Guest wolfheart Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 [quote name='dOgLoV']u nas też powietrze lepsze , i oddycham swobodniej :multi:[/QUOTE] niech jutro też tak będzie:razz: kabarety se oglądam:evil_lol: [url]http://www.youtube.com/watch?v=y5HgMrX-JhQ[/url] Quote
łamAga Posted August 10, 2013 Author Posted August 10, 2013 [quote name='marta.k9080']niech jutro też tak będzie:razz: kabarety se oglądam:evil_lol: [URL]http://www.youtube.com/watch?v=y5HgMrX-JhQ[/URL][/QUOTE] buahahahahahahaha się spłakałam :diabloti: Quote
łamAga Posted August 10, 2013 Author Posted August 10, 2013 [quote name='Angi']siema zboczuchu :p[/QUOTE] siema :lol: ale ja zboczuch nie jestem :oops::diabloti: Quote
*Magda* Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 Dziś było 24 stopnie ;) Może być, choć wolałabym więcej :cool3: Quote
Guest wolfheart Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 [quote name='dOgLoV']buahahahahahahaha się spłakałam :diabloti:[/QUOTE] :evil_lol: -co to akupunktura? -a pamiętasz jak z dupą na kaktus usiadłaś?:evil_lol: Quote
łamAga Posted August 10, 2013 Author Posted August 10, 2013 [quote name='magdabroy']Dziś było 24 stopnie ;) Może być, choć wolałabym więcej :cool3:[/QUOTE] u nas jest teraz 18 i jest super :multi: a wczoraj dostałam okres :placz::flaming: Quote
*Magda* Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 [quote name='dOgLoV'] a wczoraj dostałam okres :placz::flaming:[/QUOTE] :bigcry::glaszcze::glaszcze: Quote
łamAga Posted August 10, 2013 Author Posted August 10, 2013 [quote name='marta.k9080']:evil_lol: -co to akupunktura? -a pamiętasz jak z dupą na kaktus usiadłaś?:evil_lol:[/QUOTE] :diabloti: albo spotkałam dzisiaj tego piosenkarza naszego ulubionego ale nie pamiętam jak sie nazywa pomóż mi daj mi jakąś podpowiedz - w co załatwia się kot ? - w kuwete - a co sie sypie do kuwety ? - żwirek - o widzisz przypomniałam sobie piaska dzisiaj spotkałam :diabloti: Quote
łamAga Posted August 10, 2013 Author Posted August 10, 2013 [quote name='magdabroy']:bigcry::glaszcze::glaszcze:[/QUOTE] życie :p life is brutal :roll: a na działce u moich rodzicow idwiedziła nas koleżanka ze synkiem , taki słodziak ze nie mogłam oczu oderwać od niego :loveu: [IMG]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1005226_563199490383467_1807703776_n.jpg[/IMG] Quote
wiki4 Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 On to mi wygląda na niewyrośniętego jeszcze punka :lol: Quote
łamAga Posted August 10, 2013 Author Posted August 10, 2013 [quote name='magdabroy']Jaki fajny chłopczyk :loveu:[/QUOTE] strali sie o niego 10 lat , najpierw Aśka poroniła 2 razy później musiała urodzić martwa dziewczynke :-( miała 5 miesiecy :-( póżniej wydali fortune na lekarzy i leczenia i oto jest na świecie Wiktorek :loveu: a tak na marginesie to była mojego starszego brata ;) [quote name='wiki4']On to mi wygląda na niewyrośniętego jeszcze punka :lol:[/QUOTE] buahahahahahahaha kto wie kto wie :diabloti: Quote
vege* Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 [quote name='dOgLoV'][B]strali sie o niego 10 lat , najpierw Aśka poroniła 2 razy później musiała urodzić martwa dziewczynke :-( miała 5 miesiecy[/B] :-( póżniej wydali fortune na lekarzy i leczenia i oto jest na świecie Wiktorek :loveu: a tak na marginesie to była mojego starszego brata ;) [/QUOTE] Przykre :( Ale ważne, że Wiktorek jest zdrowy i wszystko skończyło się dobrze ;) Quote
łamAga Posted August 10, 2013 Author Posted August 10, 2013 [quote name='vege*']Przykre :( Ale ważne, że Wiktorek jest zdrowy i wszystko skończyło się dobrze ;)[/QUOTE] Taaak Wiktorek jest okazem zdrowia , mały klonik swojego taty i ma nawet dobermanke :loveu: Quote
natija Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 witajcie:)ladny Wiktorek,mamusia musiala sie duzo nacierpiec,moja kuzynka tez urodzila 6 miesieczna martwa dziewczynke,po czyms takim cieko sie podniesc,ale maly dzidzius to najlepsza terapia... Quote
łamAga Posted August 11, 2013 Author Posted August 11, 2013 [quote name='natija']witajcie:)ladny Wiktorek,mamusia musiala sie duzo nacierpiec,moja kuzynka tez urodzila 6 miesieczna martwa dziewczynke,po czyms takim cieko sie podniesc,ale maly dzidzius to najlepsza terapia...[/QUOTE] dokładnie .... zaraz jade na mecz brata :roll: chyba sie tam zanudzę , Igorek namówił wuja żebyśmy jechali i nie mam wyjścia :mad: Quote
*Magda* Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 Nas też dziś na dogo nie będzie ;) Jedziemy poszaleć z młodym na placu zabaw, o tu: [url]www.irrland.de[/url] :) Quote
wiki4 Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 :-(:-(:-( [URL]https://www.facebook.com/photo.php?v=487147668043516[/URL] Quote
natija Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 ja tez zaraz zmykam,jedziemy na smerfy2 w 3d,mam nadzieje,ze wytrzymaja do konca dziewczyny;) wiki widzialam psa, facetow i kij,dalej nie chce ogladac:shake: Quote
łamAga Posted August 11, 2013 Author Posted August 11, 2013 [quote name='magdabroy']Nas też dziś na dogo nie będzie ;) Jedziemy poszaleć z młodym na placu zabaw, o tu: [URL="http://www.irrland.de"]www.irrland.de[/URL] :)[/QUOTE] Ale ja na dogo będę własciwie to juz jestem ;) ale bedziecie mieli zabawe :multi: [quote name='wiki4']:-(:-(:-( [URL]https://www.facebook.com/photo.php?v=487147668043516[/URL][/QUOTE] :-( [quote name='natija']ja tez zaraz zmykam,jedziemy na smerfy2 w 3d,mam nadzieje,ze wytrzymaja do konca dziewczyny;) wiki widzialam psa, facetow i kij,dalej nie chce ogladac:shake:[/QUOTE] ja przeczytalam tylko komenty pod filmikiem i wolałam go nie właczac :shake: ale sie u nas zachmurzyło i wiatr zerwał :cool3: Quote
wiki4 Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 [quote name='dOgLoV'] ja przeczytalam tylko komenty pod filmikiem i wolałam go nie właczac :shake: [/QUOTE] Tragedia :shake: Do nas goście przyjechali, ciotki, a ja się schowałam na górze i myślą, że mnie nie ma. Miszjon komplit :evil_lol: Quote
vege* Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 Magda, ale super plac zabaw :loveu: Aga jak było na meczu :evil_lol: Quote
Recommended Posts