Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angi']ja w październiku będę szła do alergologa, co się Olek odczulał ;)[/QUOTE]

do tego samego ?? gdzie on przyjmuje ?? ja będe w srode dzwoniła do mojej ale nie sadze zeby mnie przyjęła predzej jak za miesiąc / dwa :roll:

Posted

[quote name='Angi']ahahah :evil_lol: to daj znac :D Co to te 270 km, zdrowie ważniejsze :evil_lol: ;)[/QUOTE]

taaaaaaaaaa :diabloti:

znalazłam coś bardzo interesującego , moja pani alergolog oferowała mi odczulanie , mówiła ze takie odczulanie trwa od 2-3 lat !!!! a teraz weszłam na strone gabinetu odczulającego w Kaliszu ( miasto obok ) i co widzę :

[COLOR=#000000][FONT=verdana]Po zdiagnozowaniu alergenu(ów) proponujemy terapię odczulającą. Każdy alergen musi być odczulony indywidualnie ( [B]1 do 3 sesji[/B] w zależności od rodzaju alergenu ).[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=verdana]Po okresie 2-3 tygodni od odczulania wykonujemy test kontrolny, sprawdzając czy daną alergia została wygaszona.​test kontrolny jest bezpłatny[B].[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

Jeśli mogę się wtrącić co do odczulania; niestety nie ma 100% pewności na powodzenie.
Sama odczulałam się 5 (albo nawet 6) lat i skończyłam rok temu i niestety poprawa jest nieznaczna. Wciąż mam takie dni, że czuję się tragicznie (czyli tak samo jak i przed rozpoczęciem odczulania;)), tzn. bez przerwy kicham, leje mi się z nosa, oczy mam spuchnięte i niestety muszę wziąć leki. Moja kuzynka odczulała się jeszcze dłużej niż ja i w dodatku ma astmę i poprawa była na chwilę, a potem wszystko się nawróciło.

Posted

[quote name='rossa_']Jeśli mogę się wtrącić co do odczulania; niestety nie ma 100% pewności na powodzenie.
Sama odczulałam się 5 (albo nawet 6) lat i skończyłam rok temu i niestety poprawa jest nieznaczna. Wciąż mam takie dni, że czuję się tragicznie (czyli tak samo jak i przed rozpoczęciem odczulania;)), tzn. bez przerwy kicham, leje mi się z nosa, oczy mam spuchnięte i niestety muszę wziąć leki. Moja kuzynka odczulała się jeszcze dłużej niż ja i w dodatku ma astmę i poprawa była na chwilę, a potem wszystko się nawróciło.[/QUOTE]
Nigdy nie ma 100 % pewności ;)

Posted

[quote name='rossa_']Jeśli mogę się wtrącić co do odczulania; niestety nie ma 100% pewności na powodzenie.
Sama odczulałam się 5 (albo nawet 6) lat i skończyłam rok temu i niestety poprawa jest nieznaczna. Wciąż mam takie dni, że czuję się tragicznie (czyli tak samo jak i przed rozpoczęciem odczulania;)), tzn. bez przerwy kicham, leje mi się z nosa, oczy mam spuchnięte i niestety muszę wziąć leki. Moja kuzynka odczulała się jeszcze dłużej niż ja i w dodatku ma astmę i poprawa była na chwilę, a potem wszystko się nawróciło.[/QUOTE]

hejka ;)

no to mnie podniosłaś na duchu :roll::roll::roll::roll:

ja mam silną alergię wiec na pewno w ogóle odczulanie nie pomoże :roll:

ide sobie w łeb strzelić ....

[quote name='Angi']Nigdy nie ma 100 % pewności ;)[/QUOTE]

ale żeby aż tak .... :roll:

Aleksowi pomogło :placz:

Posted

[quote name='magdabroy']Jakieś foty bym pooglądała :cool3:[/QUOTE]

a ja bym chętnie porobiła ale nie mam jak przez alergię , dzisiaj sie Sebek ze mnie śmiał że mam wory pod oczami , a mi tak napuchły :placz:

w połowie wrzesnia będą foty :eviltong: