Bjuta Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Gonia13']Może będzie jedna deklaracja z N-K[/QUOTE] Dziękujemy Goniu! :loveu: Quote
Mysia_ Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [B]Przypominam o chłopakach, że potrzebują deklaracji na hotelik ;)[/B] Quote
ketunia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Ciotka Kasia i ciotka Asia nie dadzą chłopakom zginąć. Może jeszcze dzisiaj zrobię mega bazar na chłopaków. :) Quote
Mysia_ Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='ketunia']Ciotka Kasia i ciotka Asia nie dadzą chłopakom zginąć. Może jeszcze dzisiaj zrobię mega bazar na chłopaków. :)[/QUOTE] no no :razz: ketunia działa :cool1: Quote
gonia66 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Bjuta'] A Kajtuś niestety słabnie :shake: [COLOR=navy][FONT=Arial][FONT=Arial][COLOR=#001f4d][CENTER][IMG]http://lh3.ggpht.com/_7WippezDP6A/Sn2avx-G_MI/AAAAAAAADnA/0-mlhW-qWPs/s640/P8080084.JPG[/IMG] No i chcemy chłopaków wyciągnąć do domowego hoteliku. AlinaS zgodziła się ich przyjąć za cenę 600 zł (za obu) ale na razie udało nam się uzbierać tylko na jednego. Brakuje nam 280 zł, żeby zebrać na hotelik. [/CENTER] [/COLOR][/FONT][/FONT][/COLOR][/QUOTE]Rozwaliłaś mnie znow tą fotką Bjutko...chccesz żebym umarła??ja juz dzis nie moge przestac myslec o tych schroniskach..a ta fotka Kajtusia jest porazająca.....strasznie smutna....On tak caly czas????:placz::placz::placz::placz: Quote
ketunia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Ta fotka rozwala:placz: Tylko podejśc wziąć na ręce i przytulić... Quote
Ingrid44 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Dzieki Ketuniu za link do watka.Strasznie smutna historia. Ale nie damy im zginac. Cos sie wymysli. Moze w tej specjalnej skarpecie jeszcze znajdzie sie troche kasy dla tych psiakow. Quote
ketunia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Ingrid44']Dzieki Ketuniu za link do watka.Strasznie smutna historia. Ale nie damy im zginac. Cos sie wymysli. Moze w tej specjalnej skarpecie jeszcze znajdzie sie troche kasy dla tych psiakow.[/QUOTE] Dziekujemy Ingrid:loveu: Chłopaki po tylu latach w niewoli zasłużyli na lepsze życie. Quote
gonia66 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='ketunia']Dziekujemy Ingrid:loveu: Chłopaki po tylu latach w niewoli zasłużyli na lepsze życie.[/QUOTE] Zdecydowanie TAK..a juz jak patrze na Kajtusia to bym teraz wsiadla chetnie w auto i polozyla sie obok..takie wzbudza we mnie uczucia ze szok.....:-( Quote
Ingrid44 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Plakac sie chce,tyle lat w Schronie ! Koszmar:placz: Quote
ketunia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Ingrid44']Plakac sie chce,tyle lat w Schronie ! Koszmar:placz:[/QUOTE] Kto pomoże odmienić los Kajtusia i Dinusia. Oni sa tacy biedni. Quote
Mysia_ Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='gonia66']Rozwaliłaś mnie znow tą fotką Bjutko...chccesz żebym umarła??ja juz dzis nie moge przestac myslec o tych schroniskach..a ta fotka Kajtusia jest porazająca.....strasznie smutna....On tak caly czas????:placz::placz::placz::placz:[/QUOTE] prawie cały czas :roll: Quote
ketunia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Mysia_']prawie cały czas :roll:[/QUOTE] Mamy kolejną deklarację od RedDevil 10 zł miesięcznie.:) Quote
gonia66 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Mysia_']prawie cały czas :roll:[/QUOTE]Prosze Cie..nawet nie mow..ja tylko przejeżdzam myszka przez tą stronę watku i pokazuje sie zdjęcie Kajtusia..miga mi doslownie- a mi lzy od razu lecą:placz::placz::placz::placz:....na zywo bym nie dala rady chyba.....no co robic??????musza jechac juz do tego hoteliku!!!!!!!!!!!!:placz::placz::placz::placz::placz: Quote
gonia66 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 :multi::multi:[quote name='ketunia']Mamy kolejną deklarację od RedDevil 10 zł miesięcznie.:)[/QUOTE] :multi::multi::multi::multi::multi::loveu: Quote
ketunia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='gonia66']Prosze Cie..nawet nie mow..ja tylko przejeżdzam myszka przez tą stronę watku i pokazuje sie zdjęcie Kajtusia..miga mi doslownie- a mi lzy od razu lecą:placz::placz::placz::placz:....na zywo bym nie dala rady chyba.....no co robic??????musza jechac juz do tego hoteliku!!!!!!!!!!!!:placz::placz::placz::placz::placz:[/QUOTE] Dziewczyny wysyłajmy juz ich do hoteliku. Nadal będziemy szukały deklaracji. Ja postaram się bazarkami dozbierać jak najwięcej. Błagam zabierzmy juz ich ze schronu. :placz: Quote
ketunia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Mysiu wpisz proszę w pierwszym poście deklaracje. Quote
gonia66 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='ketunia']Dziewczyny wysyłajmy juz ich do hoteliku. Nadal będziemy szukały deklaracji. Ja postaram się bazarkami dozbierać jak najwięcej. Błagam zabierzmy juz ich ze schronu. :placz:[/QUOTE] Myślę dokladnie tak samo.....tylko ze trzeba miec "na dzien dobry" 600 zł...zeby zaplacic..a tyle nie mamy:placz::placz::placz:Jak to zrobic??????NO ketunia..Twoje bazarki to hipermarkety- to na pewno bedzie kasa z tego:loveu::loveu::loveu:ale to musialoby byc na juz....:razz::razz::razz: Quote
Bjuta Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Dziękujemy bardzo! :loveu::loveu::loveu: Na odtrutkę inne zdjęcia Kajtusia! Sprzed 3 lat, ale wierzę, że tak jeszcze może być! :loveu: [COLOR=navy][FONT=Arial][FONT=Arial][COLOR=#001f4d][CENTER][IMG]http://i26.tinypic.com/2dnjtw.jpg[/IMG][/CENTER] [CENTER][IMG]http://images45.fotosik.pl/92/96993977b94cec62med.jpg[/IMG][/CENTER] [/COLOR][/FONT][/FONT][/COLOR] Quote
ketunia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='gonia66']Myślę dokladnie tak samo.....tylko ze trzeba miec "na dzien dobry" 600 zł...zeby zaplacic..a tyle nie mamy:placz::placz::placz:Jak to zrobic??????NO ketunia..Twoje bazarki to hipermarkety- to na pewno bedzie kasa z tego:loveu::loveu::loveu:ale to musialoby byc na juz....:razz::razz::razz:[/QUOTE] Planuję mega bazar na ok 100 fantów. Postaram się wystawić jutro. Mam nadzieję, że będzie miał wzięcie:) Ja założę brakującą kwotę. Później zabiorę z bazarku. To kiedy wysyłamy chłopców do domku? Kto będzie zbierał na psiaki? Bjutka? Ja już zbieram na 3 pieski plus bazarki. Powoli zaczynam sie gubić;) Quote
gonia66 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='ketunia']Planuję mega bazar naok 100 szt. Mam nadzieję, że będzie miał wzięcie:) Ja założę brakującą kwotę. Później zabiorę z bazarku. To kiedy wysyłamy chłopców do domku?[/QUOTE] :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::multi::multi::multi::multi::multi:Jejuuuuuuuuuuuuu...serio?????No to juz szykujemy transport!!!!!!!!!!A bazarek to bedzie mial branuie..juz z tego co sie konczy lada dzien bedzie niezla kaska dla psiakow....Na Twoich bazarkach jest w czym wybierac....:loveu::loveu:No too co cioteczki???Kiedy chlopaki jada?????? Quote
Bjuta Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 O Matko! Dziewczyny! Mysiu, napisz coś, ja mam cykora... Przypominam jak stoimy z deklaracjami... Jeszcze z rodziny pewnie 10 wycisnę, ale nie więcej... 100 - Ketunia i Asia 20 - Bjuta 20 - Czarna1977 20 - Beata19 30 - mari23 20 - Agata51 10 - Agata (koleżanka Bjuty) 20 - Agat21 30 - BasiaD (zadeklarowała na PW) 10 - Gonia13 25 - Sabina02 10 - Gonia66 5 - Pinesk@ 10 - RedDevil czyli[B] 330 - [/B][B]NA JEDNEGO JUŻ MAMY!!![/B] :multi: Przypominam, że mamy szanse na domowy hotelik. Za oba psy [B]600[/B] zł. [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images6.fotosik.pl/536/c0abe994abd57a11.jpg[/IMG][/URL] Quote
ketunia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Bjuta']O Matko! Dziewczyny! Mysiu, napisz coś, ja mam cykora... Przypominam jak stoimy z deklaracjami... Jeszcze z rodziny pewnie 10 wycisnę, ale nie więcej... MUSI SIĘ UDAĆ! MUSI!!! 20 - Bjuta 20 - Czarna1977 20 - Beata19 30 - mari23 20 - Agata51 10 - Agata (koleżanka Bjuty) 20 - Agat21 30 - BasiaD (zadeklarowała na PW) 10 - Gonia13 25 - Sabina02 10 - Gonia66 5 - Pinesk@ czyli[B] 320 - [/B][B]NA JEDNEGO JUŻ MAMY!!![/B] :multi: Przypominam, że mamy szanse na domowy hotelik. Za oba psy [B]600[/B] zł. [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images6.fotosik.pl/536/c0abe994abd57a11.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] Dopisz Bjutko 10 zł miesięcznie od RedDevil`a :) i o nas zapomniałaś Quote
Bjuta Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='ketunia'] Kto będzie zbierał na psiaki? Bjutka? Ja już zbieram na 3 pieski plus bazarki. Powoli zaczynam sie gubić;)[/QUOTE] Kurczę, nie mam już pustego konta, a ze Skarbusiem widzę, że mieszanie na prywatnym jest niedobre.... Ale, jak nie będzie lepszej kandydatury na księgową, to jasne, że tak! :roll: Spróbuję jutro założyć subkonto na naszych przystojniaczków... Quote
Recommended Posts