Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']moja siostra to mama Marysi przecież :eviltong:

[URL]https://www.facebook.com/milena.mielczarek.12?fref=ts[/URL][/QUOTE]
Myślałam, że Marysia to córka brata któregoś a nie siostry :D

Posted

[quote name='magdabroy']A Ty już na dogo powinnaś siedzieć :mad::eviltong:

Doberek :)[/QUOTE]

Hejka ;)

jak ide do pracy na popołudniu to mam malo czasu :roll:

trzeba było podlogi zamieść , legowisko wyczyścić , poprasować lompy do pracy , przyszyć mężowi guziki do spodni roboczych poprzyszywac mu kieszenie bo nie wiem co on w nie ładuje ze mu na szewkach puszczają :mad: Nerona wyczesać , teraz na chwile usiadłam ale i tak będe musiala zaraz jeszcze sniadanie do pracy zrobić :roll:

Posted

[quote name='Angi']opitol Nerona na zero :evil_lol:[/QUOTE]

jak widzę ile z niego leci to chętnie opitoliła bym go na zero :roll:

co ile wyczesujecie swoje psy ??;)

Posted

a Pepsi dostała do głowy , jak poczuje zapach ACE to normalnie wpada w szał , łasi sie ociera mruczy przewraca na brzuch owija sie w koło krzesła , normalnie naćpana jest bardziej niż po kocimiętce która nie robi na niej żadnego wrażenia :shake:

Posted

[quote name='dOgLoV']a Pepsi dostała do głowy , jak poczuje zapach ACE to normalnie wpada w szał , łasi sie ociera mruczy przewraca na brzuch owija sie w koło krzesła , normalnie naćpana jest bardziej niż po kocimiętce która nie robi na niej żadnego wrażenia :shake:[/QUOTE]
ahahahahahahahahahahah

Posted

ale fajne urządzonko , Marta mogła bys miec tyle piłeczek dla lunki ile byś chciała :diabloti: co spacerek jedna piłeczka :diabloti:

[URL]http://pies.pl/jednoreki-bandyta-w-slusznej-sprawie_n3875.html[/URL]

Posted

[quote name='dOgLoV']ale fajne urządzonko , Marta mogła bys miec tyle piłeczek dla lunki ile byś chciała :diabloti: co spacerek jedna piłeczka :diabloti:

[URL]http://pies.pl/jednoreki-bandyta-w-slusznej-sprawie_n3875.html[/URL][/QUOTE]
przecież nie zawsze wydaje piłeczki :P
ale fakt, fajny pomysł ;)

Posted

[quote name='Angi']przecież nie zawsze wydaje piłeczki :P
ale fakt, fajny pomysł ;)[/QUOTE]

fakt nie za każdym ale jak pojdzie na dłuzej to i pare razy może wrzucić :eviltong:

ej ale to w czasie linienia tylko raz Alpine czeszesz i masz spokój ??

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']ale fajne urządzonko , Marta mogła bys miec tyle piłeczek dla lunki ile byś chciała :diabloti: co spacerek jedna piłeczka :diabloti:

[URL]http://pies.pl/jednoreki-bandyta-w-slusznej-sprawie_n3875.html[/URL][/QUOTE]

aż tyle to ona nie sra:evil_lol: ale urządzonko fajne:p

Guest wolfheart
Posted

to ja od siebie też dodam na temat czesania,teraz jak Luna zaczęła się sypać to czeszę ją co drugi dzień,a jak nie linieje to raz na tydzień:lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Wyspałaś się już? :diabloti:[/QUOTE]

powiedzmy :eviltong:

[quote name='3 x']poniewaz jestem nie w temacie sie tylko zapytam, zdjęcia jakieś będa? ;)[/QUOTE]

zdjęcia psie to podejrzewam że dopiero po Poznańskiej wystawie , kocich trochę mam z dzisiaj ale nie mam czasu na pomniejszenie wiec też pewnie nie za prędko dodam :roll:

Dzisiaj wyczesałam Nerona najpierw furminatorem , ojjjjj jak się sypało , jeszcze z pare dni i będzie łysy :multi:
a on zamiast sie cieszyć że pańcia robi mu godzinny masaż to lamentuje jak bym go co najmniej ze skóry obdzierała :mad:

Posted

[quote name='dOgLoV']powiedzmy :eviltong:
[/QUOTE]

Po co Ty w ogóle z łóżka wstajesz :diabloti:

Tora nie jest jakoś zachwycona czesaniem, ale nie lamentuje. Stoi spokojnie aż skończę, bo wie, że jak nie to będą zjebki :evil_lol: