Jump to content
Dogomania

[Śląsk]Roko-5-mies. szczeniak przykuty do kaloryfera, MA DOM we Wrocławiu! :)

Recommended Posts

Posted

NaamahsChild napisał(a):
Czas się chyba pochwalić..

Roko ma domek:multi: We Wrocławiu, u studentki biologii.;
Domek duży, z ogrodem + długie spacerki, obowiązkowo kastracja i opieka wet:loveu:

Wkrótce jedzie do nowego domu!

Jak super Wiosna to ma rękę :):multi:

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

domek z ogrodem we Wrocławiu, niedawno odeszla suczka, która byla u nowych wlascicieli Roko wzieta ze schroniska, Rokus bedzie miec duzy ogród, duzy domek, długie spacerki i 15-letniego towarzysza Miska

teraz rozliczenie:
wpłaciłam Wiosnie z mojego bazarku - 110zł
Ninka wpłaciła 67zł - 50zł od Layli, 17zł od siebie
z mojego bazarku na Roko jest 70zł - 20zł od Divi, 20zł od betki, 30zł od Wiosny
Agusia P-30zł
wydatki
16 dni hotelu - 160zł
transport do Wiosny - 50zł
transport do Wrcławia ok 120zł-130zł

brakuje ok 50zł jutro na transport

Posted

Roko dojechal szczesliwie:multi::multi::multi: ale nie znam za duzo szczegółów..podobno zjadl sernik - niewiem czy wariat wskoczyl na stół po niego sam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Naa moze w wekend pojedzie na wizyte poadopcyjna to beda zdjecia....strasznie sie ciesze:multi::multi: dziekuje wszystkim za pomoc - kolejny psiak ma super dom!!!!

dzis doszla kasa od betki za bazarek 25zł :loveu::loveu: dziekuje bardzo
Wiosna za transport policzyła 100zł :lol::lol: ja daje 10zł - wiec brakuje 18zł by wyjść na zero - pożycze to od Niko

Posted

AgusiaP napisał(a):
:multi::multi::multi:Jakie super wiadomości aż serducho pęka z radości:multi::multi::multi:

niestety nie takie super, bo Roko rzuca sie na ojca Marty....ma umowiona kastarcje i beda z Nim pracowac...ma pewnie zle wspomnienia jak byl u tego alkoholika i boi sie pewnie facetow:shake::shake:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
niestety nie takie super, bo Roko rzuca sie na ojca Marty....ma umowiona kastarcje i beda z Nim pracowac...ma pewnie zle wspomnienia jak byl u tego alkoholika i boi sie pewnie facetow:shake::shake:

Oj bidulek no nic musza z nim pracować ale nie będzie łatwo tżymam kciuki :)

Posted

[quote name='AgusiaP']Mam nadzieje, że Roko przekona się do pana.Dobrze, że trafił na takich ludzi, ze nie chca go odrazu oddac.[/QUOTE]
noo dokladnie tym bardziej, ze ostatnio rzucil sie jeszcze na chlopaka Magdy i sasiadke:shake::shake::shake: dzis mial miec kastarcje...oby wszytsko sie dobrze ulozylo

Posted

Witam, jestem dumna i troche pogryziona wlascicielka Roko :) Psinka jest juz po kastracji a nawet po zdjeciu szwow jednak dalej musi miec klosz na glowie co wybitnie mu nie pasuje. Problem z agresja zdaje sie ze jest rozwiazany, poniewaz po tych 4 atakach + 1 na weterynarza przed kastracja juz nawet nie probuje.
Musze przyznac ze Roko jest przecudnej urody i zdjecia nie oddaja tego jaka ma cudna mordke :p Jednoczesnie jest tez strasznie inteligentnym psem i bardzo szybko uczy sie nowych rzeczy. Nauka ze nie wolno brac jedzonka bez pozwolenia zajela nam niecale 5 min :multi:
Bardzo podoba mu sie na zabawa na ogrodzie, to co wyczynia z pilkami po prostu nie miesci sie w glowie :p
Niestety mamy teraz taki problem ze jak sie nakreci na zabawe to gryzie, i chyba nie ma wyczucia sily bo zdarza sie mu uchlac porzadnie. Zakonczenie zabawy, odizolowanie na pare minut, proba zainteresowania zabawka a nawet smakolykiem nic nie daja. Przechodzi mu po jakims czasie ale co pogryzie to jego. Ale mysle ze jak sie z nim popracuje jeszcze troche to bedzie cudowna psinka :p

Posted

Allicies napisał(a):
Witam, jestem dumna i troche pogryziona wlascicielka Roko :)

super:multi::multi: witamy na watku teraz beda wieści z pierwszej reki:razz::razz:...racja Roko jest bardzo mądrym psem i kiedy mu sie pozwoli to pewnie bedzie chciał dominowac, dobrze, ze juz po kastarcji i ze skonczyly sie te Jego zapedy na ataki:shake: ...z tym gryzieniem to myśle,ze stanowcze zakonczenie zabawy to bardzo dobry pomysł