Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale wiecie co wam powiem ??
tragedia :roll:

jutro wracam do pracy :mdleje:

niech mnie ktoś dobije :chainsaw:

ide sobie z tej okazji 4rtą kawe trzasnąć :roll:

Guest wolfheart
Posted

myślałam,ze masz trochę dłużej ten urlop i że nagle Cię odwołali czy coś:roll:

Posted

[quote name='marta.k9080']myślałam,ze masz trochę dłużej ten urlop i że nagle Cię odwołali czy coś:roll:[/QUOTE]

nie :shake: niestety tylko 2 tygodnie , które przeleciały nawet nie wiem kiedy , powinno sie mieć 2 miesiące urlopu :placz:

Guest wolfheart
Posted

zostań nauczycielem,będziesz się opie*dalac bite dwa miechy:diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']nie ma takiej opcji , nigdy nie pije piwka wieczorem jak ide na rano do pracy :eviltong:[/QUOTE]
A co boisz się, że rano nie staniesz na nogi?:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']zostań nauczycielem,będziesz się opie*dalac bite dwa miechy:diabloti:[/QUOTE]
Musiałabym miec chyba nierówno pod sufitem żeby zostać nauczycielem :mdleje:

Posted

[quote name='marta.k9080']zostań nauczycielem,będziesz się opie*dalac bite dwa miechy:diabloti:[/QUOTE]

to samo mi Sebek dzisiaj powiedział :eviltong:

[quote name='vege*']A co boisz się, że rano nie staniesz na nogi?:diabloti:[/QUOTE]

mogła by mi głowa pęknąć czasami :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='vege*']Musiałabym miec chyba nierówno pod sufitem żeby zostać nauczycielem :mdleje:[/QUOTE]

racja:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']racja:evil_lol:[/QUOTE]
Może jeszcze z takimi 6 latkami w zerówce to bym wytrzymała czy takimi w klasie 7-9 lat, ale od 10 w górę ni uja :shake: Oj nie lubili by mnie uczniowie bo ja jestem rygorystyczna :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']nie :shake: niestety tylko 2 tygodnie , które przeleciały nawet nie wiem kiedy , powinno sie mieć 2 miesiące urlopu :placz:[/QUOTE]

W szkole miałaś 2 miechy wakacji ;) Teraz zapier*alaj :evil_lol:

Nie zupełnie nauczyciel ma 2 miechy urlopu :eviltong:
Moja szwagierka jest nauczycielką i jeszcze w lipcu jeździła na jakieś narady i od połowy sierpnia znowu się zaczynają narady ;) Tak więc tego wolnego jest troszkę mniej niż 2 miechy ;)

Posted

[quote name='vege*']Może jeszcze z takimi 6 latkami w zerówce to bym wytrzymała czy takimi w klasie 7-9 lat, ale od 10 w górę ni uja :shake: Oj nie lubili by mnie uczniowie bo ja jestem rygorystyczna :diabloti:[/QUOTE]

takie 7-9 też potrafia niezle dać popalić :shake:

Posted

[quote name='magdabroy']W szkole miałaś 2 miechy wakacji ;) Teraz zapier*alaj :evil_lol:

Nie zupełnie nauczyciel ma 2 miechy urlopu :eviltong:
Moja szwagierka jest nauczycielką i jeszcze w lipcu jeździła na jakieś narady i od połowy sierpnia znowu się zaczynają narady ;) Tak więc tego wolnego jest troszkę mniej niż 2 miechy ;)[/QUOTE]

ueee tam ja jeszcze chce :eviltong:

teraz w ogole wszystkim nauczyciela chcą uciąć wakacje wiec pewnie nie za długo sie naciesza 2ma miesiacami laby ( Ci co tak mają ) ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']takie 7-9 też potrafia niezle dać popalić :shake:[/QUOTE]
No to nie chcę NIGDY pracować w szkole:diabloti: Ale uwierzę w to bo dzieci są coraz gorsze teraz bo każdy bezstresowo wychowuje :mdleje: Nawet nie krzykną na dziecko bo jak to tak?

Posted

[quote name='vege*']No to nie chcę NIGDY pracować w szkole:diabloti: Ale uwierzę w to bo dzieci są coraz gorsze teraz bo każdy bezstresowo wychowuje :mdleje: Nawet nie krzykną na dziecko bo jak to tak?[/QUOTE]

bo teraz jest za dużo praw dziecka , moze to brzmi brutalnie ale tak jest , kiedys jak dziecko było niegrzeczne dałas klapsa i sie nauczyło a teraz taki 5cio latek Ci powie ze jak jeszcze raz tak zrobisz to Cię zgłosi gdzie potrzeba ( sama byłam tego świadkiem ) ale o czym tu mówić jak teraz nawet facet córki dobrze wykąpać nie moze bo go oskarżą o molestowanie jak dotknie tam gdzie nie trzeba :roll: chore czasy :roll:

Posted

Masakra jakaś. Mnie mama nigdy nie uderzyła, jej wystarczył donośny głos i mój myślący mózg :diabloti: A tak serio to ja byłam demonem a nie dzieckiem, te rozcięcie ręki mnie zmieniło i od tamtego czasu byłam bardzo grzecznym dzieckiem ;)

Moja sąsiadka ma wnuczkę taką chyba 7 letnią i też bezstresowe wychowanie, biega to wszędzie, drze się, rzuca wszystkich, a sąsiadka tylko "Wiktorka moje słoneczko najdroższe usiądź bo się pobrudzisz" :mdleje:

Posted

[quote name='vege*']Masakra jakaś. Mnie mama nigdy nie uderzyła, jej wystarczył donośny głos i mój myślący mózg :diabloti: A tak serio to ja byłam demonem a nie dzieckiem, te rozcięcie ręki mnie zmieniło i od tamtego czasu byłam bardzo grzecznym dzieckiem ;)

Moja sąsiadka ma wnuczkę taką chyba 7 letnią i też bezstresowe wychowanie, biega to wszędzie, drze się, rzuca wszystkich, a sąsiadka tylko "Wiktorka moje słoneczko najdroższe usiądź bo się pobrudzisz" :mdleje:[/QUOTE]

skąd ja to znam :roll:

Posted

Z dzieckiem jak z psem jak się wybrudzi to się umyje co za problem? Jak ja wracałam z dworu i mama mnie myła do wannę musiała po mnie czyścić bo czarna przychodziłam :diabloti: Ale też nade mną mieszka taka fajna Julka 6 letnia, uwielbia Nukę i wszystkie zwierzątka i ta dziewczynka jest super, normalnie wychowywana, taka na prawdę fajna, że da się ją lubić. Ciągle chodzi umorusana bo a to się w błocie bawi, a to w kałuży na placu zabaw :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Greya nigdy nie czytałam ale duzo osób z mojego otoczenia to czyta , jakos mnie nigdy nie ciągło żeby zobaczyc co to jest ;)[/QUOTE]

Przeczytaj, polecam :)
czyta się bardzo szybko ;)

Posted

za greya wezne tez sie,ale jaszcze pare steel musze skonczyc:)
ja tez nic nie gadam jak moje sie umorusaja,Wanessa czesto robi dziury w spodniach,nic nie szkodzi;)Viki potrafi sie 3 razy na dzien przebierac,ale jest ok,wczoraj tak szalaly z tatusiem w basenie,ze go rozwalili,trudno,grund to dobra zabawa;)