łamAga Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='magdabroy']Specjalnie dla Ciebie Aga: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246029-Red-Room?p=21167955#post21167955[/URL] :diabloti:[/QUOTE] [quote name='natija']red room mamy:multi:[/QUOTE] oooo to super :multi::multi::multi::multi: teraz w naszych galeriach ucichnie , wszystko bedzie sie toczyło tam :diabloti: [quote name='marta.k9080']dzień dobry :)[/QUOTE] hejka ;) [quote name='magdabroy']Dzień dobry Aga :)[/QUOTE] nie dobry bo duszno 4ry razy bardziej niż wczoraj :roll: Quote
Oscar Patric Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='natija']red room mamy:multi:[/QUOTE] akurat zaliczyłam:evil_lol: doberek Aguś:) :) Quote
*Magda* Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Nic tu nie ucichnie ;) Patrz: [quote name='unikatowydiament']akurat zaliczyłam:evil_lol: doberek Aguś:) :)[/QUOTE] ...ta już "zaliczyła" :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='magdabroy']...ta już "zaliczyła" :diabloti:[/QUOTE] a do wieczora jeszcze daleko:razz: Quote
łamAga Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='unikatowydiament']akurat zaliczyłam:evil_lol: doberek Aguś:) :)[/QUOTE] ja jeszcze nie zdążyłam tam dojść :diabloti: [quote name='vege*']cześć cześć, jak po robocie?:evil_lol:[/QUOTE] hej hej ;) strasznie duszno miałam w pracy myślałam że padne , o 4rtej w nocy rozpętała sie burza i ulewa :multi::multi::multi::multi: padało do 6stej a później w pracy to już duchota na maxa była :roll: Quote
vege* Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 U mnie deszczu nie było i jutro też się nie zapowiada :( ale w piątek ma padać :multi: Nie fajnie macie na tej hali:shake: Quote
*Magda* Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Poszła do red room'u :mad: Tylko Ciebie tam brakuje :diabloti: Quote
łamAga Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='vege*']U mnie deszczu nie było i jutro też się nie zapowiada :( ale w piątek ma padać :multi: Nie fajnie macie na tej hali:shake:[/QUOTE] u nas niby od jutra miało padac ale też sie nie zanosi :shake: oj nie fajnie , pot leci po dupie po cyckach i wszędzie :roll: [quote name='magdabroy']Poszła do red room'u :mad: Tylko Ciebie tam brakuje :diabloti:[/QUOTE] już byłam :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='dOgLoV'] już byłam :diabloti:[/QUOTE] Już widziałam ;) Quote
łamAga Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 ja chce takie kino :crazyeye: [IMG]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/12959_644396315572605_1159051329_n.jpg[/IMG] Quote
łamAga Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='magdabroy']Mi by wystarczył jeden basen i piwko :)[/QUOTE] w sumie racja :lol: Quote
Guest wolfheart Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='magdabroy']Mi by wystarczył jeden basen i piwko :)[/QUOTE] :mdrmed: fajnie by tak było Quote
vege* Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Burza idzie, fu.ck yeah!!!!!:multi::multi::multi: Quote
Guest wolfheart Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='vege*']Burza idzie, fu.ck yeah!!!!!:multi::multi::multi:[/QUOTE] ale macie fajnie:-( Quote
łamAga Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 u nas nic a nic sie na burze nie zanosi :shake: Quote
Guest wolfheart Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='dOgLoV']u nas nic a nic sie na burze nie zanosi :shake:[/QUOTE] nam też nie dane eh... Quote
vege* Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='marta.k9080']ale macie fajnie:-([/QUOTE] wiem :multi: [quote name='dOgLoV']u nas nic a nic sie na burze nie zanosi :shake:[/QUOTE] ja też myślałam, że u mnie nie będzie a tu psikus :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='vege*']wiem :multi: ja też myślałam, że u mnie nie będzie a tu psikus :evil_lol:[/QUOTE] ja sie w nocy zdziwiłam , śpie sobie a tu nagle w pokoju jasno i huk :diabloti: jak sie rozpadało to masakra , ucieszyłam sie i nie bo w wakacje nie mam autobusu zeby do pracy dojechac a Sebek miał iść na 5tą , ale jak wstal i zobaczyl ze pada to pojechał na 6sta a ja jak głupia od 6stej kwitłam we firmie hehe Quote
vege* Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='dOgLoV']ja sie w nocy zdziwiłam , śpie sobie a tu nagle w pokoju jasno i huk :diabloti: jak sie rozpadało to masakra , ucieszyłam sie i nie bo w wakacje nie mam autobusu zeby do pracy dojechac a Sebek miał iść na 5tą , ale jak wstal i zobaczyl ze pada to pojechał na 6sta a ja jak głupia od 6stej kwitłam we firmie hehe[/QUOTE] A na którą miałaś? Quote
łamAga Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='vege*']A na którą miałaś?[/QUOTE] na 7dmą ;) tylko godzinke posiedziałam ;) z 25 po przyszło dwóch panów kolegów i se gadalismy , jakoś minęło ;) Quote
Recommended Posts