łamAga Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 hajke dziewczynki ;) noc mineła bardzo szybko .... [quote name='agaga21']a ja z tybków i onków wolę maine coony :diabloti: miłej nocki, cokolwiek zamierzasz ;)[/QUOTE] Oj teraz robi sie zimno i maine coony nie chca za bardzo chodzić na dwór , doopki im marzną , więc kocich fotek bedzie coraz mniej :roll: nie mam jasnego obiektywu żeby focić w domu :roll: zamierzałam spać :lol: i tak też zrobiłam :lol: Quote
3 x Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='agaga21']a ja z tybków i onków wolę maine coony :diabloti: miłej nocki, cokolwiek zamierzasz ;)[/QUOTE] [quote name='Angi']ONki są brzydkie :p[/QUOTE] [quote name='agaga21']a ja mam inaczej. mimo tego, że lucyna mi się kompletnie nie podoba, została u nas właśnie za swój charakter. brzydka jest ale cóż, i tak ją kochamy :)[/QUOTE] [quote name='justysiek']hejka ! On-ki lepsze fakt:cool3:[/QUOTE] [quote name='magdabroy']A kogo obchodzą tybki :eviltong:[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Kalyna pewnie też woli ONki :eviltong: Nadal mniejszość :eviltong:[/QUOTE] weszłam przez przypadek i zamarłam :eek2::eek2::eek2: takie kalumie, berezeństwa sie wypisuje tybcie i jescze raz tybcie ma tybcie i nie zamierzam się go pozbyć ;) a ONka się pozbyliśmy [COLOR="#808080"](nie bez znaczenia był tutaj fakt, że ONek był na tymczasie :evil_lol:)[/COLOR] Quote
łamAga Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 [quote name='Angi']se kup obiektyw, a nie jęcz :P[/QUOTE] nie stać mnie :eviltong: [quote name='3 x']weszłam przez przypadek i zamarłam :eek2::eek2::eek2: takie kalumie, berezeństwa sie wypisuje tybcie i jescze raz tybcie ma tybcie i nie zamierzam się go pozbyć ;) a ONka się pozbyliśmy [COLOR=#808080](nie bez znaczenia był tutaj fakt, że ONek był na tymczasie :evil_lol:)[/COLOR][/QUOTE] Witamy :lol: zdjęcia tybków będą na 100% :loveu: z jakiej hodowli masz tybka ??( jeśli można wiedzieć ) bo nie masz galerii z tego co widzę na dogomanii :-( Quote
3 x Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='dOgLoV'] Witamy :lol: zdjęcia tybków będą na 100% :loveu: z jakiej hodowli masz tybka ??( jeśli można wiedzieć ) bo nie masz galerii z tego co widzę na dogomanii :-([/QUOTE] u mnie w podpisie jest baner - przekierowuje na wątek Freda (kaukazik) i Prodigy (tybcio) fakt że Prodziak jeszcze mało wyględny jako tybcio wtedy był ;) Prodzik jest, co nie jest żadną tajemnicą, z Mahatma La Quote
łamAga Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 Już mam , i odwiedziłam ;) weszłam w ten bannerek predzej ale myslałam ze to jakiś "bazarek" czy coś w tym stylu :oops: Quote
łamAga Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 [quote name='Angi']a ja nawet nie zwrocilam uwagi :P[/QUOTE] ale uwagi na co ? :eviltong: Quote
łamAga Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 [quote name='Angi']banerek...?[/QUOTE] no to nie ładnie bardzo z twojej strony :eviltong: Quote
łamAga Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 ide sie kąpać a później spać więc Dobranoc ;) Quote
łamAga Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 [quote name='Angi']koszmarów ci życzę ;)[/QUOTE] bardzo dziękuję :lol: obyś w nocy pająka połknęła :loveu: Quote
*Magda* Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Weź się w końcu wyśpij, bo ile można :roll::eviltong: Quote
łamAga Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 [quote name='magdabroy']Weź się w końcu wyśpij, bo ile można :roll::eviltong:[/QUOTE] w piatek bo ide po południu :eviltong: Quote
*Magda* Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='dOgLoV']w piatek bo ide po południu :eviltong:[/QUOTE] W piątek z rana widzę Cię na dogo :mad: Quote
łamAga Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 [quote name='magdabroy']W piątek z rana widzę Cię na dogo :mad:[/QUOTE] ok obiecuje ze koło 11 będę :diabloti: a teraz ide na serio ;) papa Quote
kalyna Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='magdabroy']W piątek z rana widzę Cię na dogo :mad:[/QUOTE] przecież kazałaś jej coś innego robić w tym czasie :siara: Quote
angineuuka Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [IMG]https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1375978_639585759426263_1439900327_n.jpg[/IMG] nananana, jesteś kochana! XD Quote
Izabela124. Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Angi bierze narkotyki, dlatego wstawia takie rzeczy :roll::diabloti: Nikt nie wie kim jest ta Egipcjanka :eviltong: Quote
angineuuka Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='Izabela124.']Angi bierze narkotyki, dlatego wstawia takie rzeczy :roll::diabloti: Nikt nie wie kim jest ta Egipcjanka :eviltong:[/QUOTE] pewnie. Wciągam razem z psami :diabloti: dlatego są tak durne :diabloti::diabloti: Quote
Izabela124. Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='Angi']pewnie. Wciągam razem z psami :diabloti: dlatego są tak durne :diabloti::diabloti:[/QUOTE] Jestem w stanie w to uwierzyć po rozmowach z Tobą :diabloti: Quote
angineuuka Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 przemilczmy to. :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Izabela124. Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='Angi']przemilczmy to. :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] Ha ha ha jak uważasz :D Quote
Recommended Posts