Jump to content
Dogomania

10 lat w schronisku! Kajtuś odszedł po 2 latach :-( a Dinuś dalej w hoteliku.

Recommended Posts

Posted

Przyszło 10 odnaszej tajemniczej Magdy - migamy[IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/love.gif[/IMG]i poszło 600 do hoteliku (jako że mamy ósmego)
[U]
luty 2010[/U]
60 - Ubocze (12.XI)
10 - Gonia 13 (18.XII)
25 - Sabina 02 (18.I)
50 - Bożena z Mullrose (28.I)
20 - Madzia z Naszej Klasy (31.I)
30 - Mari 23 (1.II)
20 - Agat 21 (1.II)
10 - Gonia66 (3.II)
100 - Ketunia i Asia (4.II)
10 - Renatka (4.II)
10 - Magda z Gliwic (5.II)

czyli [B]295[/B]

[COLOR=Red]- 600 na konto hoteliku (8.II.2010)[/COLOR]

[U]marzec 2010[/U]
10 - Gonia 13 (18.XII)
50 - Bożena z Mullrose (28.I)

[B]STAN KONTA BIEŻĄCEGO [/B]BEZ PODZIAŁU NA POSZCZEGÓLNE SKARPETY wynosi [B]220 PLN[/B]

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bjuta']! A kto zaprosi Madzię na nasz zjazd w maju? Nie wiem, czy Madzia tu zagląda? I czy wybieramy się tylko ja, Mysia i Ketunia z Asią? Ognisko w towarzystwie Dina i Kajtka (i mojej Zosi) + majowy spacerek po jurze krakowsko-częstochowskiej - Was nie kusi?[/QUOTE]

Ja ją zaproszę ;)

Posted

[quote name='Pinesk@']W końcu mi minął ban, uff, Bjuto przepraszam, że znów Cię dręczę ale poproszę o konto do wpłaty na PW :)[/QUOTE]
Witamy!!! Bany się stały ostatnio całkiem popularne... Przyzwyczajamy się!

Posted

Dziś rozmawiałam z Panią Agnieszką. Mówi, że jak świeci słońce to chłopaków trudno zagonić do domu. Tym bardziej, że teraz mają słońce na drewnianym tarasie, z którego widać podwórko i gdzie można się godzinami opalać. Pani Agnieszka mówi, że oni - od pierwszego dnia do teraz - zawsze śpią wtuleni w siebie i zawiązani na supełek. Pani Agnieszka przypuszcza, że może Kajtek bez Dina by sobie nawet poradził. Ale Dinuś bez Kajtka - na pewno nie. Są w naprawdę niezłej formie jak na swój wiek. Mięśnie im się rozbudowały od spacerków i kopania dołków w śniegu. Jedzą z wielkim apetytem, ale zawsze coś tam w michach zostawiają. Poprosiłam żeby ich od nas wymiziały. Zrobią to z przyjemnością. Dinuś zresztą sam dba żeby mu głaskania nie zabrakło a Kajtuś może ewentualnie służyć swoją osobą w zamian za psie ciasteczko. Samo głaskanie - jest za mało atrakcjne...

Posted

[quote name='Bjuta']Przebieczany pod Wieliczką. Proponowany termin wielkiego najazdu Darczyńców i Przyjaciół Dina i Kajtka - 8 maj.[/QUOTE]
W sumie to niedaleko hmmmm..... ale jak nas by suie tam tyle zjechało to Panie by miały dość :D
Pamietajcie o Madzi- ona z Zabrza jest... Tak przynajmniej mi się wydaje....

Posted

Ostatnio o chłopakach pamiętali Jolanta 08 :loveu: (jak zwykle z miesięcznym wyprzedzeniem) oraz Beatka 19 :loveu: (za dwa miesiące) szczegóły na pierwszej.

Posted

Przyszło 10 od Agatki (obracam się przez ramię i dziękuję! A Agatka mówi - znowu na dogo siedzisz, zamiast pracować!), No to chyba popracuję... W końcu poniedziałek...

Posted

[quote name='Bjuta']Pracuję, tylko wpadłam zameldować, że doszło 30 od BasiD:loveu: i już wracam do roboty, a jeszcze zajrzę w subskrypcję, ale dosłownie na momencik![/QUOTE]

taaaaaa........ coś wiem na ten temat... ja też czasem tylko na momencik ;)

Posted

[quote name='Bjuta']Wymówkę i to słabą mają tylko Ci zza Atlantyku! ):[/QUOTE]

czy Dolny Śląsk się kwalifikuje... podobno za Atlantykiem leży, ale atlas zgubiłam... :)

Posted

jakby tak się dogadać w piątkę na jedno auto....nawet niedrogo by wyszło... i na prezenty dla chłopaków by zostało, zwłaszcza na ciasteczka dla Kajtusia, żeby pomiziać się dał :)

Posted

Ależ Goniu - z podkarpacia do Katowic masz - no wo sumie nie wiem, ale stąd już jedzie zabrzańska ekipa!!! Czekamy!!!

A tak poza tym - Dinuś już się nie bawi z Gawrą - bo jest wielka jak okręt! A panie mówią - że jak się chcą pośmiać, to patrzą jak Kajtuś daje sobie radę w śniegu. Ponoć skacze jak królik! :evil_lol: Sąsiedzi stają przy płocie, żeby sobie pooglądać! :mad: Może powinny sprzedawać bilety? :roll: