angineuuka Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 takie pytanie. Jak napisać e-maila do hodowcy? Ale nie chodzi mi o samego szczeniora, tylko ot tak, aby się dowiedzieć bardziej o rasie..? Ja matoł jestem to nie wiem.:diabloti: Quote
natija Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 jaki matol:roll: normalnie napisz co cie interesuje,zadaj pytania,itp:evil_lol:a w google juz wszystko przerobilas;) Quote
angineuuka Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='natija']jaki matol:roll: normalnie napisz co cie interesuje,zadaj pytania,itp:evil_lol:a w google juz wszystko przerobilas;)[/QUOTE] normalnie, matoł ze mnie :evil_lol: Quote
vege* Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 O corsiaki też mi się podobają i bobtaile :loveu: A co do maila to ja nie pisałam maili. Dużo ponad połowę na fejsie zajmują hodowcy NF z polski, pozostała część zza granicy :evil_lol: I ja gadałam i gadam na fejsie, gadka szmatka i tak poznałam już prawie wszystkich polskich hodowców :evil_lol: Ale też na wystawach zagadywałam :) Quote
angineuuka Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 na wystawach za bardzo nie mam jak gadać, musiałabym się na międzynarodówki wybrać. W tym roku już na żadnej nie będę. Dopiero w marcu, w Katowicach... Quote
vege* Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 To na fejsie, wygodniej jest niż przez maila :) Quote
angineuuka Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 wiadomości nie zawsze dochodzą. I nie wiem jak się za to zabrać, pomocy :evil_lol: Quote
vege* Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='Angi']wiadomości nie zawsze dochodzą. I nie wiem jak się za to zabrać, pomocy :evil_lol:[/QUOTE] Na prawdę matoł z ciebie:evil_lol: Moje zawsze dochodzą :) Jak to jak się zabrać, zaczynasz od "dzień dobry" :evil_lol: Quote
angineuuka Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Ja mam wrażenie, że jak do kogoś napiszę to się będę naprzykrzać :p wstydzę się nawet przez neta :evil_lol: Quote
Naklejka Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Ciota :P Ja pisałam bez większych problemów, pytałam o wszystko co mi przyszło do łba :) Normalnie, na luzie, pełna kulturka itd. Z hodowczynią Jetsana teraz rozmawiamy jak koleżanki, fajnie tak :D No i we wszystkim pomaga i doradza :D Quote
vege* Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 No weź przestań. Ja teraz poznałam wspaniałą hodowczynię NF i powiedziała mi, że dobrze, że tak pytam o wszystko i wszystko chcę wiedzieć bo to świadczy o tym, że całą tą sytuację biorę na poważnie :) To nie jest żadne narzucanie ;) Quote
natija Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 a tam co sie wstydzisz do odwaznych swiat nalezy:cool3: Quote
angineuuka Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='Naklejka']Ciota :P Ja pisałam bez większych problemów, pytałam o wszystko co mi przyszło do łba :) Normalnie, na luzie, pełna kulturka itd. Z hodowczynią Jetsana teraz rozmawiamy jak koleżanki, fajnie tak :D No i we wszystkim pomaga i doradza :D[/QUOTE] [quote name='vege*']No weź przestań. Ja teraz poznałam wspaniałą hodowczynię NF i powiedziała mi, że dobrze, że tak pytam o wszystko i wszystko chcę wiedzieć bo to świadczy o tym, że całą tą sytuację biorę na poważnie :) To nie jest żadne narzucanie ;)[/QUOTE] Taki ze mnie typ człeka :p Quote
Naklejka Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='natija']a tam co sie wstydzisz do odwaznych swiat nalezy:cool3:[/QUOTE] O dokładnie, byłam w 2 klasie gimnazjum jak znalazłam sobie hodowlę i zarezerwowałam szczeniaka, napisałam chyba do większości hodowli w Polsce i szukałam nawet psa za granicą :eviltong: I nie żałuję wyboru :) Quote
vege* Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='Angi']Taki ze mnie typ człeka :p[/QUOTE] No ale żeby nie zagadać? Widocznie nie zależy ci na psie :diabloti: Quote
vege* Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Ja zanim napisałam do kogokolwiek to tak myślałam, boże może za kretynkę mnie wezmą, za jakąś nawiedzoną 15 latkę (wtedy miałam 15 lat :evil_lol:), ale napisałam i tak jak mówi natija teraz idzie wszystko z górki :) Quote
angineuuka Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Na krótkowłosego collie to sobie jeszcze dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo poczekam. Prędzej się długowłosego doczekam albo grzywka :p Quote
vege* Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Grzywka? Co ludzie w nich widzą, ciągle ktoś kupuje sobie grzywka :P Quote
vege* Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Dla mnie są średnie, takie ni to pies ni to nie wiem co :evil_lol: Quote
angineuuka Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Już dawno choruję na grzywka, ale to raczej marne szanse. Czekam jak Iza będzie mieć suczkę i szczeniaki 8) Ja nie czaję, jak ktoś kupuje pp... Grzywek ma być łysy, a nie owłosiony :evil_lol: Quote
vege* Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Ja swego czasu chorowałam też na buldozki francuskie, ale jednak dużo za małe są, ale to nie zmienia faktu, że je uwielbiam, takie pocieszne mordki :loveu: Quote
angineuuka Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 buldożki sa cudne, ale jednak nie dla mnie :p Quote
vege* Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Angliki też są super, teraz na wystawie nie mogłam się rozstać z cudną Heidi :loveu: Jeszcze tak przytulaśnego psa nie spotkałam, byłam dla niej obcą osobą, a ona pchała mi się na kolana i rozdawała buziaki :loveu: Właścicielka też była przesympatyczna, taka fajna pani może koło 50tki :) Quote
Recommended Posts