Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wykrwawię bo na rolkach jeździć nie będę. Nie mam rolek i ochraniaczy tym bardziej :evil_lol: Wolę bezpieczniej ćwiczyć w domu:evil_lol:

Posted

[quote name='natija']ja juz dzisiaj pije 3 piwko smakowe,fajnie chlodzi w te upalne dni:)
kup se ohraniacze;)[/QUOTE]

ja po 3 bym chyba wpadła pod stół którego nie mam :diabloti:

[quote name='vege*']Nie wykrwawię bo na rolkach jeździć nie będę. Nie mam rolek i ochraniaczy tym bardziej :evil_lol: Wolę bezpieczniej ćwiczyć w domu:evil_lol:[/QUOTE]

nigdy nie mów nigdy :diabloti:

[quote name='natija']fajna jest ta piosenka,podoba mi sie:)[/QUOTE]

kilka mają fajnych ;)

ta też jest fajna

[video=youtube;ETDo2Q_vHwE]http://www.youtube.com/watch?v=ETDo2Q_vHwE[/video]

a teraz ide spać ;) dobranoc laseczki ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Aga, ale ten obrazek jest o wiośnie, a teraz jest lato :eviltong:[/QUOTE]

wiosna lato wszystko jedno ja chcę zimę !!!!!!!!!!!!!!!!!

dzisiaj poszliśmy na targ staroci , nic nie widziałam tak mnie szczypały oczy :placz: w pewnym momencie powiedziałam Sebastianowi ze jedziemy do domu bo nie wytrzymam , ale zahaczyliśmy jeszcze o biedronkę , i pod biedronką stał koleś grzebiący w smietniku , miał do śmietnika na łańcuchu przywiązanego pieska i tak biedak dyszał , mówie se podejde i spytam czy mogę mu dać pić najwyzej mnie koleś pogodni ale o dziwo nawet mi ze śmietnika podał pudelko od lodów nalałam biedaczkowi pełne pudełko wody , ale chlipał :loveu: aż miło :loveu: później sie położył szczęśliwy i spał :loveu:

[quote name='understandme']Hejo :)
Miłego weekendu :D[/QUOTE]

hejka ;)

dziękuję i wzajemnie ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']wiosna lato wszystko jedno ja chcę zimę !!!!!!!!!!!!!!!!!

dzisiaj poszliśmy na targ staroci , nic nie widziałam tak mnie szczypały oczy :placz: w pewnym momencie powiedziałam Sebastianowi ze jedziemy do domu bo nie wytrzymam , ale zahaczyliśmy jeszcze o biedronkę , i pod biedronką stał koleś grzebiący w smietniku , miał do śmietnika na łańcuchu przywiązanego pieska i tak biedak dyszał , mówie se podejde i spytam czy mogę mu dać pić najwyzej mnie koleś pogodni ale o dziwo nawet mi ze śmietnika podał pudelko od lodów nalałam biedaczkowi pełne pudełko wody , ale chlipał :loveu: aż miło :loveu: później sie położył szczęśliwy i spał :loveu:
[/QUOTE]
Oj to niefajnie z tymi oczami :(

Aga ale z ciebie dobra duszyczka :loveu:

Posted

[quote name='vege*']Oj to niefajnie z tymi oczami :(

Aga ale z ciebie dobra duszyczka :loveu:[/QUOTE]

nooo , jutro ide na grilla , chyba tam polegnę :roll: chyba bede musiała iśc do alergologa i znowu 8 dyszek pójdzie się jeb....ć :roll:

a dzisiaj na stacji zrobiłam super zakup :diabloti: kupiłam 8 piw żywca i dostałam śliczne białe słuchawki z napisem żywiec :diabloti: normalnie jestem z siebie dumna , chciałam kupić słuchawki ale kosztowały 119 zł i i było szkoda kasy a tak za 33,50 mam ładne słuchawki i do tego 8 piw :diabloti:

nie mogłam patrzeć jak ten biedaczek tam zipie , gorąco na maxa a on przywiazany do śmietnika bez wody :roll: na całe szczescie koles przywiązał go w cieniu ale jak mu wlałam ta wode to prawie od razu wychlipał pół pudełka a to pudełko było od tych mega dużych lodów chyba 3 litrowych ....

Posted

Co za interes życia :diabloti: A jakie to słuchawki, takie douszne czy te takie duże? :evil_lol:

Ojej biedaczek :( ale dobrze, że akurat ty przechodziłaś bo pewnie nikt inny by się nie zainteresował :angryy:

Posted

[quote name='vege*']Co za interes życia :diabloti: A jakie to słuchawki, takie douszne czy te takie duże? :evil_lol:

Ojej biedaczek :( ale dobrze, że akurat ty przechodziłaś bo pewnie nikt inny by się nie zainteresował :angryy:[/QUOTE]

takie duże fajne , jak zrobię fotke to wkleje ;)

dużo ludzi tam przyjeżdżało bo to na parkingu biedronki było ale komu by sie chciało dam pieskowi wody :roll: w sumie dopiero pozniej pomyslalam ze mógł mnie ugryźć bo podeszłam do niego i go pogłaskałam ale mnie nie ugryzł na szczęście ;)

Posted

[quote name='kalyna']Ty to wiesz jak zrobić dobrą reklamę :lol:

Aga to Ty jak ja, myślisz po fakcie :diabloti:[/QUOTE]

no ba :diabloti:

Ja zawsze myślę po fakcie :roll:

Posted

ta piosenka chodzi za mna od rana :diabloti:

[video=youtube_share;bHx7I70H8Hs]http://youtu.be/bHx7I70H8Hs[/video]

super muzyczka aż człowiek sie kołysze :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

ale fajna piosenka:p:diabloti:

super ,że dałaś psiakowi pic, kochana jesteś:loveu:

Posted

Boże Aga chyba za dużo wzięłaś tego nowego płynu do nosa:diabloti: Czego ty słuchasz :evil_lol: Za mną chodzi piosenka Eltona Johna - Candle in the Wind :)

Posted

[quote name='vege*']Boże Aga chyba za dużo wzięłaś tego nowego płynu do nosa:diabloti: Czego ty słuchasz :evil_lol: Za mną chodzi piosenka Eltona Johna - Candle in the Wind :)[/QUOTE]

w ogóle go juz nie biore , kupiłam se dzisiaj nowe :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']

coś bym se zjadła :lol:[/QUOTE]

ja też,loda:p i zaraz se wezmę

Posted

[quote name='marta.k9080']ja też,loda:p i zaraz se wezmę[/QUOTE]

ja dzisiaj już jadłam dwa :diabloti: wapno se rozpuściłam a pozniej moze se chipsy zjem bo wczoraj juz nawet nie miałam na nie ochoty :shake:

Guest wolfheart
Posted

zjadłam jednak pierniczki,bo jestem zbyt leniwa by zrobić kulki z lodów,wyjąc wafelek itp:diabloti: wapno tez piłam,bo mnie komary po nogach upie*doliły jak miałam ubrane za cienkie spodnie :angryy:

Posted

[quote name='marta.k9080']zjadłam jednak pierniczki,bo jestem zbyt leniwa by zrobić kulki z lodów,wyjąc wafelek itp:diabloti: wapno tez piłam,bo mnie komary po nogach upie*doliły jak miałam ubrane za cienkie spodnie :angryy:[/QUOTE]

jeju jak ja nienawidzę pierników :tard:

ja nie byłam na spacerku i raczej za szybko sie nie wybiorę ....