angineuuka Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 ja w październiku będę szła do alergologa, co się Olek odczulał ;) Quote
łamAga Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 [quote name='Angi']ja w październiku będę szła do alergologa, co się Olek odczulał ;)[/QUOTE] do tego samego ?? gdzie on przyjmuje ?? ja będe w srode dzwoniła do mojej ale nie sadze zeby mnie przyjęła predzej jak za miesiąc / dwa :roll: Quote
łamAga Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 [quote name='Angi']W Gliwicach :lol:[/QUOTE] 270 km :lol: jutro jade :eviltong: Quote
angineuuka Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 ahahah :evil_lol: to daj znac :D Co to te 270 km, zdrowie ważniejsze :evil_lol: ;) Quote
łamAga Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 [quote name='Angi']ahahah :evil_lol: to daj znac :D Co to te 270 km, zdrowie ważniejsze :evil_lol: ;)[/QUOTE] taaaaaaaaaa :diabloti: znalazłam coś bardzo interesującego , moja pani alergolog oferowała mi odczulanie , mówiła ze takie odczulanie trwa od 2-3 lat !!!! a teraz weszłam na strone gabinetu odczulającego w Kaliszu ( miasto obok ) i co widzę : [COLOR=#000000][FONT=verdana]Po zdiagnozowaniu alergenu(ów) proponujemy terapię odczulającą. Każdy alergen musi być odczulony indywidualnie ( [B]1 do 3 sesji[/B] w zależności od rodzaju alergenu ).[/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=verdana]Po okresie 2-3 tygodni od odczulania wykonujemy test kontrolny, sprawdzając czy daną alergia została wygaszona.test kontrolny jest bezpłatny[B].[/B][/FONT][/COLOR] Quote
angineuuka Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Ja też słyszałam, że odczulanie trwa kilka lat... I jednak tej wersji się trzymam ;) Quote
łamAga Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 i też słyszałaś ze nie ma 100% pewnosci na powodzenie ? Quote
rossa_ Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Jeśli mogę się wtrącić co do odczulania; niestety nie ma 100% pewności na powodzenie. Sama odczulałam się 5 (albo nawet 6) lat i skończyłam rok temu i niestety poprawa jest nieznaczna. Wciąż mam takie dni, że czuję się tragicznie (czyli tak samo jak i przed rozpoczęciem odczulania;)), tzn. bez przerwy kicham, leje mi się z nosa, oczy mam spuchnięte i niestety muszę wziąć leki. Moja kuzynka odczulała się jeszcze dłużej niż ja i w dodatku ma astmę i poprawa była na chwilę, a potem wszystko się nawróciło. Quote
angineuuka Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 [quote name='rossa_']Jeśli mogę się wtrącić co do odczulania; niestety nie ma 100% pewności na powodzenie. Sama odczulałam się 5 (albo nawet 6) lat i skończyłam rok temu i niestety poprawa jest nieznaczna. Wciąż mam takie dni, że czuję się tragicznie (czyli tak samo jak i przed rozpoczęciem odczulania;)), tzn. bez przerwy kicham, leje mi się z nosa, oczy mam spuchnięte i niestety muszę wziąć leki. Moja kuzynka odczulała się jeszcze dłużej niż ja i w dodatku ma astmę i poprawa była na chwilę, a potem wszystko się nawróciło.[/QUOTE] Nigdy nie ma 100 % pewności ;) Quote
łamAga Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 [quote name='rossa_']Jeśli mogę się wtrącić co do odczulania; niestety nie ma 100% pewności na powodzenie. Sama odczulałam się 5 (albo nawet 6) lat i skończyłam rok temu i niestety poprawa jest nieznaczna. Wciąż mam takie dni, że czuję się tragicznie (czyli tak samo jak i przed rozpoczęciem odczulania;)), tzn. bez przerwy kicham, leje mi się z nosa, oczy mam spuchnięte i niestety muszę wziąć leki. Moja kuzynka odczulała się jeszcze dłużej niż ja i w dodatku ma astmę i poprawa była na chwilę, a potem wszystko się nawróciło.[/QUOTE] hejka ;) no to mnie podniosłaś na duchu :roll::roll::roll::roll: ja mam silną alergię wiec na pewno w ogóle odczulanie nie pomoże :roll: ide sobie w łeb strzelić .... [quote name='Angi']Nigdy nie ma 100 % pewności ;)[/QUOTE] ale żeby aż tak .... :roll: Aleksowi pomogło :placz: Quote
*Magda* Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Doberek Aguś :) [quote name='dOgLoV']widać że w Poznaniu żeście nie były :eviltong:[/QUOTE] Poznańska pyra :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 [quote name='magdabroy']Doberek Aguś :) Poznańska pyra :evil_lol:[/QUOTE] hejka ;) chociaż jedna sie zna na rzeczy :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Mój tata spędził swoje dzieciństwo w Poznaniu :p Quote
łamAga Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 [quote name='magdabroy']Mój tata spędził swoje dzieciństwo w Poznaniu :p[/QUOTE] ja mieszkam daleko od Poznania ale Poznań jest bliski memu sercu ;) Quote
*Magda* Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 [quote name='dOgLoV']ja mieszkam daleko od Poznania ale Poznań jest bliski memu sercu ;)[/QUOTE] ? ? ? ? ? ? Quote
łamAga Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 [quote name='magdabroy']? ? ? ? ? ?[/QUOTE] miło wspominam poznań o ;) tak to może powinnam ująć heh :eviltong: Quote
łamAga Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 [quote name='magdabroy']Jakieś foty bym pooglądała :cool3:[/QUOTE] a ja bym chętnie porobiła ale nie mam jak przez alergię , dzisiaj sie Sebek ze mnie śmiał że mam wory pod oczami , a mi tak napuchły :placz: w połowie wrzesnia będą foty :eviltong: Quote
*Magda* Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 [quote name='dOgLoV']robi się :eviltong:[/QUOTE] No to czekam ;) Quote
łamAga Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 proszę , jeszcze gorąca :eviltong: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/IMAG0278_zps7d912e23.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts