Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='vege*']też tak często mam hahhaha, kiedyś się zastanawiałam dlaczego moje jedzenie w piekarniku się nie chce podgrzać, no oczywiście temperatury nie ustawiłam:diabloti:[/QUOTE]

super ze sama w "tym nie jestem " :diabloti:

moim największym przypałem ( jaki pamiętam ) było jak wstawiłam sobie jajka , poszłam na kompa na dogomanie , po godzinie albo dwóch usłyszałam taki ogromny huk :diabloti: podskoczyłam i mówie do siostry " qurwa co tak hukło , jak by w naszym domu" i lece do kuchni , w drodze już mnie olśniło co to było :diabloti: woda sie z jajek wygotowała i jak sie nagrzały to wybuchły :diabloti:

Posted

nauczcie się co robią zwierzątka :diabloti: ( musicie zrobić głośność na max ) :diabloti:

później was naucze wierszyka "idzie Grzes przez wies " :lol:

[video=youtube_share;YBBVuaJZ-WY]http://youtu.be/YBBVuaJZ-WY[/video]

Posted

[quote name='magdabroy']Steell jest dobra ;)
A czytasz te historyczne, o których kiedyś Ci pisałam?[/QUOTE]
chwilowo mi się znudziły, bo wsie są bardzo podobne... :eviltong:
teraz czytam serię love at stake

[quote name='dOgLoV']moim największym przypałem ( jaki pamiętam ) było jak wstawiłam sobie jajka , poszłam na kompa na dogomanie , po godzinie albo dwóch usłyszałam taki ogromny huk :diabloti: podskoczyłam i mówie do siostry " qurwa co tak hukło , jak by w naszym domu" i lece do kuchni , w drodze już mnie olśniło co to było :diabloti: woda sie z jajek wygotowała i jak sie nagrzały to wybuchły :diabloti:[/QUOTE]

:crazyeye: jesteś boska...
:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

[URL="http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC04382_zps7e036599.jpg"]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC04382_zps7e036599.jpg [/URL]minę to na jak prawdziwy drapieżnik :loveu:

Guest wolfheart
Posted

[url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC04384_zpsde27ffbf.jpg[/url]

dzikuska :) super te fotki na drzewie:p

Posted

[quote name='dOgLoV']super ze sama w "tym nie jestem " :diabloti:

moim największym przypałem ( jaki pamiętam ) było jak wstawiłam sobie jajka , poszłam na kompa na dogomanie , po godzinie albo dwóch usłyszałam taki ogromny huk :diabloti: podskoczyłam i mówie do siostry " qurwa co tak hukło , jak by w naszym domu" i lece do kuchni , w drodze już mnie olśniło co to było :diabloti: woda sie z jajek wygotowała i jak sie nagrzały to wybuchły :diabloti:[/QUOTE]
Aaaaaaahahahhahah jesteś moim mistrzem! :roflt:

Marysia jest genialna :loveu: :roflt:

Posted

[quote name='kalyna']

:crazyeye: jesteś boska...
:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

[URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC04382_zps7e036599.jpg[/URL]minę to na jak prawdziwy drapieżnik :loveu:[/QUOTE]

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

[quote name='marta.k9080'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC04384_zpsde27ffbf.jpg[/URL]

dzikuska :) super te fotki na drzewie:p[/QUOTE]

dzięki :loveu:

[quote name='vege*']Aaaaaaahahahhahah jesteś moim mistrzem! :roflt:

Marysia jest genialna :loveu: :roflt:[/QUOTE]

Hihihihihi dzięki :diabloti:

później dam lepszy filmik :loveu:

Posted

[quote name='vege*']Nie wiedziałam, że jajko może wybuchnąć:roflt:[/QUOTE]

nie ?? to wsadz jedno na15 min do mikrofali :diabloti:

[quote name='magdabroy']Kiedyś sąsiedzi Ci Ibri nie oddadzą :diabloti:

Piękne fotki :loveu:[/QUOTE]

spróbowali by :mad:

ale chyba "dostała" od kogoś , czegoś , chodzi jakaś dziwna i dziwnie trzyma ogon :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Kiedyś sąsiedzi Ci Ibri nie oddadzą :diabloti:

Piękne fotki :loveu:[/QUOTE]
To nie będzie sikać w domu u Agi tylko u sąsiadów :diabloti:
[quote name='dOgLoV']nie ?? to wsadz jedno na15 min do mikrofali :diabloti:
[/QUOTE]
a posprzątasz za mnie mikrofale?:diabloti:

Posted

[quote name='vege*']To nie będzie sikać w domu u Agi tylko u sąsiadów :diabloti:

a posprzątasz za mnie mikrofale?:diabloti:[/QUOTE]

a to bardzo optymistyczne co napisałaś o sąsiadach :diabloti:

Joooooo nie :shake::eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']a to bardzo optymistyczne co napisałaś o sąsiadach :diabloti:

Joooooo nie :shake::eviltong:[/QUOTE]
wiem :diabloti:

to spadaj, nie robię eksperymentów:eviltong:

Posted

[quote name='Aleksandra95']Dobry wieczór :))[/QUOTE]

hejka ;)

[quote name='magdabroy']A może sama się w ogon walnęła jak gdzieś się szwendała :evil_lol:[/QUOTE]

a możeeeee :evil_lol: a moze jej co tam urosło , jutro ją wetka obejrzy ;)

[quote name='vege*']wiem :diabloti:

to spadaj, nie robię eksperymentów:eviltong:[/QUOTE]

nie spadam bo sie potłucze :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Chyba że znowu spierdzieli :evil_lol:[/QUOTE]

zamkniemy ja w domu na 3 godziny przed wyjazdem :diabloti:

[quote name='wiki4']Hejooo :loveu::loveu:[/QUOTE]

hello córeczko :loveu: co tam u Ciebie słychac ??;)

Posted

[quote name='dOgLoV']

hello córeczko :loveu: co tam u Ciebie słychac ??;)[/QUOTE]

Od czterech dni nie wychodzę z domu :loveu: Dzisiaj wieczorem tylko z rudą na pola na chwilę żeby nabrać świeżego powietrza. Właściwie to mogę tak żyć. A jutro muszę do zoologa skoczyć bo się zapasy kończą:-(

Z jajkami miałam podobnie, tylko się zorientowałam jak zaczęło dziwnie pachnieć :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='wiki4']Od czterech dni nie wychodzę z domu :loveu: Dzisiaj wieczorem tylko z rudą na pola na chwilę żeby nabrać świeżego powietrza. Właściwie to mogę tak żyć. A jutro muszę do zoologa skoczyć bo się zapasy kończą :-([/QUOTE]

musisz sie dotleniać częściej :calus:

Posted

[quote name='dOgLoV']musisz sie dotleniać częściej :calus:[/QUOTE]

Jutro się dotlenię za cały tydzień... spalinami w mieście :lol: Do ogródeczka wychodzę, do moich kwiatuszków :)
Masz jeszcze rybkę? Bo kiedyś był chyba Antoś? :)

Posted

[quote name='wiki4']Jutro się dotlenię za cały tydzień... spalinami w mieście :lol: Do ogródeczka wychodzę, do moich kwiatuszków :)
Masz jeszcze rybkę? Bo kiedyś był chyba Antoś? :)[/QUOTE]

uoooo matko Antoniego dawno nie ma :-( i nie mam innej rybki :-(

Posted

[quote name='dOgLoV']widzisz jaki to leniwiec , nawet jej sie nie chciało głowy podnieść żeby zobaczyć co Neron je :diabloti:

A ja jestem mądra , poszłam zrobić kawę , nasypałam w szklanki i czekam aż woda zacznie piszczeć tzn czajnik , po 15 min stwierdziłam ze znając mnie pewnie wody w ogóle nie wstawiłam , wchodzę do kuchni i co ?? no oczywiście że nie wstawiłam :splat:[/QUOTE] dziwnym trafem mnie to nie dziwi :lol: