maxishine. Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Mam pytanie, na pierwszej stronie na zdjęciach widać kolczatkę, sunia dalej ją nosi? Quote
angineuuka Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='Yuki_']Mam pytanie, na pierwszej stronie na zdjęciach widać kolczatkę, sunia dalej ją nosi?[/QUOTE] to jest pies, nie suczka. :3 Quote
maxishine. Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 sorki za pomyłkę, wydawało mi się że to ona. :diabloti: Quote
vege* Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Kolejna osoba, która pewnie chce dawać cudowne rady odnoście kolczatki :grins: Idę piec pasztet z białej fasoli, będę niedługo :grins: Quote
angineuuka Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='vege*'] Idę piec pasztet z białej fasoli, będę niedługo :grins:[/QUOTE] o kurde :lol: Quote
*Magda* Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='vege*'] Idę piec pasztet z białej fasoli, będę niedługo :grins:[/QUOTE] Daj przepis :razz: Quote
*Magda* Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='Yuki_']Mam pytanie, na pierwszej stronie na zdjęciach widać kolczatkę, sunia dalej ją nosi?[/QUOTE] Yuki, Neron chodzi na kolczatce, bo jego właścicielka jest mała, a pies duży i nie daje rady go utrzymać ;) Jak Neron chodzi z jej mężem, to kolczatka jest zbędna ;) Quote
vege* Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='Angi']o kurde :lol:[/QUOTE] co? nie wierzysz we mnie? :mad:akurat w gotowaniu jestem dobra:diabloti: [quote name='magdabroy']Daj przepis :razz:[/QUOTE] Dodam, że to dietetyczny pasztet :evil_lol: jak zjem ten to zorbie sobie z soczewicy:loveu: [B][U]Dietetyczny pasztet z białejfasoli[/U][/B] Składniki 2 puszkibiałej fasoli 2 jajkaod szczęśliwej kury, z wolnego wybiegu!! 2łyżeczki suszonego lubczyku 1łyżeczka sproszkowanych suszonych pomidorów lub słodkiej papryki 1łyżeczka soli morskiej gruboziarnistej 1 i 1/2łyżeczki proszku do pieczenia Przygotowanie Fasolęmielimy lub blenderujemy na puree. Wbijamy do niej jajka, mieszamy na gładko iwstawiamy do lodówki na godzinę. Następnie mieszamy z resztą składników agrubiziarnistą solą posypujemy wierzch. Wstawiamy w silikonowej foremce dopiekarnika nagrzanego na 180*. Pieczemy 35 minut i pozostawiamy do ostygnięciaw piekarniku Quote
Guest wolfheart Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 hej Aga :) [B]Vege*[/B] ale fajny przepis,zgapię i se zjem:p Quote
vege* Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='marta.k9080']hej Aga :) [B]Vege*[/B] ale fajny przepis,zgapię i se zjem:p[/QUOTE] Ja dodałam za dużo soli i przez to wyszedł mi gorzki :mdleje: wywaliłam go w pi.du:evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 ja kiedyś przesoliłam placki z cukinii,nie dało się zjeść...:evil_lol: Quote
vege* Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Myślałam, że mała płaska łyżeczka na tyle farszu będzie ok, no niestety jednak to było za dużo :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 mistrzem kuchni nie jestem ,ale lubię robić danie z niczego(czyt. z resztek ):evil_lol: Quote
łamAga Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 [quote name='Angi']nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ić alkusie. :diabloti: wieczorkiem to ja będę jeszcze jechać :eviltong:[/QUOTE] musiałam , czas mnie gonił :painting::diabloti: [quote name='Yuki_']Mam pytanie, na pierwszej stronie na zdjęciach widać kolczatkę, sunia dalej ją nosi?[/QUOTE] Magda idealnie Ci to wytłumaczyła :diabloti: [quote name='vege*']Kolejna osoba, która pewnie chce dawać cudowne rady odnoście kolczatki :grins: Idę piec pasztet z białej fasoli, będę niedługo :grins:[/QUOTE] matko co za wynalazki :diabloti: [quote name='magdabroy']Yuki, Neron chodzi na kolczatce, bo jego właścicielka jest mała, a pies duży i nie daje rady go utrzymać ;) Jak Neron chodzi z jej mężem, to kolczatka jest zbędna ;)[/QUOTE] dokładnie tak :lol: [quote name='vege*']co? nie wierzysz we mnie? :mad:akurat w gotowaniu jestem dobra:diabloti: [/QUOTE] tylko w gotowaniu jesteś dobra ?? :cool3: [quote name='marta.k9080']hej Aga :) [/QUOTE] hello :lol: [quote name='vege*']Ja dodałam za dużo soli i przez to wyszedł mi gorzki :mdleje: wywaliłam go w pi.du:evil_lol:[/QUOTE] [quote name='marta.k9080']ja kiedyś przesoliłam placki z cukinii,nie dało się zjeść...:evil_lol:[/QUOTE] [quote name='vege*']Myślałam, że mała płaska łyżeczka na tyle farszu będzie ok, no niestety jednak to było za dużo :evil_lol:[/QUOTE] zakochane jesteście :turn-l: [quote name='marta.k9080']mistrzem kuchni nie jestem ,ale lubię robić danie z niczego(czyt. z resztek ):evil_lol:[/QUOTE] takie są najlepsze czyli dania pod tytułem " przegląd lodówki " :diabloti: [quote name='unikatowydiament']świetny przepis,skorzystam[/QUOTE] hejka Oscarki ;) Quote
vege* Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='dOgLoV'] tylko w gotowaniu jesteś dobra ?? :cool3: zakochane jesteście :turn-l: [/QUOTE] A w czym mam jeszcze być?:diabloti: Ja nie:(:evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='dOgLoV'] takie są najlepsze czyli dania pod tytułem " przegląd lodówki " :diabloti:[/QUOTE] no,a jak się nawpier*alac można:p Quote
łamAga Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 [quote name='vege*']A w czym mam jeszcze być?:diabloti: Ja nie:(:evil_lol:[/QUOTE] no ja tam nie wiem , hmmm w jeździe na rowerze np :diabloti: [quote name='marta.k9080']no,a jak się nawpier*alac można:p[/QUOTE] dokładnie :diabloti: Dzisiaj dostałam zjebe od pani farmaceutki w aptece :diabloti: człowiek idzie kupić kropli a zamiast dostać krople dostaje zjebe :diabloti: wchodzę i mówię : Ja :dzień dobry , poprosze krople Otrivin P; dla dzieci czy dla dorosłych ?? Ja :dla dorosłych P; w kropelkach czy w areozolu?? Ja :w areozolu pani poszła za chwilę wraca i mówi : P; ale nie mam niestety w areozolu mam w kropelkach albo takie ( mam je i mi nie pomagają ) Ja :nie no te mi na alergię nie pomogą P: na alergię , Otrivin pani chciała ?? czy pani oszalała :crazyeye: Ja: stosuję je cały rok na okrągło P: :mdleje::motz:pani juz jest uzależniona , śluzuwkę nosa sobie pani rozwali i wyląduje w szpitalu Ja : :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: i koniec konców dała mi inne jakieś na alergię jak na razie mi pomagają zobaczymy co będzie w nocy :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Pamiętaj, że farmaceuta musi mieć skład leków i ich skutki w jednym paluszku ;) Quote
vege* Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Na rowerze jeździć lubię :evil_lol: Jak w nocy nie pomogą to idź do apteki i tym zrób zjebkę babce :diabloti: Quote
łamAga Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 [quote name='magdabroy']Pamiętaj, że farmaceuta musi mieć skład leków i ich skutki w jednym paluszku ;)[/QUOTE] pewnie tak ale kiedy tylko one mi pomagają :roll: całą butelkę zużyłam w ciągu 2 dni :roll: [quote name='vege*']Na rowerze jeździć lubię :evil_lol: Jak w nocy nie pomogą to idź do apteki i tym zrób zjebkę babce :diabloti:[/QUOTE] ja też lubię :diabloti: nie moge bo to znajoma kuzynki jeszcze by jej naskarżyła , już i tak pewnie jej powie co mysli o moim uzależnieniu od kropli :diabloti: Quote
vege* Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Oj to biedna jesteś :evil_lol: Dziś zmywałam paznokcie i waciki wywaliłam do kosza w łazience i jak wiadomo ten dziwny zapach się rozniósł po łazience. Tata wrócił do domu i jak zwykle gadanie "Baśka znowu to dziadostwo śmierdzi, ty to wąchasz czy co?":evil_lol: Quote
łamAga Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 [quote name='vege*']Oj to biedna jesteś :evil_lol: Dziś zmywałam paznokcie i waciki wywaliłam do kosza w łazience i jak wiadomo ten dziwny zapach się rozniósł po łazience. Tata wrócił do domu i jak zwykle gadanie "Baśka znowu to dziadostwo śmierdzi, ty to wąchasz czy co?":evil_lol:[/QUOTE] :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
*Magda* Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='vege*'] Dziś zmywałam paznokcie i waciki wywaliłam do kosza w łazience i jak wiadomo ten dziwny zapach się rozniósł po łazience. Tata wrócił do domu i jak zwykle gadanie "Baśka znowu to dziadostwo śmierdzi, ty to wąchasz czy co?":evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
vege* Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Wiecie wącham sobie codziennie dla rozrywki :evil_lol: Quote
Recommended Posts