Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']ale nie wiem o której beda Onki oceniane :eviltong: a jak o tej samej co Tybki ? :roll:[/QUOTE]

to będzie wpie*dol:p

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']to postaram sie chociaz przechodzące fotnąc :diabloti:[/QUOTE]

no!grzeczna Aga:diabloti:

Posted

[quote name='Angi']zwolnij się i pojedź :lol:[/QUOTE]

ha ha ha :eviltong:

[quote name='marta.k9080']jutro się dowiesz?[/QUOTE]

najpredzej w przyszlym tygodniu :roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']najpredzej w przyszlym tygodniu :roll:[/QUOTE]

to trochę nerwów będziesz miała przez te dni..:roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Justysiek pewnie też woli ONki, Aleksandra od Dory... :eviltong: Nadal macie mniejszość :diabloti::eviltong:[/QUOTE]

Ale mój mąż woli Tybki i z nim tam jade a on ma większą większość niż Wy razem wzięte :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ale mój mąż woli Tybki i z nim tam jade a on ma większą większość niż Wy razem wzięte :diabloti:[/QUOTE]

Przekaż Sebkowi ode mnie, że ma się wypchać sianem :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Przekaż Sebkowi ode mnie, że ma się wypchać sianem :diabloti:[/QUOTE]

ok w piątek bo wtedy najpredzej z nim pogadam bo ide na popoludniu tak jak on :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']ok w piątek bo wtedy najpredzej z nim pogadam bo ide na popoludniu tak jak on :eviltong:[/QUOTE]

W piątek na popołudnie zamiast na rano :crazyeye: Chyba Ci się w głowie pomieszało :evil_lol: