Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']tak , spokojnie może otworzyć pysk i ziajać ;) ja też muszę mieć dla niego taki bo on wali mnie w kolona pyskiem jak idziemy i metalowym za bardzo bolało hehe[/QUOTE]

super :) to niedługo jej wezmę taki

[quote name='magdabroy']Dobrze, że u nas nikt nie wymaga kagańca :multi:[/QUOTE]

u nas też nie,ale ja chcę żeby Luna bawiła się z Sabą(DONka),a one się próbują pozabijać bez kagańców:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Aga chyba znowu gdzieś w kącie zasnęła :evil_lol:[/QUOTE]

chyba tak:evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Dzień dobry ;)

niooo coś koło tej godziny szłam spać :lol:

ale wczoraj mi szybko nocka minęła :crazyeye: normalnie szok , jak by mi każda tak szybko mijała to polubiła bym nocki :diabloti:

a tak w ogóle to nie wiedziałam że mogę osiągnąc takie prędkości , z pozycji siedzącej w tak szybkim tępie znalazłam się w pozycji stojącej i to na krześle ze normalnie przekroczyłam prędkość światła :diabloti: a to dlatego że po podłodze sunął pajak wielkości myszy :eek2: normalnie bydle wielkie jak nie wiem , to był ten studzienny potwór :placz:[/QUOTE]
[*] [COLOR=#d3d3d3][SIZE=1]........................ [/SIZE][/COLOR]

Posted

[quote name='magdabroy']Aga chyba znowu gdzieś w kącie zasnęła :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='marta.k9080']chyba tak:evil_lol:[/QUOTE]

cisza na dogo sie taka zrobiła to poszłam se poleżeć :eviltong:

[quote name='Angi']
[*] [COLOR=#d3d3d3][SIZE=1]........................ [/SIZE][/COLOR][/QUOTE]

spadaj :eviltong:

Posted

[quote name='Angi']sama się zbadaj :D[/QUOTE]

wole żebyś Ty to zrobiła :eviltong:
[quote name='magdabroy']To ja siedzę i kwitnę, a Ty sobie leżałaś :mad:[/QUOTE]

a na jaki kolor kwitniesz ??

ej no cisza taka była nikt nic nie pisał a przyszła Pepsi i sie we mnie tak wtuliła ze az mi sie spac zachciało i sobie tak razem poleżałyśmy :lol:

Posted

[quote name='Angi']zbadam cię :loveu:[/QUOTE]

nie moge sie doczekać :diabloti:

[quote name='magdabroy']Tak :diabloti: ale ciesz się, że jesteś daleko i nie czujesz :eviltong:[/QUOTE]

spoko , nie takie zapachy juz musiałam wdychać :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Jak dzieciak wstaje o 6:30, to wcale nie jest wcześnie na spacer ;)[/QUOTE]

my zimą będziemy wychodzić przed wschodem słońca,co by se ten wschód na polu oglądać:p

Posted

piękne foty kociastych:loveu:
pogawędka [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC05293_zpsecd7ebba.jpg[/url]
i całuski [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC05292_zpsd993bd5d.jpg[/url] najlepsze :)