łamAga Posted August 3, 2013 Author Posted August 3, 2013 [quote name='marta.k9080']pora nauczyć Lunę kultury:mad:[/QUOTE] a po co niech ma coś z życia :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 [quote name='dOgLoV']a po co niech ma coś z życia :loveu:[/QUOTE] w sumie ,racja:p Quote
kalyna Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 [quote name='dOgLoV']Ciebie spotyka małe 0,1% które mnie omija :diabloti:[/QUOTE] :roflt: Ale na serio nie wesoło jest... na wsio uczulona i jak ciągle się to pogarsza to masakra będzie za parę lat :crazyeye: Quote
*Magda* Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Kuźwa, tu też nagadane :mad: [quote name='marta.k9080'] arbuza też jadłam,ciepły jest niedobry to wsadziłam go do lodówki :p[/QUOTE] Ja mam na dziś arbuza :loveu: A po obiedzie wyciągnę mojego pijaka na lody do lodziarni :loveu: Quote
łamAga Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [quote name='kalyna']:roflt: Ale na serio nie wesoło jest... na wsio uczulona i jak ciągle się to pogarsza to masakra będzie za parę lat :crazyeye:[/QUOTE] myślisz ze jak bede na coraz to wiecej rzeczy uczulona to pożyje jeszcze pare lat ?? wątpie :eviltong: [quote name='magdabroy']Kuźwa, tu też nagadane :mad: Ja mam na dziś arbuza :loveu: A po obiedzie wyciągnę mojego pijaka na lody do lodziarni :loveu:[/QUOTE] oj tam od razu nagadane :evil_lol: a ja na dziś juz nie mam nic :lol: ale loda bym sobie zjadła takiego z lodziarni :loveu: a u nas od samej 5tej burza i leje :multi::multi::multi::multi: moge normalnie oddychac :multi::multi::multi::multi: Quote
agaciaaa Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 A u mnie gorąąąąco :roll: a było tak fajnie, ciepło ale nie gorąco. Aga współczuję Ci strasznie tej alergii, to musi być męczarnia! :shake: Quote
Oscar Patric Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 u Nas nadal duszno,Magda dobry pomysł z lodami,też zabiorę moją ekipę Quote
łamAga Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [quote name='agaciaaa']A u mnie gorąąąąco :roll: a było tak fajnie, ciepło ale nie gorąco. Aga współczuję Ci strasznie tej alergii, to musi być męczarnia! :shake:[/QUOTE] a ja współczuję Ci dzisiejszego gorąca :roll: jak całą alergie przeszła bym tak jak dzisiaj sie czuje to była bym szczęśliwa :multi: ale uświadomiłam sobie jedno , nawet jak zadzwonię w środę zarejestrować sie do alergologa to powie mi pewnie ze mam przyjsc za miesiąc a wtedy to ona juz mi do szczescia potrzebna nie będzie :roll: [quote name='magdabroy']U mnie dziś akurat, 25 stopni :multi:[/QUOTE] u nas 21 :multi: Quote
łamAga Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 własnie skonczyłam czytać książkę :multi: rewelacja !!!! wiec jak najbardziej polecam ;) [IMG]http://ksiegarnia.pwn.pl/public/pic/hcovers/240/5d/spjrz-mi-w-oczy_171937.jpg[/IMG] Quote
łamAga Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [quote name='magdabroy']Ja na razie mam co czytać :eviltong:[/QUOTE] a ja kupuje ksiażki na bieżąco , jak jedną przeczytam to ide do księgarni i wyszukuję następną :eviltong: Quote
vege* Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Cześć :) Wróciłam z Warszawy, kupiłam sobie sweter na przecenie za 30 zł przeceniony ze 130 zł :evil_lol: Tak wiem, co za debil kupuje ciepłe swetry w 30 st upały, no ale się trafił to na zimę wzięłam :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='dOgLoV']a ja współczuję Ci dzisiejszego gorąca :roll: jak całą alergie przeszła bym tak jak dzisiaj sie czuje to była bym szczęśliwa :multi: ale uświadomiłam sobie jedno , nawet jak zadzwonię w środę zarejestrować sie do alergologa to powie mi pewnie ze mam przyjsc za miesiąc a wtedy to ona juz mi do szczescia potrzebna nie będzie :roll:[/QUOTE] Ja i tak w pracy siedzę, więc luz, tu jest chłodno ;) ale jak rano szłam to już było mega gorąco. No widzisz, nie trzeba było tego odkładać!! A prywatnie nie możesz pójść, żeby było szybciej? Quote
Guest wolfheart Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 hej :) rany kiedy ja książkę czytałam...ze 3 mieś temu wszystkie części "50 Twarzy Greya":evil_lol: Quote
łamAga Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [quote name='vege*']Cześć :) Wróciłam z Warszawy, kupiłam sobie sweter na przecenie za 30 zł przeceniony ze 130 zł :evil_lol: Tak wiem, co za debil kupuje ciepłe swetry w 30 st upały, no ale się trafił to na zimę wzięłam :evil_lol:[/QUOTE] właśnie najlepiej rzeczy na zime kupowac latem i na odwrót , fajne sa wtedy promocje :diabloti: [quote name='agaciaaa']Ja i tak w pracy siedzę, więc luz, tu jest chłodno ;) ale jak rano szłam to już było mega gorąco. No widzisz, nie trzeba było tego odkładać!! A prywatnie nie możesz pójść, żeby było szybciej?[/QUOTE] ale ja własnie ide prywatnie :roll: na NFZ przybliżona wizyta przypadała by na styczeń przyszłego roku :roll: ostatnio na wizyte prywatna czekałam równy miesiąc :roll: a za miesiąc to bylica powoli bedzie przestawala pylić wiec do szcześcia mi nie bedzie alergolog potrzebny :roll: [quote name='marta.k9080']hej :) rany kiedy ja książkę czytałam...ze 3 mieś temu wszystkie części "50 Twarzy Greya":evil_lol:[/QUOTE] ja latem też rzadko czytam ale że był urlop i nie było co robić to sobie przeczytałam :evil_lol: Greya nigdy nie czytałam ale duzo osób z mojego otoczenia to czyta , jakos mnie nigdy nie ciągło żeby zobaczyc co to jest ;) Quote
agaciaaa Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 O mamooo, miesiąc czekania na prywatną wizytę??? :crazyeye: to już jest gruba przesada, ale cóż, Polska...:roll: Quote
łamAga Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [quote name='agaciaaa']O mamooo, miesiąc czekania na prywatną wizytę??? :crazyeye: to już jest gruba przesada, ale cóż, Polska...:roll:[/QUOTE] no niestety , ja rozumiem że do okulisty czekałam 3 miesiące prywatnie ok dało sie wytrzymać ale do alergologa ?? człowiek "zdycha" nie może sobie poradzić i ma miesiąc czekać ?? na co ?? chyba na zapaść albo cokolwiek innego :roll: bo po miesiącu to już będzie po pyleniu prawie :angryy: Quote
Guest wolfheart Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='dOgLoV']ja latem też rzadko czytam ale że był urlop i nie było co robić to sobie przeczytałam :evil_lol: Greya nigdy nie czytałam ale duzo osób z mojego otoczenia to czyta , jakos mnie nigdy nie ciągło żeby zobaczyc co to jest ;)[/QUOTE] sado-maso:diabloti: ale polskie tłumaczenie jest nieco denne:roll: nie wiem czy uda mi się przeczytać w oryginale,bo mój angielski mocno upadł Quote
łamAga Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [quote name='marta.k9080']sado-maso:diabloti: ale polskie tłumaczenie jest nieco denne:roll: nie wiem czy uda mi się przeczytać w oryginale,bo mój angielski mocno upadł[/QUOTE] ueee to nawet sie na to nie rzucam bo angielskiego to ja nie znać :shake: Quote
Guest wolfheart Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='dOgLoV']ueee to nawet sie na to nie rzucam bo angielskiego to ja nie znać :shake:[/QUOTE] ale jest już dawno PL :) tylko ,że ja chcę przeczytać jeszcze raz ale po ang:lol: Quote
vege* Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='dOgLoV']właśnie najlepiej rzeczy na zime kupowac latem i na odwrót , fajne sa wtedy promocje :diabloti: [/QUOTE] Akurat teraz wisiały same letnie rzeczy i sukienki, a sweter sobie taki jeden wisiał sam, ostatnia M to wzięłam :diabloti: Jeszcze inne wisiały ale to takie cienkie kardiganki ;) Quote
agaciaaa Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='dOgLoV']no niestety , ja rozumiem że do okulisty czekałam 3 miesiące prywatnie ok dało sie wytrzymać ale do alergologa ?? człowiek "zdycha" nie może sobie poradzić i ma miesiąc czekać ?? na co ?? chyba na zapaść albo cokolwiek innego :roll: bo po miesiącu to już będzie po pyleniu prawie :angryy:[/QUOTE] Do okulisty też czasem trzeba na cito, ja miałam zimą takie zapalenie spojówek, że żyć nie mogłam, a terminy po pół roku były. Lekami bez recepty się tego nie wyleczy. Poszłam na pogotowie i problem z głowy ;) może Tobie też na pogotowiu by coś przepisali?? Albo jakiś inny lekarz, jednego tylko macie alergologa prywatnego tam u siebie? Quote
łamAga Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [quote name='marta.k9080']ale jest już dawno PL :) tylko ,że ja chcę przeczytać jeszcze raz ale po ang:lol:[/QUOTE] ahaaaa , to moze sie kiedyś skuszę :diabloti: [quote name='vege*']Akurat teraz wisiały same letnie rzeczy i sukienki, a sweter sobie taki jeden wisiał sam, ostatnia M to wzięłam :diabloti: Jeszcze inne wisiały ale to takie cienkie kardiganki ;)[/QUOTE] bo on na pewno na Ciebie czekał :diabloti: [quote name='agaciaaa']Do okulisty też czasem trzeba na cito, ja miałam zimą takie zapalenie spojówek, że żyć nie mogłam, a terminy po pół roku były. Lekami bez recepty się tego nie wyleczy. Poszłam na pogotowie i problem z głowy ;) może Tobie też na pogotowiu by coś przepisali?? Albo jakiś inny lekarz, jednego tylko macie alergologa prywatnego tam u siebie?[/QUOTE] tylko że ta moja lekarka ma całą kartotekę i opis choroby , wszystkie testy , wyniki i dawki leków jakie juz brałam , u innego musiała bym to wszystko robić od nowa :roll: ale najgorsze jest to że co roku jest gorzej , mam większe objawy a w tym roku doszła jeszcze wysypka na szyi :roll: nie wiem , zobacze jak sie jutro bede czuła , moze ten wczorajszy atak był spowodowany moja parogodzinna wizytą u mamy na działce a okazało sie ze ona ma na działce mnóstwo astrów a astry i wszystko astrowate to bylica :splat:a no i się okazało jeszcze że ma jeżówkę obok Marysi baseniku a jeżówka to też bylica :roll: dzisiaj jej spytałam co ma posadzone na działce jak mi zaczeła wymieniać to większośc to właśnie bylice :roll: ja tego nie wiedziałam ona też nie :roll: Quote
Recommended Posts