Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']prawie Ci uwierzyłam :diabloti:

ale ładny :loveu::loveu::loveu::loveu:
[/QUOTE]

Wiedziałam, że spodoba Ci się moja wiarygodność :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']
No niestety te duże od 1Tb szybko padają z niewiadomych przyczyn :roll: Sebastianowi 4 razy padł 1Tb ale nic go to nie nauczyło teraz zarzekał sie ze nie kupi wiekszego niż 750 a kupił i tak 1 TB :roll:[/QUOTE]

Mój zdechł, bo spadł z półki, pies go zrzucił :roll: Jakiej firmy kupiłaś? Ja nigdy nie miałam problemu z dyskami ;)

Posted

[quote name='wiki4']Wiedziałam, że spodoba Ci się moja wiarygodność :diabloti:[/QUOTE]

no ba ! :diabloti:

[quote name='Naklejka']Mój zdechł, bo spadł z półki, pies go zrzucił :roll: Jakiej firmy kupiłaś? Ja nigdy nie miałam problemu z dyskami ;)[/QUOTE]

a to psu można wybaczyć :diabloti:

Toshiba

[URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=3402434070&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.&msgtoken=048a25b10f8bf5405c1e387864ffa85323220a1444b540a86acf77d00be2ff62[/URL]
[quote name='Angi']wróciłam :grins:[/QUOTE]

pewnie znowu taplałaś się w basenie :mad:

[quote name='vege*']A ja idę zaraz z Nuką, ale jest taaaaaak duszno :placz:[/QUOTE]

współczuję :shake:

Posted

[quote name='Angi']ja wiem :grins:

któregoś dnia wstanę o 4 i ruszę z nimi na spacer, bo po ciemku to nie lubie jakoś chodzić :p[/QUOTE]

idz o 3ciej :diabloti:

[quote name='Angi']taaaaaaaak, taplałam się w basenie :D[/QUOTE]

ale niedobra jesteś :roll:

[quote name='vege*']No ja idę na ten spacer, już tak słońce nie świeci to może jest troszeczkę troszeczkę chłodniej :lol:[/QUOTE]

nie łudziła bym sie :diabloti:

Posted

[quote name='Angi']to za kilka dni wyruszę o tej porze :p bo inaczej to moje psy na spacer pójdę we wrześniu :evil_lol:[/QUOTE]

nie martw sie , moje spacery też na razie są zawieszone :roll:

Posted

[quote name='Angi']ja się nie martwię, aż tak tym fantem :evil_lol:[/QUOTE]

w zasadzie , masz ogród a psy w taki upał nie powinny chodzić na długie spacery :diabloti:

Posted

[quote name='Angi']no właśnie. Tym bardziej starsze ;)[/QUOTE]

dokładnie :diabloti:

właśnie zjadłam lody manhattan o smaku ananas & jogurt , powiem wam że dobre :diabloti: takie kwaskowe :diabloti: