Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

takie pytanie.
Jak napisać e-maila do hodowcy? Ale nie chodzi mi o samego szczeniora, tylko ot tak, aby się dowiedzieć bardziej o rasie..? Ja matoł jestem to nie wiem.:diabloti:

Posted

[quote name='natija']jaki matol:roll:
normalnie napisz co cie interesuje,zadaj pytania,itp:evil_lol:a w google juz wszystko przerobilas;)[/QUOTE]

normalnie, matoł ze mnie :evil_lol:

Posted

O corsiaki też mi się podobają i bobtaile :loveu:

A co do maila to ja nie pisałam maili. Dużo ponad połowę na fejsie zajmują hodowcy NF z polski, pozostała część zza granicy :evil_lol: I ja gadałam i gadam na fejsie, gadka szmatka i tak poznałam już prawie wszystkich polskich hodowców :evil_lol: Ale też na wystawach zagadywałam :)

Posted

[quote name='Angi']wiadomości nie zawsze dochodzą. I nie wiem jak się za to zabrać, pomocy :evil_lol:[/QUOTE]
Na prawdę matoł z ciebie:evil_lol:

Moje zawsze dochodzą :)
Jak to jak się zabrać, zaczynasz od "dzień dobry" :evil_lol:

Posted

Ciota :P
Ja pisałam bez większych problemów, pytałam o wszystko co mi przyszło do łba :) Normalnie, na luzie, pełna kulturka itd.
Z hodowczynią Jetsana teraz rozmawiamy jak koleżanki, fajnie tak :D No i we wszystkim pomaga i doradza :D

Posted

No weź przestań. Ja teraz poznałam wspaniałą hodowczynię NF i powiedziała mi, że dobrze, że tak pytam o wszystko i wszystko chcę wiedzieć bo to świadczy o tym, że całą tą sytuację biorę na poważnie :) To nie jest żadne narzucanie ;)

Posted

[quote name='Naklejka']Ciota :P
Ja pisałam bez większych problemów, pytałam o wszystko co mi przyszło do łba :) Normalnie, na luzie, pełna kulturka itd.
Z hodowczynią Jetsana teraz rozmawiamy jak koleżanki, fajnie tak :D No i we wszystkim pomaga i doradza :D[/QUOTE]

[quote name='vege*']No weź przestań. Ja teraz poznałam wspaniałą hodowczynię NF i powiedziała mi, że dobrze, że tak pytam o wszystko i wszystko chcę wiedzieć bo to świadczy o tym, że całą tą sytuację biorę na poważnie :) To nie jest żadne narzucanie ;)[/QUOTE]

Taki ze mnie typ człeka :p

Posted

[quote name='natija']a tam co sie wstydzisz do odwaznych swiat nalezy:cool3:[/QUOTE]

O dokładnie, byłam w 2 klasie gimnazjum jak znalazłam sobie hodowlę i zarezerwowałam szczeniaka, napisałam chyba do większości hodowli w Polsce i szukałam nawet psa za granicą :eviltong: I nie żałuję wyboru :)

Posted

Ja zanim napisałam do kogokolwiek to tak myślałam, boże może za kretynkę mnie wezmą, za jakąś nawiedzoną 15 latkę (wtedy miałam 15 lat :evil_lol:), ale napisałam i tak jak mówi natija teraz idzie wszystko z górki :)

Posted

Już dawno choruję na grzywka, ale to raczej marne szanse. Czekam jak Iza będzie mieć suczkę i szczeniaki 8)
Ja nie czaję, jak ktoś kupuje pp... Grzywek ma być łysy, a nie owłosiony :evil_lol:

Posted

Ja swego czasu chorowałam też na buldozki francuskie, ale jednak dużo za małe są, ale to nie zmienia faktu, że je uwielbiam, takie pocieszne mordki :loveu:

Posted

Angliki też są super, teraz na wystawie nie mogłam się rozstać z cudną Heidi :loveu: Jeszcze tak przytulaśnego psa nie spotkałam, byłam dla niej obcą osobą, a ona pchała mi się na kolana i rozdawała buziaki :loveu: Właścicielka też była przesympatyczna, taka fajna pani może koło 50tki :)