kalyna Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Najpierw muszę znaleźć odpowiedniego kandydata :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 [quote name='kalyna']Najpierw muszę znaleźć odpowiedniego kandydata :roflt::roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] tego kwiata jest pół świata :diabloti: Quote
angineuuka Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='dOgLoV']tego kwiata jest pół świata :diabloti:[/QUOTE] a trzy czwarte uja warte :diabloti: Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 [quote name='Angi']a trzy czwarte uja warte :diabloti:[/QUOTE] buahahahahhahahahahhahaha :diabloti: dobre i prawdziwe :diabloti: Quote
kalyna Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='Angi']a trzy czwarte uja warte :diabloti:[/QUOTE] :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: Quote
Naklejka Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='Angi']a trzy czwarte uja warte :diabloti:[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']buahahahahhahahahahhahaha :diabloti: dobre i prawdziwe :diabloti:[/QUOTE] trzy czwarte? hahhaha, zdecydowanie więcej :evil_lol: Quote
angineuuka Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='Naklejka']trzy czwarte? hahhaha, zdecydowanie więcej :evil_lol:[/QUOTE] pewnie tak, ale znam taką wersję. :diabloti: Quote
Naklejka Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='Angi']pewnie tak, ale znam taką wersję. :diabloti:[/QUOTE] Serio, ja nie poznałam jeszcze nikogo ogarniętego :evil_lol: No dobra, poznałam... chyba :lol: Ale nie mam odwagi go poznać bliżej, bo dla mnie to bez sensu :eviltong: Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 [quote name='Naklejka']Serio, ja nie poznałam jeszcze nikogo ogarniętego :evil_lol: No dobra, poznałam... chyba :lol: Ale nie mam odwagi go poznać bliżej, bo dla mnie to bez sensu :eviltong:[/QUOTE] a co se będziesz żałował , kuj żelazo póki gorące :lol: Quote
Naklejka Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='dOgLoV']a co se będziesz żałował , kuj żelazo póki gorące :lol:[/QUOTE] Trochę to skomplikowane :lol: i chyba nie chcę się w to pakować, naprawdę ;) Jakiś czas temu ojciec próbował wyswatać mnie z kolegą mojego brata :evil_lol: A się uśmiałam, też mi coś wielkiego, że wpada do niego kumpel i zawsze przy okazji wbija mi do pokoju :lol: Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 [quote name='Naklejka']Trochę to skomplikowane :lol: i chyba nie chcę się w to pakować, naprawdę ;) Jakiś czas temu ojciec próbował wyswatać mnie z kolegą mojego brata :evil_lol: A się uśmiałam, też mi coś wielkiego, że wpada do niego kumpel i zawsze przy okazji wbija mi do pokoju :lol:[/QUOTE] wpada tak przypadkiem na pewno :diabloti: Quote
Naklejka Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='dOgLoV']wpada tak przypadkiem na pewno :diabloti:[/QUOTE] No i kolejna osoba sobie coś ubzdurała :lol: Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 [quote name='Naklejka']No i kolejna osoba sobie coś ubzdurała :lol:[/QUOTE] ja ?? ależ skąd :siara: Quote
angineuuka Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='Naklejka']No i kolejna osoba sobie coś ubzdurała :lol:[/QUOTE] to tylko Aga, ona sobie dużo rzeczy ubzdurała :p Quote
łamAga Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 Nastał kolejny parny dzień :lol: ja zaraz znikam do mamusi , wreszcie panowie od balustrady zdecydowali sie przyjechać ją zamontować więc muszę wziąć Qwende i ewakuować się z domu na kilka godzin :diabloti: nie chce mi sie bez celu lazić więc pojde sobie na kawkę i obiadek do mamusi tym bardziej że dzwoniła do mnie wczoraj że robi na obiad barszczyk :loveu::loveu::loveu::loveu: no i jak zamontują tą wyczekiwaną balustradę to wreszcie będzie można wstawić nowe drzwi :multi: Quote
angineuuka Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 fuj, barszcz :p To co? nie pożegnasz mnie :( ............. smutno mi.............. :diabloti: Quote
łamAga Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 [quote name='Angi']fuj, barszcz :p To co? nie pożegnasz mnie :( ............. smutno mi.............. :diabloti:[/QUOTE] pycha :loveu::loveu::loveu::loveu: z gniecionymi ziemniaczkami :loveu::loveu::loveu::loveu: nie ma nic lepszego :loveu: jak to nie :diabloti: [IMG]http://i1.memy.pl/obrazki/aae6324848_zegnam_cie.jpg[/IMG] Quote
łamAga Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 [quote name='magdabroy']To smacznego obiadku u mamusi :)[/QUOTE] dziękuję :lol: Quote
łamAga Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 [quote name='Angi']POWODZENIA się przyda xD[/QUOTE] a musisz jechac ?? chciałam co innego wstawić :diabloti: [IMG]http://img.myepicwall.com/i/2011/12/2f65a819771e2af6313ec535f502eca2.png?1324478079[/IMG] :diabloti: Quote
angineuuka Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Nie chodzi mi o to, tylko o coś innego :lol: Quote
łamAga Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 [quote name='Angi']Nie chodzi mi o to, tylko o coś innego :lol:[/QUOTE] a o cóż ?? ja znikam :eviltong: będe wieczorem z zimnym piwkiem w dłoni :diabloti: chyba popadam w alkoholizm :roll::diabloti: Quote
angineuuka Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ić alkusie. :diabloti: wieczorkiem to ja będę jeszcze jechać :eviltong: Quote
Recommended Posts