Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wiki4']Tragedia :shake:

Do nas goście przyjechali, ciotki, a ja się schowałam na górze i myślą, że mnie nie ma. Miszjon komplit :evil_lol:[/QUOTE]

też tak kiedyś robiłam :eviltong:

[quote name='vege*']Magda, ale super plac zabaw :loveu:

Aga jak było na meczu :evil_lol:[/QUOTE]

nawet ok ale za bardzo słońce dawało i grali jak łamagi :eviltong:

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC04558_zpsdabdf89d.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC04574_zps152e3f3c.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC04583_zps4aa6e387.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC04581_zps1dccb2b5.jpg[/IMG]

;)

Posted

[quote name='magdabroy']Obejrzałam pierwsze 15 sekund tego filmu i więcej nie chcę :shake:

Plac zabaw fajny, ale już tam za szybko nie pojedziemy ;) Może za rok albo dwa :)[/QUOTE]
ale, że bez konta na facebooku działało? xd
co to za mecz? ;d

Posted

[quote name='magdabroy']Obejrzałam pierwsze 15 sekund tego filmu i więcej nie chcę :shake:

Plac zabaw fajny, ale już tam za szybko nie pojedziemy ;) Może za rok albo dwa :)[/QUOTE]

najważniejsze ze sie podobalo ;)

[quote name='Angi']ale, że bez konta na facebooku działało? xd
co to za mecz? ;d[/QUOTE]

a nie wiem , mój brat grał:eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']I tak i nie :eviltong:[/QUOTE]

nie?? a dlaczemu nie ?? :eviltong:

ide sobie zrobić "sniadanie " do pracy bo na nocke dzisiaj już ide :roll: i Sebkowi na rano więc za jakies 20 min wracam :lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']nie?? a dlaczemu nie ?? :eviltong:

ide sobie zrobić "sniadanie " do pracy bo na nocke dzisiaj już ide :roll: i Sebkowi na rano więc za jakies 20 min wracam :lol:[/QUOTE]

Napisałam właśnie u siebie dlaczego nie :eviltong:

A czemu już dziś na nockę?
Palca sobie nie utnij :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Napisałam właśnie u siebie dlaczego nie :eviltong:

A czemu już dziś na nockę?
Palca sobie nie utnij :diabloti:[/QUOTE]

to ide przeczytać :diabloti:

w czwartek jest swieto wiec zaczynamy dzisiaj zeby zejśc w czwartek rano z nocek i mieć już weekend , ale jak Sebek pojdzie w piatek rano do pracy to ja chyba tez sobie pojde w piatek na rano a co bede "sama" w domu siedziała ;) chyba ze mi kierownik nie pozwoli :roll:

udało mi sie nie uciąć :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']to ide przeczytać :diabloti:

w czwartek jest swieto wiec zaczynamy dzisiaj zeby zejśc w czwartek rano z nocek i mieć już weekend , ale jak Sebek pojdzie w piatek rano do pracy to ja chyba tez sobie pojde w piatek na rano a co bede "sama" w domu siedziała ;) chyba ze mi kierownik nie pozwoli :roll:

[B]udało mi sie nie uciąć [/B]:diabloti:[/QUOTE]
gratuluję :diabloti:

Posted

[quote name='Ty$ka']Cześć :D

Ja też gratuluję, rozwijasz się :loveu: 8)[/QUOTE]

hejka ;)

jak kwiat na wiosne :diabloti:

[quote name='natija']ale Ci jada, nie daj sie:)[/QUOTE]

zaraz wszystkie w papę dostaną :mad::eviltong:

[quote name='agaciaaa']Hahahha Aga ale masz sukcesy życiowe - nie ucięcie palca, dobranie skarpetek do pary :evil_lol: suuuper :evil_lol:[/QUOTE]

noooo :lol:

kolega w pracy mnie wystraszył że jego tesciu id kropli do nosa węch stracił :crazyeye: staram sie tak duzo ich nie kropić ale kiedy ja oddychac nie mogę :placz:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']ja poprzednia buteleczke miałam na tydzień :roll:[/QUOTE]

wow :-o ile Ty tego lałaś..

Posted

Ja też już nieraz słyszałam, że nie powinno się tych kropli stosować dłużej niż 3 dni. Na mnie wszyscy krzyczą, bo jak mam katar to ich używam non stop przez tydzień :cool3: A co dopiero Ty! Serio możesz sobie zaszkodzić tym.

Posted

[quote name='unikatowydiament']doberek :)[/QUOTE]

hejka ;)

[quote name='agaciaaa']Ja też już nieraz słyszałam, że nie powinno się tych kropli stosować dłużej niż 3 dni. Na mnie wszyscy krzyczą, bo jak mam katar to ich używam non stop przez tydzień :cool3: A co dopiero Ty! Serio możesz sobie zaszkodzić tym.[/QUOTE]

ale kiedy ja w okresie alergii mam wiecznie zatkany nos wiec sobie chce jakoś pomóc a nie moja wina ze krople na alergię wrecz mi pogarszają sytuację bardziej niż pomagają :roll: