Guest wolfheart Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 [quote name='dOgLoV']tak , spokojnie może otworzyć pysk i ziajać ;) ja też muszę mieć dla niego taki bo on wali mnie w kolona pyskiem jak idziemy i metalowym za bardzo bolało hehe[/QUOTE] super :) to niedługo jej wezmę taki [quote name='magdabroy']Dobrze, że u nas nikt nie wymaga kagańca :multi:[/QUOTE] u nas też nie,ale ja chcę żeby Luna bawiła się z Sabą(DONka),a one się próbują pozabijać bez kagańców:diabloti: Quote
łamAga Posted October 16, 2013 Author Posted October 16, 2013 u nas też mało kto zaklada psu kaganiec , ale ja musze ;) Quote
*Magda* Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Ja w DE nigdy nie widziałam psa w kagańcu :multi::eviltong: Quote
natija Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Mój Agent chodził w karaniu i ludzie się na mnie patrzyli jakbym była z innej planety:-P Quote
*Magda* Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Aga chyba znowu gdzieś w kącie zasnęła :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 [quote name='magdabroy']Aga chyba znowu gdzieś w kącie zasnęła :evil_lol:[/QUOTE] chyba tak:evil_lol: Quote
angineuuka Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 [quote name='dOgLoV']Dzień dobry ;) niooo coś koło tej godziny szłam spać :lol: ale wczoraj mi szybko nocka minęła :crazyeye: normalnie szok , jak by mi każda tak szybko mijała to polubiła bym nocki :diabloti: a tak w ogóle to nie wiedziałam że mogę osiągnąc takie prędkości , z pozycji siedzącej w tak szybkim tępie znalazłam się w pozycji stojącej i to na krześle ze normalnie przekroczyłam prędkość światła :diabloti: a to dlatego że po podłodze sunął pajak wielkości myszy :eek2: normalnie bydle wielkie jak nie wiem , to był ten studzienny potwór :placz:[/QUOTE] [*] [COLOR=#d3d3d3][SIZE=1]........................ [/SIZE][/COLOR] Quote
łamAga Posted October 16, 2013 Author Posted October 16, 2013 [quote name='magdabroy']Aga chyba znowu gdzieś w kącie zasnęła :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='marta.k9080']chyba tak:evil_lol:[/QUOTE] cisza na dogo sie taka zrobiła to poszłam se poleżeć :eviltong: [quote name='Angi'] [*] [COLOR=#d3d3d3][SIZE=1]........................ [/SIZE][/COLOR][/QUOTE] spadaj :eviltong: Quote
*Magda* Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 [quote name='dOgLoV']cisza na dogo sie taka zrobiła to poszłam se poleżeć :eviltong: [/QUOTE] To ja siedzę i kwitnę, a Ty sobie leżałaś :mad: Quote
łamAga Posted October 16, 2013 Author Posted October 16, 2013 [quote name='Angi']sama się zbadaj :D[/QUOTE] wole żebyś Ty to zrobiła :eviltong: [quote name='magdabroy']To ja siedzę i kwitnę, a Ty sobie leżałaś :mad:[/QUOTE] a na jaki kolor kwitniesz ?? ej no cisza taka była nikt nic nie pisał a przyszła Pepsi i sie we mnie tak wtuliła ze az mi sie spac zachciało i sobie tak razem poleżałyśmy :lol: Quote
*Magda* Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 [quote name='dOgLoV'] a na jaki kolor kwitniesz ?? [/QUOTE] Na czerwono, z nerw :eviltong: Quote
łamAga Posted October 16, 2013 Author Posted October 16, 2013 [quote name='magdabroy']Na czerwono, z nerw :eviltong:[/QUOTE] buahahahhahahaha a jakiś zapach wydzielasz wtedy ?? :diabloti: Quote
*Magda* Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 [quote name='dOgLoV']buahahahhahahaha a jakiś zapach wydzielasz wtedy ?? :diabloti:[/QUOTE] Tak :diabloti: ale ciesz się, że jesteś daleko i nie czujesz :eviltong: Quote
łamAga Posted October 16, 2013 Author Posted October 16, 2013 [quote name='Angi']zbadam cię :loveu:[/QUOTE] nie moge sie doczekać :diabloti: [quote name='magdabroy']Tak :diabloti: ale ciesz się, że jesteś daleko i nie czujesz :eviltong:[/QUOTE] spoko , nie takie zapachy juz musiałam wdychać :diabloti: Quote
*Magda* Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Dzień dobry ;) Kładź się spać ;) a ja zaraz zmykam na spacerek :p Quote
łamAga Posted October 17, 2013 Author Posted October 17, 2013 hejka ;) Magda wcześnie chodzisz na spacerki ;) Quote
*Magda* Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Jak dzieciak wstaje o 6:30, to wcale nie jest wcześnie na spacer ;) Quote
Guest wolfheart Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 [quote name='magdabroy']Jak dzieciak wstaje o 6:30, to wcale nie jest wcześnie na spacer ;)[/QUOTE] my zimą będziemy wychodzić przed wschodem słońca,co by se ten wschód na polu oglądać:p Quote
łamAga Posted October 17, 2013 Author Posted October 17, 2013 [quote name='magdabroy']Jak dzieciak wstaje o 6:30, to wcale nie jest wcześnie na spacer ;)[/QUOTE] fakt ;) Quote
agaga21 Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 piękne foty kociastych:loveu: pogawędka [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC05293_zpsecd7ebba.jpg[/url] i całuski [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC05292_zpsd993bd5d.jpg[/url] najlepsze :) Quote
Recommended Posts