łamAga Posted July 26, 2013 Author Posted July 26, 2013 [quote name='Naklejka']Troszku sobie zabalowałam, do teraz odczuwam skutki wczorajszego szaleństwa :evil_lol: 3h snu to jednak trochę za mało :lol:[/QUOTE] w sumie wakacje dlaczego z nich nie korzystać :diabloti: ale ja już za stara na to jestem :roll: Quote
angineuuka Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='dOgLoV']w sumie wakacje dlaczego z nich nie korzystać :diabloti: ale ja już za stara na to jestem :roll:[/QUOTE] nigdy nie jest się za starym na balowanie ;) Quote
*Magda* Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='Angi']nigdy nie jest się za starym na balowanie ;)[/QUOTE] Pogadamy za 10-15 lat :eviltong: Quote
łamAga Posted July 26, 2013 Author Posted July 26, 2013 [quote name='Angi']nigdy nie jest się za starym na balowanie ;)[/QUOTE] ja tam jestem typem domatora ;) Quote
Naklejka Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='dOgLoV']w sumie wakacje dlaczego z nich nie korzystać :diabloti: ale ja już za stara na to jestem :roll:[/QUOTE] No a jak :D Zwiedzaliśmy sobie Katowice nocą, bo u nas w parku za nudno było, nie napatoczyli się żadni kolesie robiący ognisko :-( Wakacji nie lubię, więcej szalejemy w ciągu roku szkolnego, bo wszyscy na miejscu ;) A tam stara, ja się dzisiaj czuję jakbym patelnią w łeb dostała, nie ma tak dobrze :evil_lol: Quote
angineuuka Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='magdabroy']Pogadamy za 10-15 lat :eviltong:[/QUOTE] ty się nie liczysz, masz dziecko :P Quote
*Magda* Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='Angi']ty się nie liczysz, masz dziecko :P[/QUOTE] Dziecko mam od roku :eviltong: Wcześniej też już byłam leniwa na imprezowanie :roll: Quote
Naklejka Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='dOgLoV']ja tam jestem typem domatora ;)[/QUOTE] Ja też, do tego jestem aspołecznikiem, nie lubię obcych ludzi itd. Ale walczę ze sobą :lol: Chociaż z domu łatwiej mnie wyciągnąć ostatnio, to z zapoznawaniem nowych ludzi problemy cały czas mam :roll: Mam stałą, zamkniętą, malutką ekipę od imprezowania, ale kto wie, czy to się nie zmieni :cool3: Quote
łamAga Posted July 26, 2013 Author Posted July 26, 2013 ja kiedyś lubiłam pić dużo piwka ale na drugi dzień była masakra wiec wiem co dzisiaj czujesz Aneta :diabloti: Quote
Naklejka Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='dOgLoV']ja kiedyś lubiłam pić dużo piwka ale na drugi dzień była masakra wiec wiem co dzisiaj czujesz Aneta :diabloti:[/QUOTE] Ja nie wypiłam dużo, wypraszam sobie, nawet się nie upiłam :eviltong: Mówiłam, że już jestem grzeczna :grins: Quote
łamAga Posted July 26, 2013 Author Posted July 26, 2013 [quote name='Naklejka']Ja nie wypiłam dużo, wypraszam sobie, nawet się nie upiłam :eviltong: Mówiłam, że już jestem grzeczna :grins:[/QUOTE] tak tak yhymmmmm :diabloti: Quote
vege* Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='dOgLoV']nooo ja zawsze miałam świra na punkcie psów :loveu:[/QUOTE] ja też :loveu: [quote name='dOgLoV']ja tam jestem typem domatora ;)[/QUOTE] ja tak samo:evil_lol: [quote name='magdabroy']Dziecko mam od roku :eviltong: Wcześniej też już byłam leniwa na imprezowanie :roll:[/QUOTE] a ja nigdy nie lubiłam imprez :evil_lol: Quote
natija Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 ja tez teraz juz jak pije to tak,zeby karuzeli w lozku nie bylo:evil_lol: Quote
łamAga Posted July 26, 2013 Author Posted July 26, 2013 musimy kiedys zrobić wspólne spotkanie bo widze ze wszystkie jesteśmy podobne :diabloti: Quote
Naklejka Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='dOgLoV']musimy kiedys zrobić wspólne spotkanie bo widze ze wszystkie jesteśmy podobne :diabloti:[/QUOTE] Nie spotkamy się, bo nie lubię obcych osób :diabloti: Quote
*Magda* Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='dOgLoV']musimy kiedys zrobić wspólne spotkanie bo widze ze wszystkie jesteśmy podobne :diabloti:[/QUOTE] Póki co, to nasze spotkania nie dochodzą do skutków :( Quote
*Magda* Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='Naklejka']Nie spotkamy się, bo nie lubię obcych osób :diabloti:[/QUOTE] Nalepka, my-obcy :crazyeye: Teraz to przegięłaś :eviltong: Quote
łamAga Posted July 26, 2013 Author Posted July 26, 2013 [quote name='Naklejka']Nie spotkamy się, bo nie lubię obcych osób :diabloti:[/QUOTE] ale My przecieć już się spotkałyśmy :eviltong: [quote name='magdabroy']Póki co, to nasze spotkania nie dochodzą do skutków :([/QUOTE] nioo :-( a raz było już tak bliziutko :-( bierdzielona pogoda :mad: Quote
*Magda* Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='dOgLoV'] nioo :-( a raz było już tak bliziutko :-( bierdzielona pogoda :mad:[/QUOTE] Idę się pochlastać :diabloti: Quote
angineuuka Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='Naklejka']Nie spotkamy się, bo nie lubię obcych osób :diabloti:[/QUOTE] nie aż takie obce :lol: Ale chyba też bym się nie spotkała :P Quote
Naklejka Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='dOgLoV']ale My przecieć już się spotkałyśmy :eviltong: [/QUOTE] A no, tak wyszło :eviltong: Quote
vege* Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='magdabroy']Nalepka, my-obcy :crazyeye: Teraz to przegięłaś :eviltong:[/QUOTE] uuuu Nalepka masz wpiernicz od Madzi:diabloti: Ja też obcych ludzi nie lubię, ale jak szanują zwierzęta to inaczej na nich patrzę, jak nie na obcych:evil_lol: Boże jaki ze mnie jest dziwak :mdleje: Quote
*Magda* Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='vege*']uuuu Nalepka masz wpiernicz od Madzi:diabloti: Ja też obcych ludzi nie lubię, ale jak szanują zwierzęta to inaczej na nich patrzę, jak nie na obcych:evil_lol: Boże jaki ze mnie jest dziwak :mdleje:[/QUOTE] Małe lanie :evil_lol: Kurcze, tu mamy tematy do pogadania, to w realu dopiero byłoby wesoło :D Quote
natija Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 my nie obce,my cioteczki:evil_lol:obcy to ci co nie lubia psiakow:evil_lol: Quote
Recommended Posts