łamAga Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 [quote name='vege*']też tak często mam hahhaha, kiedyś się zastanawiałam dlaczego moje jedzenie w piekarniku się nie chce podgrzać, no oczywiście temperatury nie ustawiłam:diabloti:[/QUOTE] super ze sama w "tym nie jestem " :diabloti: moim największym przypałem ( jaki pamiętam ) było jak wstawiłam sobie jajka , poszłam na kompa na dogomanie , po godzinie albo dwóch usłyszałam taki ogromny huk :diabloti: podskoczyłam i mówie do siostry " qurwa co tak hukło , jak by w naszym domu" i lece do kuchni , w drodze już mnie olśniło co to było :diabloti: woda sie z jajek wygotowała i jak sie nagrzały to wybuchły :diabloti: Quote
łamAga Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 nauczcie się co robią zwierzątka :diabloti: ( musicie zrobić głośność na max ) :diabloti: później was naucze wierszyka "idzie Grzes przez wies " :lol: [video=youtube_share;YBBVuaJZ-WY]http://youtu.be/YBBVuaJZ-WY[/video] Quote
kalyna Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='magdabroy']Steell jest dobra ;) A czytasz te historyczne, o których kiedyś Ci pisałam?[/QUOTE] chwilowo mi się znudziły, bo wsie są bardzo podobne... :eviltong: teraz czytam serię love at stake [quote name='dOgLoV']moim największym przypałem ( jaki pamiętam ) było jak wstawiłam sobie jajka , poszłam na kompa na dogomanie , po godzinie albo dwóch usłyszałam taki ogromny huk :diabloti: podskoczyłam i mówie do siostry " qurwa co tak hukło , jak by w naszym domu" i lece do kuchni , w drodze już mnie olśniło co to było :diabloti: woda sie z jajek wygotowała i jak sie nagrzały to wybuchły :diabloti:[/QUOTE] :crazyeye: jesteś boska... :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: [URL="http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC04382_zps7e036599.jpg"]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC04382_zps7e036599.jpg [/URL]minę to na jak prawdziwy drapieżnik :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC04384_zpsde27ffbf.jpg[/url] dzikuska :) super te fotki na drzewie:p Quote
vege* Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='dOgLoV']super ze sama w "tym nie jestem " :diabloti: moim największym przypałem ( jaki pamiętam ) było jak wstawiłam sobie jajka , poszłam na kompa na dogomanie , po godzinie albo dwóch usłyszałam taki ogromny huk :diabloti: podskoczyłam i mówie do siostry " qurwa co tak hukło , jak by w naszym domu" i lece do kuchni , w drodze już mnie olśniło co to było :diabloti: woda sie z jajek wygotowała i jak sie nagrzały to wybuchły :diabloti:[/QUOTE] Aaaaaaahahahhahah jesteś moim mistrzem! :roflt: Marysia jest genialna :loveu: :roflt: Quote
łamAga Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 [quote name='kalyna'] :crazyeye: jesteś boska... :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: [URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC04382_zps7e036599.jpg[/URL]minę to na jak prawdziwy drapieżnik :loveu:[/QUOTE] :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='marta.k9080'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC04384_zpsde27ffbf.jpg[/URL] dzikuska :) super te fotki na drzewie:p[/QUOTE] dzięki :loveu: [quote name='vege*']Aaaaaaahahahhahah jesteś moim mistrzem! :roflt: Marysia jest genialna :loveu: :roflt:[/QUOTE] Hihihihihi dzięki :diabloti: później dam lepszy filmik :loveu: Quote
*Magda* Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Kiedyś sąsiedzi Ci Ibri nie oddadzą :diabloti: Piękne fotki :loveu: Quote
łamAga Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 [quote name='vege*']Nie wiedziałam, że jajko może wybuchnąć:roflt:[/QUOTE] nie ?? to wsadz jedno na15 min do mikrofali :diabloti: [quote name='magdabroy']Kiedyś sąsiedzi Ci Ibri nie oddadzą :diabloti: Piękne fotki :loveu:[/QUOTE] spróbowali by :mad: ale chyba "dostała" od kogoś , czegoś , chodzi jakaś dziwna i dziwnie trzyma ogon :roll: Quote
vege* Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='magdabroy']Kiedyś sąsiedzi Ci Ibri nie oddadzą :diabloti: Piękne fotki :loveu:[/QUOTE] To nie będzie sikać w domu u Agi tylko u sąsiadów :diabloti: [quote name='dOgLoV']nie ?? to wsadz jedno na15 min do mikrofali :diabloti: [/QUOTE] a posprzątasz za mnie mikrofale?:diabloti: Quote
łamAga Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 [quote name='vege*']To nie będzie sikać w domu u Agi tylko u sąsiadów :diabloti: a posprzątasz za mnie mikrofale?:diabloti:[/QUOTE] a to bardzo optymistyczne co napisałaś o sąsiadach :diabloti: Joooooo nie :shake::eviltong: Quote
*Magda* Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 A może sama się w ogon walnęła jak gdzieś się szwendała :evil_lol: Quote
vege* Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='dOgLoV']a to bardzo optymistyczne co napisałaś o sąsiadach :diabloti: Joooooo nie :shake::eviltong:[/QUOTE] wiem :diabloti: to spadaj, nie robię eksperymentów:eviltong: Quote
łamAga Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 [quote name='Aleksandra95']Dobry wieczór :))[/QUOTE] hejka ;) [quote name='magdabroy']A może sama się w ogon walnęła jak gdzieś się szwendała :evil_lol:[/QUOTE] a możeeeee :evil_lol: a moze jej co tam urosło , jutro ją wetka obejrzy ;) [quote name='vege*']wiem :diabloti: to spadaj, nie robię eksperymentów:eviltong:[/QUOTE] nie spadam bo sie potłucze :eviltong: Quote
*Magda* Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='dOgLoV'] a możeeeee :evil_lol: a moze jej co tam urosło , jutro ją wetka obejrzy ;) [/QUOTE] Chyba że znowu spierdzieli :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 [quote name='magdabroy']Chyba że znowu spierdzieli :evil_lol:[/QUOTE] zamkniemy ja w domu na 3 godziny przed wyjazdem :diabloti: [quote name='wiki4']Hejooo :loveu::loveu:[/QUOTE] hello córeczko :loveu: co tam u Ciebie słychac ??;) Quote
wiki4 Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='dOgLoV'] hello córeczko :loveu: co tam u Ciebie słychac ??;)[/QUOTE] Od czterech dni nie wychodzę z domu :loveu: Dzisiaj wieczorem tylko z rudą na pola na chwilę żeby nabrać świeżego powietrza. Właściwie to mogę tak żyć. A jutro muszę do zoologa skoczyć bo się zapasy kończą:-( Z jajkami miałam podobnie, tylko się zorientowałam jak zaczęło dziwnie pachnieć :evil_lol::evil_lol: Quote
łamAga Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 [quote name='wiki4']Od czterech dni nie wychodzę z domu :loveu: Dzisiaj wieczorem tylko z rudą na pola na chwilę żeby nabrać świeżego powietrza. Właściwie to mogę tak żyć. A jutro muszę do zoologa skoczyć bo się zapasy kończą :-([/QUOTE] musisz sie dotleniać częściej :calus: Quote
wiki4 Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='dOgLoV']musisz sie dotleniać częściej :calus:[/QUOTE] Jutro się dotlenię za cały tydzień... spalinami w mieście :lol: Do ogródeczka wychodzę, do moich kwiatuszków :) Masz jeszcze rybkę? Bo kiedyś był chyba Antoś? :) Quote
łamAga Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 [quote name='wiki4']Jutro się dotlenię za cały tydzień... spalinami w mieście :lol: Do ogródeczka wychodzę, do moich kwiatuszków :) Masz jeszcze rybkę? Bo kiedyś był chyba Antoś? :)[/QUOTE] uoooo matko Antoniego dawno nie ma :-( i nie mam innej rybki :-( Quote
angineuuka Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='dOgLoV']widzisz jaki to leniwiec , nawet jej sie nie chciało głowy podnieść żeby zobaczyć co Neron je :diabloti: A ja jestem mądra , poszłam zrobić kawę , nasypałam w szklanki i czekam aż woda zacznie piszczeć tzn czajnik , po 15 min stwierdziłam ze znając mnie pewnie wody w ogóle nie wstawiłam , wchodzę do kuchni i co ?? no oczywiście że nie wstawiłam :splat:[/QUOTE] dziwnym trafem mnie to nie dziwi :lol: Quote
wiki4 Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='dOgLoV']uoooo matko Antoniego dawno nie ma :-( i nie mam innej rybki :-([/QUOTE] Ale mam zaległości :oops: Quote
Recommended Posts