łamAga Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 prawie w ogóle nie gadałyśmy :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 [quote name='dOgLoV']prawie w ogóle nie gadałyśmy :eviltong:[/QUOTE] prawie robi różnicę:eviltong: Quote
łamAga Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 [quote name='marta.k9080']prawie robi różnicę:eviltong:[/QUOTE] ale taką malutką :diabloti: w tym wypadku :eviltong: Quote
*Magda* Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Przecież tu nie ma co nadrabiać :shake::eviltong: Quote
łamAga Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 [quote name='magdabroy']Przecież tu nie ma co nadrabiać :shake::eviltong:[/QUOTE] no to też mówie :eviltong: Quote
łamAga Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 [quote name='Ty$ka']Czeeeeeść ;][/QUOTE] hello :loveu: Quote
angineuuka Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 mówię ci hello, a potem goodbye :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 [quote name='Angi']mówię ci hello, a potem goodbye :evil_lol:[/QUOTE] ja podobnie :eviltong: Quote
łamAga Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 Jak by co to idę się kąpać i spać bo padam na twarz ;) mam nadzieję że mi się coś miłego przyśni :diabloti: dobranoc ;) Quote
angineuuka Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 dobranoc :D a ja dalej nie wiem, czy brać aparat... :P Quote
*Magda* Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Ja też zaraz znikam spać ;) Kolorowych :) Quote
łamAga Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 Quźwa ale miałam dzisiaj noc , śpie sobie a tu nagle słysze taki dziwny dzwięk i za chwilę czuję odór :wallbash: Ibri spała u nas , na szcześci na kocu którym był przykryty Sebek i nie wytrzymała , ale zamiast nas obudzić to sfajdaczyła sie nam na koc :eek2: taką zajebiście rzadką koopą :eek2: jeju jak jebało , myślałam że się zrzygam :mdleje:na szczesie Sebek sie zerwał i poszedł sprać to , zamoczył koc a ja go tylko dzisiaj wsadziła do pralki i się właśnie pierze :lol: Quote
natija Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 No to mialas ciekawa noc, masz szczescie z Sebkiem, bo mój by tego nie zrobił, jeszcze pewnie po nim bym musiała sprzątać ;-);-) Quote
angineuuka Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='dOgLoV']Quźwa ale miałam dzisiaj noc , śpie sobie a tu nagle słysze taki dziwny dzwięk i za chwilę czuję odór :wallbash: Ibri spała u nas , na szcześci na kocu którym był przykryty Sebek i nie wytrzymała , ale zamiast nas obudzić to sfajdaczyła sie nam na koc :eek2: taką zajebiście rzadką koopą :eek2: jeju jak jebało , myślałam że się zrzygam :mdleje:na szczesie Sebek sie zerwał i poszedł sprać to , zamoczył koc a ja go tylko dzisiaj wsadziła do pralki i się właśnie pierze :lol:[/QUOTE] ahahahahahahahahahahahah Quote
Guest wolfheart Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 :roflt::roflt::roflt: u mnie miałaby zakaz włażenia do sypialni do końca życia Quote
*Magda* Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='marta.k9080']:roflt::roflt::roflt: u mnie miałaby zakaz włażenia do sypialni do końca życia[/QUOTE] U mnie bez takich atrakcji, kot ma zakaz wstępu do sypialni ;) Quote
Izabela124. Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='dOgLoV']Quźwa ale miałam dzisiaj noc , śpie sobie a tu nagle słysze taki dziwny dzwięk i za chwilę czuję odór :wallbash: Ibri spała u nas , na szcześci na kocu którym był przykryty Sebek i nie wytrzymała , ale zamiast nas obudzić to sfajdaczyła sie nam na koc :eek2: taką zajebiście rzadką koopą :eek2: jeju jak jebało , myślałam że się zrzygam :mdleje:na szczesie Sebek sie zerwał i poszedł sprać to , zamoczył koc a ja go tylko dzisiaj wsadziła do pralki i się właśnie pierze :lol:[/QUOTE] Udusiłabym takiego kota :shake: A na pewno nie miałaby wstępu do sypialni Quote
*Magda* Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Aguś, jak samopoczucie przed pracą :diabloti: Quote
łamAga Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 [quote name='natija']No to mialas ciekawa noc, masz szczescie z Sebkiem, bo mój by tego nie zrobił, jeszcze pewnie po nim bym musiała sprzątać ;-);-)[/QUOTE] Sebek też te zwierzęta chciał wiec musi sprzatać :diabloti: [quote name='Angi']ahahahahahahahahahahahah[/QUOTE] nie smiej się bo kiedyś też możesz takie coś przezyc :eviltong: [quote name='marta.k9080']:roflt::roflt::roflt: u mnie miałaby zakaz włażenia do sypialni do końca życia[/QUOTE] [quote name='magdabroy']U mnie bez takich atrakcji, kot ma zakaz wstępu do sypialni ;)[/QUOTE] [quote name='Izabela124.']Udusiłabym takiego kota :shake: A na pewno nie miałaby wstępu do sypialni[/QUOTE] no teraz juz tu nie wejdzie na noc , ale ona jest cwana bo wchodzi cichaczem pod łóżko i wyłazi sobie w nocy i hyc na tapczan cwaniara jedna :mad: [quote name='magdabroy']Aguś, jak samopoczucie przed pracą :diabloti:[/QUOTE] zajebiaszcze , normalnie rewelacja :roll: Quote
*Magda* Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='dOgLoV'] zajebiaszcze , normalnie rewelacja :roll:[/QUOTE] Wiedziałam :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 [quote name='magdabroy']Wiedziałam :evil_lol:[/QUOTE] pociesza mnie jedynie fakt ze w piatek rano koniec nocek i długi weekend :cool3: mam nadzieje ze kierownik mi tego nie zepsuje :mad: [quote name='Angi']wyebauam bym na dwór za karę :D[/QUOTE] ej no biedna nie wytrzymała a Ty ja jeszcze bys na dwór wyj*****ała :eviltong: Quote
Recommended Posts