łamAga Posted September 20, 2013 Author Posted September 20, 2013 [quote name='Izabela124.']Okropny czasem jest Twój Sebastian :evil_lol:[/QUOTE] szczery do bólu :diabloti: on strasznie nie lubi jak ide gdzoes do sklepu, czegoś nie kupie i na drugi dzien znowu mu jecze ze musze jechac do sklepu , a wczoraj znowu musiałam iśc do apteki wiec mu pisze sms-a z pracy " wiem że mnie zabijesz ale musze po pracy jechać do apteki o tabletki " na co dostałam odpowiedz " masz racje zabiję Cię więc do apteki nie musimy jechać bo juz tabletki Ci potrzebne nie będą " :mad: no zabić to mało :diabloti: Quote
*Magda* Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Ja to tabasco daję do wściekłych psów i do bogracza :loveu: Quote
łamAga Posted September 20, 2013 Author Posted September 20, 2013 [quote name='magdabroy']Ja to tabasco daję do wściekłych psów i do bogracza :loveu:[/QUOTE] a feeeeee :eviltong: Quote
łamAga Posted September 20, 2013 Author Posted September 20, 2013 Moja rozmowa z Sebkiem z przed chwili : Ja : idziesz na mecz Sebek: Nooo a co ? Ja : to pewnie się już dzisiaj nie zobaczymy :diabloti: Quote
*Magda* Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 :roflt::roflt::roflt: Jesteście oboje siebie warci :diabloti: Quote
vege* Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 [quote name='dOgLoV']Moja rozmowa z Sebkiem z przed chwili : Ja : idziesz na mecz Sebek: Nooo a co ? Ja : to pewnie się już dzisiaj nie zobaczymy :diabloti:[/QUOTE] Ahahhaha Aga jesteś zajebista! :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 20, 2013 Author Posted September 20, 2013 [quote name='magdabroy']:roflt::roflt::roflt: Jesteście oboje siebie warci :diabloti:[/QUOTE] [quote name='vege*']Ahahhaha Aga jesteś zajebista! :evil_lol:[/QUOTE] Tak mi się wymskło :diabloti: bo On zawsze idzie na mecz i wraca o 22giej ale dziwny ma zegarek bo u mnie wtedy juz jest koło 24rtej :eviltong: ide wziąć prysznic i zaraz wrócę ;) Quote
*Magda* Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Poszła spać i nawet się nie pożegnała :mad: Quote
*Magda* Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 U niej wszystko jest możliwe :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 A właścicielki wątku nadal brak :mad: Quote
angineuuka Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 ale się nie utopiła, bo odpisała mi na fejsie :P Quote
łamAga Posted September 21, 2013 Author Posted September 21, 2013 [quote name='Angi']Aga mam prośbę do cię xD[/QUOTE] jezeli to ta sama co na fb to przykro mi nie mogę Ci pomóc :placz: [quote name='magdabroy']Poszła spać i nawet się nie pożegnała :mad:[/QUOTE] sorki ale padłam na pape i nie wstalam :eviltong: [quote name='Angi']a może się utopiła?[/QUOTE] no niestety ale nie poszło po Twojej myśli :eviltong: [quote name='magdabroy']U niej wszystko jest możliwe :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Angi']z Agą to tak. :diabloti:[/QUOTE] jedynie co to katar może nie udusić bo ciągle nie odpuszcza :eviltong: [quote name='magdabroy']A właścicielki wątku nadal brak :mad:[/QUOTE] jestem jestem , byłam na targu staroci połazic , kupiłam fajne czerowne figurki kotków , 4 szt. każda sztuka za 1 zł :evil_lol: a pozniej na targu zwykłm byliśmy , pozniej w domu musiałam trochę ogarnąć , teraz byłam zrywać orzechy bo zaczynaja leciec a jak nam powlatują miedzy drewno to juz ich nie znajdziemy :shake: a teraz jade do mamy na kawę :evil_lol: jak wrócę to wejdę na dogo ;) [quote name='Angi']ale się nie utopiła, bo odpisała mi na fejsie :P[/QUOTE] no ba ! Quote
angineuuka Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 nie to nie ta sama prośba co na fb, ale ta jest nieaktualna :P Quote
angineuuka Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 a ja nie piję bo nie mam ochoty. :P piwa bym się napiła :P Quote
*Magda* Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 [quote name='Angi']a ja nie piję bo nie mam ochoty. :P piwa bym się napiła :P[/QUOTE] Za młoda jesteś :eviltong: Quote
łamAga Posted September 21, 2013 Author Posted September 21, 2013 [quote name='Angi']nie to nie ta sama prośba co na fb, ale ta jest nieaktualna :P[/QUOTE] ueee tam nie aktualne , pisz czego potrzebujesz :eviltong: [quote name='magdabroy']Ja już piję kawkę :eviltong:[/QUOTE] ja juz wypilam :eviltong: [quote name='Angi']a ja nie piję bo nie mam ochoty. :P piwa bym się napiła :P[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Za młoda jesteś :eviltong:[/QUOTE] [quote name='Angi']się wytnie ten fakt :P[/QUOTE] się nic nie wytnie , za młoda jesteś i już :eviltong: a ja chciaąłm sobie dzisiaj wypić łomże ale nie było w butelce a w puszcze nie lubię :shake: więc kupiłam sobie jakiś dziwny napój roko w biedronce i mało fajny smak ma :evil_lol: [quote name='marta.k9080']hej :)[/QUOTE] hejka ;) Quote
*Magda* Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 Ja też wolę piwo z butelki niż z puszki ;) A najbardziej lubię z beczki :loveu: Quote
łamAga Posted September 21, 2013 Author Posted September 21, 2013 [quote name='magdabroy']Ja też wolę piwo z butelki niż z puszki ;) A najbardziej lubię z beczki :loveu:[/QUOTE] ja z beczki nie lubie bo u nas z beczki oznacza wiecej wody niż piwa :shake: Quote
*Magda* Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 Napiłabym się teraz piwa, ale Bogdan nie chce iść mi nalać, a ja mam lenia :roll: Quote
Recommended Posts