łamAga Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 [quote name='magdabroy']No to fajnie, że Neron wraca do zdrowia :multi: A Ibri niech siedzi w domu, a nie chodzi i się tłucze :evil_lol:[/QUOTE] też sie ciesze ;) od wczoraj chodzi jakas taka nie swoja i wiecej czasu spedza wlasnie w domu .... dzisiaj wchodzimy do weta , drzwi do gabinetu były otwarte a na środku leżał wielki golden , po chwili go wzięli za łapy i wsadzili na stół takiego biednego bezwładnego , straszny widok :roll: na szczescie sie okazało że byl taki bezwładny bo dostał głupiego jasia , jakiś krwiak mu pękł w uchu i cały czas krwawił więc musieli go usunąć ;) Quote
*Magda* Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Zwierzę po głupim jasiu fajnie wygląda :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='magdabroy']Zwierzę po głupim jasiu fajnie wygląda :evil_lol:[/QUOTE] Luna jak dostała,to oparła pyszczek na moich kolanach i powoli zjeżdżała na posadzkę,łapki jej się rozjechały,wysunęła języczek,a oczy miała takie niewidzące...było mi przykro na nią patrzeć,ale teraz patrząc z innej perspektywy uważam ,że wyglądała trochę zabawnie:diabloti: Quote
vege* Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Ja nie widziałam żadnego zwierzaka po głupim jasiu, tylko mój królik uroczo wyglądał po narkozie jak już chciał zacząć chodzić i mi się tak na ręce wspinał :loveu: Do tego podszedł do niego wielki fila brasileiro i tak się na niego patrzył i piszczał bo się pobawić chciał, ale Stefan stwierdził, że nie chce się bawić i schował mi się w ręce, Fila nie był z tego powodu zadowolony i smutny poszedł się położyć :lol: Quote
vege* Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Oglądam teraz super film "śmiertelna głębia" polecam :) Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 [quote name='Angi']na fejsie siedzi, bo mi co chwila zaproszenia wysyła :p[/QUOTE] ej wcale ze nie :eviltong: nie było mnie na fejsie :eviltong: [quote name='vege*']Taki duży z niej kot i po łbie dostała? :evil_lol:[/QUOTE] mała niezdara z niej :diabloti: [quote name='marta.k9080']Suuuper będzie spacerek:multi:[/QUOTE] nawet nie wiesz jak sie ciesze :multi: [quote name='magdabroy']Zwierzę po głupim jasiu fajnie wygląda :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='marta.k9080']Luna jak dostała,to oparła pyszczek na moich kolanach i powoli zjeżdżała na posadzkę,łapki jej się rozjechały,wysunęła języczek,a oczy miała takie niewidzące...było mi przykro na nią patrzeć,ale teraz patrząc z innej perspektywy uważam ,że wyglądała trochę zabawnie:diabloti:[/QUOTE] [quote name='vege*']Ja nie widziałam żadnego zwierzaka po głupim jasiu, tylko mój królik uroczo wyglądał po narkozie jak już chciał zacząć chodzić i mi się tak na ręce wspinał :loveu: Do tego podszedł do niego wielki fila brasileiro i tak się na niego patrzył i piszczał bo się pobawić chciał, ale Stefan stwierdził, że nie chce się bawić i schował mi się w ręce, Fila nie był z tego powodu zadowolony i smutny poszedł się położyć :lol:[/QUOTE] niedobre jesteście , to wcale nie wygląda zabawnie :eviltong: [quote name='vege*']Oglądam teraz super film "śmiertelna głębia" polecam :)[/QUOTE] ale masz podzielną uwagę :diabloti: ja podobno jestem kobietą i powinnam miec podzielną uwagę ale nie mam , albo siedze na dogo albo gram albo czytam książkę albo oglądam film , nawet nie potrafię czytać książki i jeść równocześnie :angryy: Quote
*Magda* Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='dOgLoV'] ja podobno jestem kobietą i powinnam miec podzielną uwagę ale nie mam , albo siedze na dogo albo gram albo czytam książkę albo oglądam film , nawet nie potrafię czytać książki i jeść równocześnie :angryy:[/QUOTE] A Sebek wie, że ożenił się z facetem? :diabloti: Quote
angineuuka Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='magdabroy']Zwierzę po głupim jasiu fajnie wygląda :evil_lol:[/QUOTE] dziecko też :p Jak mi nie wysyłasz, jak co chwilę coś dostaje? :P Quote
vege* Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='dOgLoV'] ale masz podzielną uwagę :diabloti: ja podobno jestem kobietą i powinnam miec podzielną uwagę ale nie mam , albo siedze na dogo albo gram albo czytam książkę albo oglądam film , nawet nie potrafię czytać książki i jeść równocześnie :angryy:[/QUOTE] Ja nie powiedziałam, że wygląda zabawnie bo takiego zwierzaka nie widziałam, tylko mój królik po narkozie był uroczy bo taką miał minkę słodką :loveu: No wiem, że mam, zawsze miałam :evil_lol: Moja mama taka jest, że jak ogląda film to nie słyszy nic oprócz filmu, możesz do niej gadać i gadać a ta nic :mad: Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 [quote name='magdabroy']A Sebek wie, że ożenił się z facetem? :diabloti:[/QUOTE] jeszcze sie nie zorientował :diabloti: [quote name='Angi'] Jak mi nie wysyłasz, jak co chwilę coś dostaje? :P[/QUOTE] bo masz tą grę w subskrypcjach a teraz zrobili jakieś dziwne jajka niespodzianki i sami wysyłają za mnie :eviltong: wywal gre z fejca i juz Ci nic nie bedzie przychodziło :eviltong: Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 [quote name='vege*']Ja nie powiedziałam, że wygląda zabawnie bo takiego zwierzaka nie widziałam, tylko mój królik po narkozie był uroczy bo taką miał minkę słodką :loveu: No wiem, że mam, zawsze miałam :evil_lol: Moja mama taka jest, że jak ogląda film to nie słyszy nic oprócz filmu, możesz do niej gadać i gadać a ta nic :mad:[/QUOTE] mój tata i bracia tacy są że jak coś oglądają to ich "nie ma" możesz mówić drzeć sie i nic nie słysza , a ja jak czyta książkę to wystarczy ze Sebastian usiadzie koło mnie z chipsami i zacznie chrupać , to ja mam koniec czytania , jedno zdanie czytam 10 razy a i tak nie wiem co w nim było :mad: Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 [quote name='Angi']aaa, taki myk :evil_lol:[/QUOTE] dokładnie :diabloti: Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 Jak by co to otwarłam sobie właśnie piwko :diabloti: warkę radler jabłkową :cool3: wole cytrynową ale weź faceta wyślij do sklepu to kupi Ci piwo o smaku owocu które Cie uczula :peace: Quote
*Magda* Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='dOgLoV']Jak by co to otwarłam sobie właśnie piwko :diabloti: warkę radler jabłkową :cool3: wole cytrynową ale weź faceta wyślij do sklepu to kupi Ci piwo o smaku owocu które Cie uczula :peace:[/QUOTE] Tam pewnie prawdziwego jabłka nie ma :eviltong: Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 [quote name='magdabroy']Tam pewnie prawdziwego jabłka nie ma :eviltong:[/QUOTE] wiem ale sam fakt , powinien unikać rzeczy z jabłkiem jak cos dla mnie kupuje :diabloti: Quote
angineuuka Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='dOgLoV']Jak by co to otwarłam sobie właśnie piwko :diabloti: warkę radler jabłkową :cool3: wole cytrynową ale weź faceta wyślij do sklepu to kupi Ci piwo o smaku owocu które Cie uczula :peace:[/QUOTE] Hehehehehehehehehehhahahahaahhahaha. :diabloti: Ja kiedyś nie wiedziałam, że jestem uczulona na ciemny winogron i napisałam się soku. O mało nie wąchałabym kwiatków od spodu :p Ale teraz znowu mnie winogron nie uczula. Jednak wolę nie ryzykować xd Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 [quote name='Angi']Hehehehehehehehehehhahahahaahhahaha. :diabloti: Ja kiedyś nie wiedziałam, że jestem uczulona na ciemny winogron i napisałam się soku. O mało nie wąchałabym kwiatków od spodu :p Ale teraz znowu mnie winogron nie uczula. Jednak wolę nie ryzykować xd[/QUOTE] ja też czasmi jadam to co mnie uczula a pozniej sie drapie jak bym świerzba miała :diabloti: wczoraj pokusiło mnie zeby zjeśc papierówke która spadła z drzewa i drapię sie do dzisiaj :diabloti: Quote
angineuuka Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 a może masz świerzba a nie wiesz. :diabloti::diabloti: Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 [quote name='Angi']a może masz świerzba a nie wiesz. :diabloti::diabloti:[/QUOTE] ej a moze :eek2: Quote
kalyna Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='dOgLoV']Jak by co to otwarłam sobie właśnie piwko :diabloti: warkę radler jabłkową :cool3: wole cytrynową ale weź faceta wyślij do sklepu to kupi Ci piwo o smaku owocu które Cie uczula :peace:[/QUOTE] łoooo :placz: ja wczoraj miałam :( i takie akcje już rok po ślubie :hmmmm: Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 [quote name='kalyna']łoooo :placz: ja wczoraj miałam :( i takie akcje już rok po ślubie :hmmmm:[/QUOTE] ja często mam :diabloti: korzystam z urlopu :diabloti: no widzisz , nigdy nie wychodz za mąż :diabloti: Quote
kalyna Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='dOgLoV']ja często mam :diabloti: korzystam z urlopu :diabloti: no widzisz , nigdy nie wychodz za mąż :diabloti:[/QUOTE] ahh no tak :lol: ja mam dopiero urlop w wrześniu :eviltong: No i kolejna osoba o takim poglądzie, coś w tym musi być :lol: Quote
*Magda* Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='kalyna'] No i kolejna osoba o takim poglądzie, coś w tym musi być :lol:[/QUOTE] Ja jestem 11 lat po ślubie i nie narzekam ;) Kalyna, wyjdź za mąż :) Czemu masz mieć lepiej od nas :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 [quote name='magdabroy']Ja jestem 11 lat po ślubie i nie narzekam ;) Kalyna, wyjdź za mąż :) Czemu masz mieć lepiej od nas :evil_lol:[/QUOTE] Ja też nie narzekam :diabloti: ale są plusy i minusy ;) ooo fakt , wyjdz Alinko za mąż wyjdz :diabloti: Quote
Recommended Posts