angineuuka Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 [quote name='dOgLoV']moja siostra to mama Marysi przecież :eviltong: [URL]https://www.facebook.com/milena.mielczarek.12?fref=ts[/URL][/QUOTE] Myślałam, że Marysia to córka brata któregoś a nie siostry :D Quote
łamAga Posted October 20, 2013 Author Posted October 20, 2013 [quote name='Angi']Myślałam, że Marysia to córka brata któregoś a nie siostry :D[/QUOTE] tylko jeden brat ma dzieci Gabrysie i Emilkę ;) Quote
*Magda* Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 [quote name='Angi']Myślałam, że Marysia to córka brata któregoś a nie siostry :D[/QUOTE] Angi, nie myśl za dużo :diabloti: Quote
*Magda* Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 A Ty już na dogo powinnaś siedzieć :mad::eviltong: Doberek :) Quote
łamAga Posted October 21, 2013 Author Posted October 21, 2013 [quote name='magdabroy']A Ty już na dogo powinnaś siedzieć :mad::eviltong: Doberek :)[/QUOTE] Hejka ;) jak ide do pracy na popołudniu to mam malo czasu :roll: trzeba było podlogi zamieść , legowisko wyczyścić , poprasować lompy do pracy , przyszyć mężowi guziki do spodni roboczych poprzyszywac mu kieszenie bo nie wiem co on w nie ładuje ze mu na szewkach puszczają :mad: Nerona wyczesać , teraz na chwile usiadłam ale i tak będe musiala zaraz jeszcze sniadanie do pracy zrobić :roll: Quote
łamAga Posted October 21, 2013 Author Posted October 21, 2013 [quote name='Angi']opitol Nerona na zero :evil_lol:[/QUOTE] jak widzę ile z niego leci to chętnie opitoliła bym go na zero :roll: co ile wyczesujecie swoje psy ??;) Quote
angineuuka Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 raz a porządnie :P Jeżeli chodzi o Alpine ;) Quote
łamAga Posted October 21, 2013 Author Posted October 21, 2013 [quote name='Angi']raz a porządnie :P Jeżeli chodzi o Alpine ;)[/QUOTE] Ja dzisiaj Nerona czesałam chyba z 45 min i tak jeszcze z niego leci :roll: Quote
łamAga Posted October 21, 2013 Author Posted October 21, 2013 [quote name='Angi']na zero go :evil_lol:[/QUOTE] dziwnie by wyglądal :eviltong: Quote
łamAga Posted October 21, 2013 Author Posted October 21, 2013 a Pepsi dostała do głowy , jak poczuje zapach ACE to normalnie wpada w szał , łasi sie ociera mruczy przewraca na brzuch owija sie w koło krzesła , normalnie naćpana jest bardziej niż po kocimiętce która nie robi na niej żadnego wrażenia :shake: Quote
angineuuka Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 [quote name='dOgLoV']a Pepsi dostała do głowy , jak poczuje zapach ACE to normalnie wpada w szał , łasi sie ociera mruczy przewraca na brzuch owija sie w koło krzesła , normalnie naćpana jest bardziej niż po kocimiętce która nie robi na niej żadnego wrażenia :shake:[/QUOTE] ahahahahahahahahahahah Quote
łamAga Posted October 21, 2013 Author Posted October 21, 2013 ale fajne urządzonko , Marta mogła bys miec tyle piłeczek dla lunki ile byś chciała :diabloti: co spacerek jedna piłeczka :diabloti: [URL]http://pies.pl/jednoreki-bandyta-w-slusznej-sprawie_n3875.html[/URL] Quote
angineuuka Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 [quote name='dOgLoV']ale fajne urządzonko , Marta mogła bys miec tyle piłeczek dla lunki ile byś chciała :diabloti: co spacerek jedna piłeczka :diabloti: [URL]http://pies.pl/jednoreki-bandyta-w-slusznej-sprawie_n3875.html[/URL][/QUOTE] przecież nie zawsze wydaje piłeczki :P ale fakt, fajny pomysł ;) Quote
łamAga Posted October 21, 2013 Author Posted October 21, 2013 [quote name='Angi']przecież nie zawsze wydaje piłeczki :P ale fakt, fajny pomysł ;)[/QUOTE] fakt nie za każdym ale jak pojdzie na dłuzej to i pare razy może wrzucić :eviltong: ej ale to w czasie linienia tylko raz Alpine czeszesz i masz spokój ?? Quote
kalyna Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 [quote name='dOgLoV']co ile wyczesujecie swoje psy ??;)[/QUOTE] w czasie linienia z 3-4 razy i wsio :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 [quote name='dOgLoV']ale fajne urządzonko , Marta mogła bys miec tyle piłeczek dla lunki ile byś chciała :diabloti: co spacerek jedna piłeczka :diabloti: [URL]http://pies.pl/jednoreki-bandyta-w-slusznej-sprawie_n3875.html[/URL][/QUOTE] aż tyle to ona nie sra:evil_lol: ale urządzonko fajne:p Quote
*Magda* Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Ja w czasie linienia codziennie i to wszystko ;) Potem następne czesanie dopiero przy następnym linieniu albo jak ją wykąpię, to następnego dnia jest czesanko ;) Quote
Guest wolfheart Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 to ja od siebie też dodam na temat czesania,teraz jak Luna zaczęła się sypać to czeszę ją co drugi dzień,a jak nie linieje to raz na tydzień:lol: Quote
3 x Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 poniewaz jestem nie w temacie sie tylko zapytam, zdjęcia jakieś będa? ;) Quote
łamAga Posted October 22, 2013 Author Posted October 22, 2013 [quote name='magdabroy']Wyspałaś się już? :diabloti:[/QUOTE] powiedzmy :eviltong: [quote name='3 x']poniewaz jestem nie w temacie sie tylko zapytam, zdjęcia jakieś będa? ;)[/QUOTE] zdjęcia psie to podejrzewam że dopiero po Poznańskiej wystawie , kocich trochę mam z dzisiaj ale nie mam czasu na pomniejszenie wiec też pewnie nie za prędko dodam :roll: Dzisiaj wyczesałam Nerona najpierw furminatorem , ojjjjj jak się sypało , jeszcze z pare dni i będzie łysy :multi: a on zamiast sie cieszyć że pańcia robi mu godzinny masaż to lamentuje jak bym go co najmniej ze skóry obdzierała :mad: Quote
*Magda* Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 [quote name='dOgLoV']powiedzmy :eviltong: [/QUOTE] Po co Ty w ogóle z łóżka wstajesz :diabloti: Tora nie jest jakoś zachwycona czesaniem, ale nie lamentuje. Stoi spokojnie aż skończę, bo wie, że jak nie to będą zjebki :evil_lol: Quote
Recommended Posts