Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Naklejka']Troszku sobie zabalowałam, do teraz odczuwam skutki wczorajszego szaleństwa :evil_lol: 3h snu to jednak trochę za mało :lol:[/QUOTE]
w sumie wakacje dlaczego z nich nie korzystać :diabloti: ale ja już za stara na to jestem :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']w sumie wakacje dlaczego z nich nie korzystać :diabloti: ale ja już za stara na to jestem :roll:[/QUOTE]

No a jak :D Zwiedzaliśmy sobie Katowice nocą, bo u nas w parku za nudno było, nie napatoczyli się żadni kolesie robiący ognisko :-(
Wakacji nie lubię, więcej szalejemy w ciągu roku szkolnego, bo wszyscy na miejscu ;) A tam stara, ja się dzisiaj czuję jakbym patelnią w łeb dostała, nie ma tak dobrze :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']ja tam jestem typem domatora ;)[/QUOTE]

Ja też, do tego jestem aspołecznikiem, nie lubię obcych ludzi itd. Ale walczę ze sobą :lol: Chociaż z domu łatwiej mnie wyciągnąć ostatnio, to z zapoznawaniem nowych ludzi problemy cały czas mam :roll: Mam stałą, zamkniętą, malutką ekipę od imprezowania, ale kto wie, czy to się nie zmieni :cool3:

Posted

[quote name='dOgLoV']ja kiedyś lubiłam pić dużo piwka ale na drugi dzień była masakra wiec wiem co dzisiaj czujesz Aneta :diabloti:[/QUOTE]

Ja nie wypiłam dużo, wypraszam sobie, nawet się nie upiłam :eviltong: Mówiłam, że już jestem grzeczna :grins:

Posted

[quote name='Naklejka']Ja nie wypiłam dużo, wypraszam sobie, nawet się nie upiłam :eviltong: Mówiłam, że już jestem grzeczna :grins:[/QUOTE]

tak tak yhymmmmm :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']nooo ja zawsze miałam świra na punkcie psów :loveu:[/QUOTE]
ja też :loveu:
[quote name='dOgLoV']ja tam jestem typem domatora ;)[/QUOTE]
ja tak samo:evil_lol:
[quote name='magdabroy']Dziecko mam od roku :eviltong: Wcześniej też już byłam leniwa na imprezowanie :roll:[/QUOTE]
a ja nigdy nie lubiłam imprez :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']musimy kiedys zrobić wspólne spotkanie bo widze ze wszystkie jesteśmy podobne :diabloti:[/QUOTE]

Nie spotkamy się, bo nie lubię obcych osób :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']musimy kiedys zrobić wspólne spotkanie bo widze ze wszystkie jesteśmy podobne :diabloti:[/QUOTE]

Póki co, to nasze spotkania nie dochodzą do skutków :(

Posted

[quote name='Naklejka']Nie spotkamy się, bo nie lubię obcych osób :diabloti:[/QUOTE]

ale My przecieć już się spotkałyśmy :eviltong:

[quote name='magdabroy']Póki co, to nasze spotkania nie dochodzą do skutków :([/QUOTE]

nioo :-(

a raz było już tak bliziutko :-( bierdzielona pogoda :mad:

Posted

[quote name='magdabroy']Nalepka, my-obcy :crazyeye: Teraz to przegięłaś :eviltong:[/QUOTE]
uuuu Nalepka masz wpiernicz od Madzi:diabloti:

Ja też obcych ludzi nie lubię, ale jak szanują zwierzęta to inaczej na nich patrzę, jak nie na obcych:evil_lol: Boże jaki ze mnie jest dziwak :mdleje:

Posted

[quote name='vege*']uuuu Nalepka masz wpiernicz od Madzi:diabloti:

Ja też obcych ludzi nie lubię, ale jak szanują zwierzęta to inaczej na nich patrzę, jak nie na obcych:evil_lol: Boże jaki ze mnie jest dziwak :mdleje:[/QUOTE]

Małe lanie :evil_lol:

Kurcze, tu mamy tematy do pogadania, to w realu dopiero byłoby wesoło :D