angineuuka Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='dOgLoV']Kim jesteś ? i dlaczego połknęłaś Angi ?? :diabloti:[/QUOTE] ciężko byłby mnie połknąć :p Quote
łamAga Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 [quote name='magdabroy']W piątek na popołudnie zamiast na rano :crazyeye: Chyba Ci się w głowie pomieszało :evil_lol:[/QUOTE] nooo i w sobote rano w niedziele nocka :roll: [quote name='Naklejka']Czemu na dogo nie ma powiadomień jak na fejsie, gdy jest się przywoływanym podczas rozmowy :placz: :evil_lol: Znowu nie wiem o co chodzi, ale też Was pozdrawiam :D[/QUOTE] buahahahahaha hello :diabloti: Quote
*Magda* Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 A czemu w piątek idziesz na drugą zmianę? Quote
łamAga Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 [quote name='magdabroy']A czemu w piątek idziesz na drugą zmianę?[/QUOTE] koleżanka mnie poprosiła żebym sie z nią zamieniła bo ona idzie po południu na jakieś spotkanie przed chrztem a bedzie chrzestną ;) Quote
*Magda* Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='dOgLoV']koleżanka mnie poprosiła żebym sie z nią zamieniła bo ona idzie po południu na jakieś spotkanie przed chrztem a bedzie chrzestną ;)[/QUOTE] To się wpakowałaś :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 [quote name='magdabroy']To się wpakowałaś :evil_lol:[/QUOTE] zgodzilam sie tylko dlatego że Sebek też ma popoludniówki jak by mial na rano nie było by szans na zamiane :eviltong: Quote
*Magda* Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 No, to w czwartek po jego zmianie i w piątek przed pracą, wiesz co macie robić :diabloti: Quote
łamAga Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 [quote name='magdabroy']No, to w czwartek po jego zmianie i w piątek przed pracą, wiesz co macie robić :diabloti:[/QUOTE] On pewnie bedzie rąbal drzewo a ja będe się obijała przed kompem :diabloti: Quote
*Magda* Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='dOgLoV']On pewnie bedzie rąbal drzewo a ja będe się obijała przed kompem :diabloti:[/QUOTE] To pomóż mu rąbać drzewo, a potem poobijajcie się razem w łóżku :mad: Dogo nie zająć, nie ucieknie :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='magdabroy'] Dogo nie zająć, nie ucieknie :eviltong:[/QUOTE] bluźnisz :mad::diabloti: Quote
*Magda* Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='marta.k9080']bluźnisz :mad::diabloti:[/QUOTE] Damy radę ;) Jak będzie w ciąży, to będzie miała dużo czasu dla dogo ;) Quote
angineuuka Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 uciec może nie ucieknie, ale przestanie działać. :diabloti: Quote
łamAga Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 się zobaczy co bedziemy robić :eviltong: ale jak zaraz nie pojde spać to wiem co będę robiła jutro około 8smej rano , będę leżała w pracy na podłodze i spała :eviltong: więc dobranoc laseczki ;) Quote
Guest wolfheart Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 dobranoc :p (koszmary na noc:diabloti:) Quote
agaga21 Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 a ja z tybków i onków wolę maine coony :diabloti: miłej nocki, cokolwiek zamierzasz ;) Quote
kalyna Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='magdabroy']Kalyna pewnie też woli ONki :eviltong: Nadal mniejszość :eviltong:[/QUOTE] otóż to :loveu: doobranoc ;) Quote
*Magda* Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='Angi']ONki są brzydkie :p[/QUOTE] To po co brałaś Alpinę? :eviltong: Quote
*Magda* Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='Angi']pies to nie tylko wyglad :p[/QUOTE] Mi się musi podobać w psie i charakter i wygląd, żeby był w moim domu ;) Jeśli podoba mi się tylko charakter albo tylko wygląd, to takie pies nie ma prawa bytu w moim domu :eviltong: Dzień doberek Aga :) Quote
agaga21 Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='magdabroy']Mi się musi podobać w psie i charakter i wygląd, żeby był w moim domu ;) Jeśli podoba mi się tylko charakter albo tylko wygląd, to takie pies nie ma prawa bytu w moim domu :eviltong: [/QUOTE] a ja mam inaczej. mimo tego, że lucyna mi się kompletnie nie podoba, została u nas właśnie za swój charakter. brzydka jest ale cóż, i tak ją kochamy :) Quote
Recommended Posts