Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']W piątek na popołudnie zamiast na rano :crazyeye: Chyba Ci się w głowie pomieszało :evil_lol:[/QUOTE]

nooo i w sobote rano w niedziele nocka :roll:
[quote name='Naklejka']Czemu na dogo nie ma powiadomień jak na fejsie, gdy jest się przywoływanym podczas rozmowy :placz: :evil_lol:
Znowu nie wiem o co chodzi, ale też Was pozdrawiam :D[/QUOTE]

buahahahahaha hello :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']A czemu w piątek idziesz na drugą zmianę?[/QUOTE]

koleżanka mnie poprosiła żebym sie z nią zamieniła bo ona idzie po południu na jakieś spotkanie przed chrztem a bedzie chrzestną ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']koleżanka mnie poprosiła żebym sie z nią zamieniła bo ona idzie po południu na jakieś spotkanie przed chrztem a bedzie chrzestną ;)[/QUOTE]

To się wpakowałaś :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']To się wpakowałaś :evil_lol:[/QUOTE]

zgodzilam sie tylko dlatego że Sebek też ma popoludniówki jak by mial na rano nie było by szans na zamiane :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']No, to w czwartek po jego zmianie i w piątek przed pracą, wiesz co macie robić :diabloti:[/QUOTE]

On pewnie bedzie rąbal drzewo a ja będe się obijała przed kompem :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']On pewnie bedzie rąbal drzewo a ja będe się obijała przed kompem :diabloti:[/QUOTE]

To pomóż mu rąbać drzewo, a potem poobijajcie się razem w łóżku :mad: Dogo nie zająć, nie ucieknie :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy'] Dogo nie zająć, nie ucieknie :eviltong:[/QUOTE]

bluźnisz :mad::diabloti:

Posted

się zobaczy co bedziemy robić :eviltong:

ale jak zaraz nie pojde spać to wiem co będę robiła jutro około 8smej rano , będę leżała w pracy na podłodze i spała :eviltong:

więc dobranoc laseczki ;)

Posted

[quote name='Angi']pies to nie tylko wyglad :p[/QUOTE]

Mi się musi podobać w psie i charakter i wygląd, żeby był w moim domu ;) Jeśli podoba mi się tylko charakter albo tylko wygląd, to takie pies nie ma prawa bytu w moim domu :eviltong:

Dzień doberek Aga :)

Posted

[quote name='magdabroy']Mi się musi podobać w psie i charakter i wygląd, żeby był w moim domu ;) Jeśli podoba mi się tylko charakter albo tylko wygląd, to takie pies nie ma prawa bytu w moim domu :eviltong:
[/QUOTE]
a ja mam inaczej. mimo tego, że lucyna mi się kompletnie nie podoba, została u nas właśnie za swój charakter. brzydka jest ale cóż, i tak ją kochamy :)