Divi Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 NaamahsChild napisał(a):Czas się chyba pochwalić.. Roko ma domek:multi: We Wrocławiu, u studentki biologii.; Domek duży, z ogrodem + długie spacerki, obowiązkowo kastracja i opieka wet:loveu: Wkrótce jedzie do nowego domu! Jak super Wiosna to ma rękę :):multi: Quote
Lu_Gosiak Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 domek załatwiła Naamash Child:sweetCyb::sweetCyb: WIELKIE DZIKEI i dzis byla na rozmowie wszystko wyglada super, wiec Rokuś jutro pojedzie do swojego domku.:multi::multi::multi: Quote
Lu_Gosiak Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 domek z ogrodem we Wrocławiu, niedawno odeszla suczka, która byla u nowych wlascicieli Roko wzieta ze schroniska, Rokus bedzie miec duzy ogród, duzy domek, długie spacerki i 15-letniego towarzysza Miska teraz rozliczenie: wpłaciłam Wiosnie z mojego bazarku - 110zł Ninka wpłaciła 67zł - 50zł od Layli, 17zł od siebie z mojego bazarku na Roko jest 70zł - 20zł od Divi, 20zł od betki, 30zł od Wiosny Agusia P-30zł wydatki 16 dni hotelu - 160zł transport do Wiosny - 50zł transport do Wrcławia ok 120zł-130zł brakuje ok 50zł jutro na transport Quote
Lu_Gosiak Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Roko dojechal szczesliwie:multi::multi::multi: ale nie znam za duzo szczegółów..podobno zjadl sernik - niewiem czy wariat wskoczyl na stół po niego sam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Naa moze w wekend pojedzie na wizyte poadopcyjna to beda zdjecia....strasznie sie ciesze:multi::multi: dziekuje wszystkim za pomoc - kolejny psiak ma super dom!!!! dzis doszla kasa od betki za bazarek 25zł :loveu::loveu: dziekuje bardzo Wiosna za transport policzyła 100zł :lol::lol: ja daje 10zł - wiec brakuje 18zł by wyjść na zero - pożycze to od Niko Quote
AgusiaP Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 :multi::multi::multi:Jakie super wiadomości aż serducho pęka z radości:multi::multi::multi: Czekamy z niecierpliwością na zdjęcia;) Quote
AgusiaP Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Dziewczynki zajżyjcie proszę do suni tam jest tak mało osób na wątku:-( Może coś doradzicie. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13185488#post13185488 Quote
Lu_Gosiak Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 AgusiaP napisał(a)::multi::multi::multi:Jakie super wiadomości aż serducho pęka z radości:multi::multi::multi: niestety nie takie super, bo Roko rzuca sie na ojca Marty....ma umowiona kastarcje i beda z Nim pracowac...ma pewnie zle wspomnienia jak byl u tego alkoholika i boi sie pewnie facetow:shake::shake: Quote
wiq Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 co za czop :shake: dobrze, że się nie zrazili do niego! Quote
Divi Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):niestety nie takie super, bo Roko rzuca sie na ojca Marty....ma umowiona kastarcje i beda z Nim pracowac...ma pewnie zle wspomnienia jak byl u tego alkoholika i boi sie pewnie facetow:shake::shake: Oj bidulek no nic musza z nim pracować ale nie będzie łatwo tżymam kciuki :) Quote
AgusiaP Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Mam nadzieje, że Roko przekona się do pana.Dobrze, że trafił na takich ludzi, ze nie chca go odrazu oddac. Quote
Lu_Gosiak Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='AgusiaP']Mam nadzieje, że Roko przekona się do pana.Dobrze, że trafił na takich ludzi, ze nie chca go odrazu oddac.[/QUOTE] noo dokladnie tym bardziej, ze ostatnio rzucil sie jeszcze na chlopaka Magdy i sasiadke:shake::shake::shake: dzis mial miec kastarcje...oby wszytsko sie dobrze ulozylo Quote
Lu_Gosiak Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 patrzcie co mam:multi::multi: moj Rokuś:loveu::loveu: jaki szczesliwy Quote
anett Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Super:loveu::loveu: Roko tylko się zachowuj chłopie:mad: i już po kastracji? Quote
Allicies Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Witam, jestem dumna i troche pogryziona wlascicielka Roko :) Psinka jest juz po kastracji a nawet po zdjeciu szwow jednak dalej musi miec klosz na glowie co wybitnie mu nie pasuje. Problem z agresja zdaje sie ze jest rozwiazany, poniewaz po tych 4 atakach + 1 na weterynarza przed kastracja juz nawet nie probuje. Musze przyznac ze Roko jest przecudnej urody i zdjecia nie oddaja tego jaka ma cudna mordke :p Jednoczesnie jest tez strasznie inteligentnym psem i bardzo szybko uczy sie nowych rzeczy. Nauka ze nie wolno brac jedzonka bez pozwolenia zajela nam niecale 5 min :multi: Bardzo podoba mu sie na zabawa na ogrodzie, to co wyczynia z pilkami po prostu nie miesci sie w glowie :p Niestety mamy teraz taki problem ze jak sie nakreci na zabawe to gryzie, i chyba nie ma wyczucia sily bo zdarza sie mu uchlac porzadnie. Zakonczenie zabawy, odizolowanie na pare minut, proba zainteresowania zabawka a nawet smakolykiem nic nie daja. Przechodzi mu po jakims czasie ale co pogryzie to jego. Ale mysle ze jak sie z nim popracuje jeszcze troche to bedzie cudowna psinka :p Quote
Lu_Gosiak Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Allicies napisał(a):Witam, jestem dumna i troche pogryziona wlascicielka Roko :) super:multi::multi: witamy na watku teraz beda wieści z pierwszej reki:razz::razz:...racja Roko jest bardzo mądrym psem i kiedy mu sie pozwoli to pewnie bedzie chciał dominowac, dobrze, ze juz po kastarcji i ze skonczyly sie te Jego zapedy na ataki:shake: ...z tym gryzieniem to myśle,ze stanowcze zakonczenie zabawy to bardzo dobry pomysł Quote
Recommended Posts