*Magda* Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='Angi']a ja mam piwko i grilla a wy nie :P Wytłumaczy mi ktoś, o co chozi natiji w mojej galerii? :evil_lol:[/QUOTE] A ja miałam w sobotę grilla i w tę sobotę też będę mieć :eviltong: Sama bym chciała wiedzieć :hmmmm: To chyba jakiś skrót myślowy :evil_lol: Quote
angineuuka Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 w sobotę to ja pewnie będę mieć ognisko, jak to na wsi ;) Quote
vege* Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='Angi']a ja mam piwko i grilla a wy nie :P Wytłumaczy mi ktoś, o co chozi natiji w mojej galerii? :evil_lol:[/QUOTE] Ja mam piwo, ale grilla nie :evil_lol: Quote
*Magda* Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='vege*']Ja mam piwo, ale grilla nie :evil_lol:[/QUOTE] Ja wypiłam lampkę wina :loveu: Quote
*Magda* Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='vege*']Ooo tamtego co kiedyś mi polecałaś? :)[/QUOTE] Tak :loveu: Półsłodkie Bulgarius :loveu: Quote
łamAga Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 [quote name='Angi']a ja mam piwko i grilla a wy nie :P Wytłumaczy mi ktoś, o co chozi natiji w mojej galerii? :evil_lol:[/QUOTE] dawaj kiełbachę :diabloti: moze że po 6ste ona ma zawsze rację :diabloti: a ja mam arbuza :eviltong: Neron jest jebnięty , cały czas łazi i kradnie suchy chleb z kuchni jak mu zamknełam kuchnie to poszedł na dwór i w*******i...ł kupkę trocin :splat:a teraz odkroiłam ze skóry arbuza to zielone i dałam mu to samo białe z resztkami arbuza i jadł aż mu sie uszy trzęsły co on nigdy nie był za owocami i nawet na nie nie patrzył :roll: Quote
*Magda* Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Tora je skórki z arbuza ;) A może te zastrzyki tak działają na jego apetyt? Quote
vege* Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='dOgLoV']dawaj kiełbachę :diabloti: moze że po 6ste ona ma zawsze rację :diabloti: a ja mam arbuza :eviltong: Neron jest jebnięty , cały czas łazi i kradnie suchy chleb z kuchni jak mu zamknełam kuchnie to poszedł na dwór i w*******i...ł kupkę trocin :splat:a teraz odkroiłam ze skóry arbuza to zielone i dałam mu to samo białe z resztkami arbuza i jadł aż mu sie uszy trzęsły co on nigdy nie był za owocami i nawet na nie nie patrzył :roll:[/QUOTE] O ja też mam arbuza, dzięki za przypomnienie :loveu: Quote
natija Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 oj nikt nie wie o co mi chodzi:evil_lol:Bunka gdzie jestes:evil_lol: Quote
łamAga Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 [quote name='magdabroy']Tora je skórki z arbuza ;) A może te zastrzyki tak działają na jego apetyt?[/QUOTE] no nie wiem właśnie bo on też często sadzi bąki wiec spytałam wetki czy to jest spowodowane zastrzykami to mi powiedziała że te zastrzyki nie działają na jego układ trawienny :roll: ale spytam jak w czwartek z nim pojedziemy .... rano dam mu półtora miarki karmy zamiast jednej i zobaczymy co bedzie dalej .... Quote
łamAga Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 [quote name='vege*']O ja też mam arbuza, dzięki za przypomnienie :loveu:[/QUOTE] spox , polecam sie na przyszłość :diabloti: [quote name='natija']oj nikt nie wie o co mi chodzi:evil_lol:Bunka gdzie jestes:evil_lol:[/QUOTE] czyli nie zgadłam ?? :roll: Quote
kalyna Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='natija']oj nikt nie wie o co mi chodzi:evil_lol:Bunka gdzie jestes:evil_lol:[/QUOTE] chyba o regulamin forum... zgadłam? Quote
łamAga Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 [quote name='kalyna']chyba o regulamin forum... zgadłam?[/QUOTE] jedyna 6stka w regulaminie to ta [B]6. ZDJĘCIA [/B]a to nie pasi do ich rozmowy :shake: Quote
kalyna Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='natija']oj chodzi o regulamin,ale spolki:eviltong:[/QUOTE] spółki :mdleje: za mało czytam forum :evil_lol: Quote
natija Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='kalyna']spółki :mdleje: za mało czytam forum :evil_lol:[/QUOTE] oj za malo:mad: Quote
*Magda* Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='kalyna']spółki :mdleje: za mało czytam forum :evil_lol:[/QUOTE] Ja czytam dużo, ale nikt mi takiego regulaminu nie podesłał :eviltong: Quote
kalyna Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='natija']oj za malo:mad:[/QUOTE] za gorąco, aby przed kompem siedzieć.. no i czas, czas, za mało go... Quote
łamAga Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 [quote name='natija']oj chodzi o regulamin,ale spolki:eviltong:[/QUOTE] no właśnie a spółki zjadły jaskółki :eviltong: Quote
vege* Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='dOgLoV']no właśnie a spółki zjadły jaskółki :eviltong:[/QUOTE] Aga jak ty coś powiesz:evil_lol: Quote
łamAga Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 [quote name='vege*']Aga jak ty coś powiesz:evil_lol:[/QUOTE] no ba ! :diabloti: Quote
Recommended Posts