angineuuka Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 [quote name='magdabroy']Ja :grins:[/QUOTE] no chyba nie :P Quote
*Magda* Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 [quote name='Angi']no chyba nie :P[/QUOTE] Tak :eviltong: Quote
łamAga Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 [quote name='marta.k9080']Ty dziwna,skądże:diabloti:[/QUOTE] ależ skąd :diabloti: [quote name='Ty$ka']A ktoś na dogo jest normalny? :O[/QUOTE] nikt :diabloti: [quote name='magdabroy']Ja :grins:[/QUOTE] buahahahha niezły żart , lepszy niż na reed roomi-e :diabloti: [quote name='Angi']no chyba nie :P[/QUOTE] na pewno nie :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Angie też masz dzisiaj taką masakre z nosem ?? :placz: Quote
agaciaaa Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 [quote name='dOgLoV']Angie też masz dzisiaj taką masakre z nosem ?? :placz:[/QUOTE] Nie pada u was deszcz? Quote
łamAga Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 [quote name='agaciaaa']Nie pada u was deszcz?[/QUOTE] nie ;) od wczoraj jest ładne słoneczko ;) [quote name='magdabroy']Dzień doberek :)[/QUOTE] hejka ;) Quote
agaciaaa Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 [quote name='dOgLoV']nie ;) od wczoraj jest ładne słoneczko ;)[/QUOTE] Zazdroszczę! Do nas na pewno do jutra nie dojdzie i będę moknąć na wystawie :roll: Quote
łamAga Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 [quote name='vege*']Cześć u mnie świeci słońce :)[/QUOTE] hejka ;) u nas też co mnie akurat mało cieszy ;) [quote name='agaciaaa']Zazdroszczę! Do nas na pewno do jutra nie dojdzie i będę moknąć na wystawie :roll:[/QUOTE] a gdzie ta wystawa ??;) Quote
agaciaaa Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 [quote name='dOgLoV']a gdzie ta wystawa ??;)[/QUOTE] W Białymstoku :) Quote
łamAga Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 [quote name='agaciaaa']W Białymstoku :)[/QUOTE] ale macie fajnie ;) ja najpredzej pewnie do Poznania pojadę .... Quote
agaciaaa Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 [quote name='dOgLoV']ale macie fajnie ;) ja najpredzej pewnie do Poznania pojadę ....[/QUOTE] Czy ja wiem czy fajnie. Wszystkie inne wystawy daaaaleko, więc jestem tylko raz w roku, jak jest na miejscu ;) Quote
łamAga Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 [quote name='agaciaaa']Czy ja wiem czy fajnie. Wszystkie inne wystawy daaaaleko, więc jestem tylko raz w roku, jak jest na miejscu ;)[/QUOTE] My na razie też rzadko jeździmy bo mamy remonty ale pozniej jak bedą mniejsze wydatki to moze zaczniemy jeździć częściej ;) od poniedziałku 4 dni ciepłej wody nie będziemy mieli :placz: Quote
vege* Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 [quote name='agaciaaa']Czy ja wiem czy fajnie. Wszystkie inne wystawy daaaaleko, więc jestem tylko raz w roku, jak jest na miejscu ;)[/QUOTE] Ja jestem na wystawach tylko w warszawie albo nowym dworze mazowieckim czyli w roku jestem tak na 3-4 wystawach tylko :( Quote
łamAga Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 [quote name='vege*']Ja jestem na wystawach tylko w warszawie albo nowym dworze mazowieckim czyli w roku jestem tak na 3-4 wystawach tylko :([/QUOTE] we Warszawie byliśmy tylko raz :roll: Quote
łamAga Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 [quote name='vege*']To dawaj na krajówkę 14 września :grins:[/QUOTE] Już nie zdayzmy zgłosić :P a tak sobie to Sebek nie bedzie chciał jechac :eviltong: Quote
łamAga Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 [quote name='vege*']jak to nie zdążycie?[/QUOTE] myslalam ze uz nie mozna zgłaszac a widze ze do 3ciego można , ale i tak nic z tego , w tym miesiacu musimy wydać okolo 4 tyś , nie damy razy wydołać z kasą :roll: Quote
łamAga Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 [quote name='vege*']szkoda :( ale kiedyś musicie przyjechać :)[/QUOTE] jak juz te wieksze wydatki miną to na pewno wyciągnę Sebka do Warszawy , najlepiej na dwu dniową wystawę :diabloti: Quote
agaciaaa Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 [quote name='dOgLoV']My na razie też rzadko jeździmy bo mamy remonty ale pozniej jak bedą mniejsze wydatki to moze zaczniemy jeździć częściej ;) od poniedziałku 4 dni ciepłej wody nie będziemy mieli :placz:[/QUOTE] Ja nie mam z czym jeździć, dlatego bywam tylko u siebie :eviltong: [quote name='vege*']Ja jestem na wystawach tylko w warszawie albo nowym dworze mazowieckim czyli w roku jestem tak na 3-4 wystawach tylko :([/QUOTE] Ja na jednej :lol: Quote
vege* Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Ja też jeszcze nie mam z czym jeździć więc jeżdżę z siostrą:diabloti: Quote
agaciaaa Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 [quote name='vege*']Ja też jeszcze nie mam z czym jeździć więc jeżdżę z siostrą:diabloti:[/QUOTE] A ja nawet siostry nie mam do jeżdżenia :( Quote
Recommended Posts