Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta.k9080']Ty dziwna,skądże:diabloti:[/QUOTE]

ależ skąd :diabloti:

[quote name='Ty$ka']A ktoś na dogo jest normalny? :O[/QUOTE]

nikt :diabloti:

[quote name='magdabroy']Ja :grins:[/QUOTE]

buahahahha niezły żart , lepszy niż na reed roomi-e :diabloti:

[quote name='Angi']no chyba nie :P[/QUOTE]

na pewno nie :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Angie też masz dzisiaj taką masakre z nosem ?? :placz:

Posted

[quote name='vege*']Cześć
u mnie świeci słońce :)[/QUOTE]

hejka ;)

u nas też co mnie akurat mało cieszy ;)

[quote name='agaciaaa']Zazdroszczę! Do nas na pewno do jutra nie dojdzie i będę moknąć na wystawie :roll:[/QUOTE]

a gdzie ta wystawa ??;)

Posted

[quote name='dOgLoV']ale macie fajnie ;) ja najpredzej pewnie do Poznania pojadę ....[/QUOTE]

Czy ja wiem czy fajnie. Wszystkie inne wystawy daaaaleko, więc jestem tylko raz w roku, jak jest na miejscu ;)

Posted

[quote name='agaciaaa']Czy ja wiem czy fajnie. Wszystkie inne wystawy daaaaleko, więc jestem tylko raz w roku, jak jest na miejscu ;)[/QUOTE]

My na razie też rzadko jeździmy bo mamy remonty ale pozniej jak bedą mniejsze wydatki to moze zaczniemy jeździć częściej ;)

od poniedziałku 4 dni ciepłej wody nie będziemy mieli :placz:

Posted

[quote name='agaciaaa']Czy ja wiem czy fajnie. Wszystkie inne wystawy daaaaleko, więc jestem tylko raz w roku, jak jest na miejscu ;)[/QUOTE]
Ja jestem na wystawach tylko w warszawie albo nowym dworze mazowieckim czyli w roku jestem tak na 3-4 wystawach tylko :(

Posted

[quote name='vege*']Ja jestem na wystawach tylko w warszawie albo nowym dworze mazowieckim czyli w roku jestem tak na 3-4 wystawach tylko :([/QUOTE]

we Warszawie byliśmy tylko raz :roll:

Posted

[quote name='vege*']jak to nie zdążycie?[/QUOTE]

myslalam ze uz nie mozna zgłaszac a widze ze do 3ciego można , ale i tak nic z tego , w tym miesiacu musimy wydać okolo 4 tyś , nie damy razy wydołać z kasą :roll:

Posted

[quote name='vege*']szkoda :( ale kiedyś musicie przyjechać :)[/QUOTE]

jak juz te wieksze wydatki miną to na pewno wyciągnę Sebka do Warszawy , najlepiej na dwu dniową wystawę :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']My na razie też rzadko jeździmy bo mamy remonty ale pozniej jak bedą mniejsze wydatki to moze zaczniemy jeździć częściej ;)

od poniedziałku 4 dni ciepłej wody nie będziemy mieli :placz:[/QUOTE]

Ja nie mam z czym jeździć, dlatego bywam tylko u siebie :eviltong:

[quote name='vege*']Ja jestem na wystawach tylko w warszawie albo nowym dworze mazowieckim czyli w roku jestem tak na 3-4 wystawach tylko :([/QUOTE]

Ja na jednej :lol: