elzunia, tylko młodsza :-( [B]Prosimy o pieniążki dla Nadzieji. [/B] Quote
Negri_2008 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='wiosna']Mam dla Was na początek dobrą wiadomość - zadzwoniła do mnie właśnie Bogusia i mamy pierwszą deklarację - 20zł miesięcznie. Oby małej Nadzieji przyniosło to szczęście!! Koszt utrzymania malutkiej to 10zł dziennie.[/quote] Wiosno, ja Ci obiecuję, że kiedyś przyjadę do Ciebie i osobiście Cię wyściskam :sweetCyb: Quote
Recommended Posts