łamAga Posted August 16, 2013 Author Posted August 16, 2013 [quote name='magdabroy']Okres Ci się skończył?[/QUOTE] taaaa a co ?? ;) Quote
Guest wolfheart Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 [quote name='dOgLoV']taaaa a co ?? ;)[/QUOTE] Magda ma na Ciebie chrapkę:diabloti: Quote
łamAga Posted August 16, 2013 Author Posted August 16, 2013 [quote name='marta.k9080']Magda ma na Ciebie chrapkę:diabloti:[/QUOTE] ooo to lece sie podmyć :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 [quote name='dOgLoV']taaaa a co ?? ;)[/QUOTE] Bo ja mam nerwy po okresie :roll: Quote
*Magda* Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 [quote name='dOgLoV']ooo to lece sie podmyć :diabloti:[/QUOTE] Podmyłaś się? Bo nie wiem czy opłaca mi się w auto wsiadać :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 16, 2013 Author Posted August 16, 2013 [quote name='magdabroy']Bo ja mam nerwy po okresie :roll:[/QUOTE] ej a może , ale normalnie jestem zła i nie wiem o co i na kogo :niewiem: dobrze że Sebek bez słowa poszedł mi kawe zrobić bo jak by buczał cos pod nosem to jeszcze by zjebe dostał :diabloti: a apropos kawy , poszłam wczoraj spać a Sebek jeszcze czytał książkę , już mi sie tak fajnie zasnęło a tu nagle mnie coś zaatakowało , patrze w pokoju Sebastiana nie ma a za mna na tapczanie stoi szklanka po kawie , oczywiście Pepsi ją zwaliła , wiec wziełam szklanke i odstawiłam na szafkę , stwierdziłam że skoro szklanka stała to nic sie nie pobrudziło , za chwile wrócił Sebastian włazi na łóżko i słysze " qurwa a co to jest " i nachyla sie nad łóżkiem wącha cos i w ogóle , oglądam się patrze a tak tapczan uwalony od kawy :diabloti: ale na mnie buczał :diabloti: Quote
wiki4 Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 [quote name='dOgLoV'] a apropos kawy , poszłam wczoraj spać a Sebek jeszcze czytał książkę , już mi sie tak fajnie zasnęło a tu nagle mnie coś zaatakowało , patrze w pokoju Sebastiana nie ma a za mna na tapczanie stoi szklanka po kawie , oczywiście Pepsi ją zwaliła , wiec wziełam szklanke i odstawiłam na szafkę , stwierdziłam że skoro szklanka stała to nic sie nie pobrudziło , za chwile wrócił Sebastian włazi na łóżko i słysze " qurwa a co to jest " i nachyla sie nad łóżkiem wącha cos i w ogóle , oglądam się patrze a tak tapczan uwalony od kawy :diabloti: ale na mnie buczał :diabloti:[/QUOTE] GENIUSZ!! :diabloti: Quote
łamAga Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 hejka wszystkim ;) u nas powróciły upały :roll: Quote
vege* Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 U mnie jest ciepło ale na pewno nie jest to taki upał jak był wtedy :lol: ja jeszcze obiadu nie robiłam bo moja mama pojechała na zakupy i ma mi kupić składniki na burgery :) Quote
Ty$ka Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 U nas też ciepławo, ale na szczęście nie ma takich upałów jak wcześniej :D Quote
łamAga Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 [quote name='Angi']heeeeeeeeeej, co miałas na obiad? : >[/QUOTE] pyry z sosem i mięso :eviltong: [quote name='vege*']U mnie jest ciepło ale na pewno nie jest to taki upał jak był wtedy :lol: ja jeszcze obiadu nie robiłam bo moja mama pojechała na zakupy i ma mi kupić składniki na burgery :)[/QUOTE] burgery ?? takie wegetarianskie pewnie :eviltong: [quote name='Ty$ka']U nas też ciepławo, ale na szczęście nie ma takich upałów jak wcześniej :D[/QUOTE] tak jak wczesniej to pewnie nie ale taz ledwo dycham ;) Quote
łamAga Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 wczoraj Sebastian gotował psom żarcie , wstawił poszedł cos robic do piwnicy i zapomniał żarcie sie wygotowało , śmiałam sie z niego a przed chwilą zrobiłam dokładnie to samo :splat:tzn nie tak całkiem to samo bo nie poszłam nic robić do piwnicy ale żarcie sie wygotowało :mdleje: Quote
vege* Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 [quote name='dOgLoV']pyry z sosem i mięso :eviltong: burgery ?? takie wegetarianskie pewnie :eviltong: [/QUOTE] Co to są pyry? :oops: Tak wegetariańskie z marchewki pychota :loveu: i robi się je w piekarniku więc nie mają zbędnego tłuszczu :) Quote
łamAga Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 [quote name='vege*']Co to są pyry? :oops: Tak wegetariańskie z marchewki pychota :loveu: i robi się je w piekarniku więc nie mają zbędnego tłuszczu :)[/QUOTE] ziemniaki :eviltong: ja jestem uczulona na marchewkę :roll: Quote
łamAga Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 [quote name='Angi']pyry :mdleje:[/QUOTE] widać że w Poznaniu żeście nie były :eviltong: Quote
łamAga Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 [quote name='Angi']Nienawidzę tego :evil_lol:[/QUOTE] ale czego ? ziemniaków ?:eviltong: Quote
angineuuka Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 słowa pyry. :P weź przyjedź 31 na wystawę do Świętochłowic :P Quote
łamAga Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 [quote name='Angi']słowa pyry. :P weź przyjedź 31 na wystawę do Świętochłowic :P[/QUOTE] oj tam oj tam słowo jak każde inne :eviltong: juz za późno żeby psa zgłosić :eviltong: Quote
angineuuka Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 to przyjedź sama. :diabloti: będę tam cały dzień. :cool3: Quote
łamAga Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 [quote name='Angi']to przyjedź sama. :diabloti: będę tam cały dzień. :cool3:[/QUOTE] już sie pakuję :eviltong: praca mi na to nie pozwoli :eviltong: Quote
Recommended Posts