Guest wolfheart Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 fajne zdjęcie minę masz jak "woda...fuuuuuj":diabloti: Quote
łamAga Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 [quote name='WATACHA']A co żeście tam zobaczyły, rekina ;P? "Białasek" superaśny.A tak z ciekawości zdradzilibyście ile przeciętnie tybetan kosztuje, bo nie wiem od kiedy mam odkładać? Ja gumy nie żułam ze 100 lat chyba, ale nie czuję potrzeby.Za to nienawidzę jak ktoś mi nią mlaska nad uchem, "zabiłabym".[/QUOTE] Taaaaa rekiny atakowały :eviltong: 3 tyś to cena taka standardowa w większości hodowli , zdarzają się wyjątki z ceną mniejszą lub większą ale one są w mniejszości :) [quote name='WATACHA']To prawie trafiłam , miałam bardziej nadzieję na te 3 tys.[/QUOTE] spokojnie za 3 dostaniesz ;) [quote name='Angi']ja gdzieś kiedyś widziałam ogłoszenie z MT za 8 tysięcy :P[/QUOTE] też się zdarzają , za niektóre szczeniaki po Harishu wołali 6 tyś ;) [quote name='Naklejka']Ja się nie spotkałam w tej rasie ze szczeniakami "niewystawowymi" no chyba, że to skutecznie ukrywają :diabloti: Jak ja szukałam szczeniaka, to tylko jedna hodowla odpowiedziała mi na pytanie o niewystawowe szczenięta... Jeśli by się pojawiły, to mieli mnie poinformować i sprzedać taniej szczeniaka, ale miotu nie było ;) Nie wiem jak teraz rozwiązują tę sprawę hodowcy, coraz mniej siedzę w rasie ;)[/QUOTE] mogą się zdarzyć tybki niewystawowe np białe które są niezgodne ze wzorcem ;) [quote name='vege*']Ja w tej rasie nie siedzę, ale nie wierzę, że zawsze wszystkie tybetany są super wystawowe w każdym miocie:eviltong:[/QUOTE] [quote name='Naklejka']Czasem odnoszę wrażenie, że są :eviltong: :evil_lol:[/QUOTE] :diabloti: [quote name='magdabroy']Ale masz tu minę :evil_lol:[/QUOTE] zajebiaszczą :roll: Quote
łamAga Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 [quote name='agaciaaa']Super fotki, najlepsza ta rodzinna :loveu: i poza Qwendi na niej :lol: :loveu:[/QUOTE] pokazała morzu co o nim sądzi :eviltong: [quote name='Ty$ka']Genialne fotki, naprawdę :lol: Widzę, że wypad Wam się udał. Jednak czym Wy jechaliście z takim koniskiem jak Qwenda? ;D Ludzie na plaży nic nie mówili, że tak duży pies chodzi bez smyczy? Bo jeste ciekawa ich reakcji, ja np. miałabym jakieś tam obawy ;] Swoją drogą to niesprawiedliwe, że Wy jeździcie na wakacje z takim pieseczkiem jak Q., a ja nie mogę pojechać ze swoją "miniaturką", bo... bo nie i już (bo kto słyszał z psem jeździć na wakacje, bo nie można, bo blabla). :( Adoptujcie mnie :( :P[/QUOTE] dzięki :lol: Alfą sedanem jechaliśmy :diabloti: były tam też inne psy biegające luzem nawet we wodzie koło kąpiących sie ludzi , to była bardziej taka dzika plaża więc jak komuś przeszkadza pies to niech sobie idzie na plażę główną ;) spoko , Wiki4 już adoptowaliśmy to Ciebie też możemy :diabloti: w zasadzie to Wiki została nam przydzielona przez panią sędzine i to taką prawdziwą ! więc nie mogliśmy i nie chcieliśmy odmówić :diabloti: Quote
łamAga Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 [quote name='vege*']Psy takich rozmiarów najwygodniej się wozi w samochodzie typu kombi w bagażniku :) Jest bezpiecznie i wygodnie dla psa, ale jaki samochód ma Aga to nie wiem ;) Ale np moja koleżanka do seicento zmieściła siebie koleżankę i na tylne siedzenie 2 dorosłe niufy, nie wiem jak ale zmieściła:evil_lol:[/QUOTE] Najlepiej to jakiś pickup zabudowany by się przydał :lol: [quote name='magdabroy']Aga ma alfę ;) i zastanawiam się jak się zmieścili w 4 osoby i pies, bo z tego co pamiętam to Qwendi jeździ na tylnym siedzeniu :)[/QUOTE] dokładnie tak , mamy alfę i spokojnie w nią weszliśmy :diabloti: dwie osoby z przodu i dwie z tyłu plus Qwendi :diabloti: było fajnie dopóki Qwendi nie zaczęła bąków puszczać :diabloti: [quote name='vege*']albo upchnęła nogą do bagażnika :diabloti:[/QUOTE] Taaaaaaaa Igor jechał w bagażniku :eviltong: [quote name='Naklejka']Ja też jezdziłam z Jetsanem na tylnym siedzeniu, spokojnie da się jechać w 4 osoby i z psem :) A Jetsan jest większy od Qwendi ;) Jechaliśmy kiedyś w pięć osób z piątką psów w fiacie panda :diabloti:[/QUOTE] a ile Jetsan ma w kłębie ?? ;) jak sie chce to sie upchnie :diabloti: [quote name='unikatowydiament']doberek Aguś:)[/QUOTE] hejka ;) widziałam na wystawie Nico w akcji na posłuszeństwie :loveu: coś pięknego :loveu: [quote name='marta.k9080']fajne zdjęcie minę masz jak "woda...fuuuuuj":diabloti:[/QUOTE] bo ta woda była mokra :crazyeye::diabloti: Quote
*Magda* Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='dOgLoV']bo ta woda była mokra :crazyeye::diabloti:[/QUOTE] Jak znajdziesz gdzieś suchą wodę, to zrobię dla Ciebie wszystko :p Quote
angineuuka Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 jestę sędzią i przydzielam Ci Ty$kę jako kolejną córkę. :grins: :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 [quote name='magdabroy']Jak znajdziesz gdzieś suchą wodę, to zrobię dla Ciebie wszystko :p[/QUOTE] naukowcy wymyślili już wodę w proszku , mają tylko problem w czym ją rozpuścić :eviltong: Quote
łamAga Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 [quote name='Angi']jestę sędzią i przydzielam Ci Ty$kę jako kolejną córkę. :grins: :evil_lol:[/QUOTE] Ale Wiki nam została przydzielona przez prawdziwą sędzinę ! ;) Quote
angineuuka Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='dOgLoV']naukowcy wymyślili już wodę w proszku , mają tylko problem w czym ją rozpuścić :eviltong:[/QUOTE] śliną :evil_lol: Quote
angineuuka Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='dOgLoV']Ale Wiki nam została przydzielona przez prawdziwą sędzinę ! ;)[/QUOTE] a skąd wiesz, że nie jestem prawdziwą :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='dOgLoV'] bo ta woda była mokra :crazyeye::diabloti:[/QUOTE] o ja pitole,serio...straszne doświadczenie,straszne:shake::diabloti: Quote
łamAga Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 [quote name='Angi']śliną :evil_lol:[/QUOTE] :diabloti: albo sikami :eviltong: [quote name='Angi']a skąd wiesz, że nie jestem prawdziwą :evil_lol:[/QUOTE] no tego nie wiem ale chyba za młoda jesteś :eviltong: [quote name='marta.k9080']o ja pitole,serio...straszne doświadczenie,straszne:shake::diabloti:[/QUOTE] noooooo :eek2: teraz będę już miała uraz na zawsze :placz: Quote
łamAga Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 [quote name='Angi']ty ten uraz masz od dawna :diabloti:[/QUOTE] sugerujesz ze sie nie myję ?? :mad::eviltong: Qurwa ludzi normalnych inaczej nie brakuje na tym świecie :roll: [URL]http://deser.pl/deser/51,111858,14318548.html?i=20[/URL] Quote
Ty$ka Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 THmm, a gdzie dokładnie byliście na plaży, bo nie doczytałam? [quote name='Angi']jestę sędzią i przydzielam Ci Ty$kę jako kolejną córkę. :grins: :evil_lol:[/QUOTE] O popacz. To Ago (mamo?) kiedy mogę się do Was wprowadzić? :P Quote
Guest wolfheart Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 że tez komuś się chce bawić Photoshopem...swoją drogą to posrają się z tym dzieckiem :roll: Quote
angineuuka Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 sugeruję, ześ się kiedyś umyła i masz uraz na mózgu :lol: Quote
łamAga Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 [quote name='Ty$ka']THmm, a gdzie dokładnie byliście na plaży, bo nie doczytałam? O popacz. To Ago (mamo?) kiedy mogę się do Was wprowadzić? :P[/QUOTE] byliśmy na plaży w gąskach , troche sie jej naszukaliśmy :roll: chyba z 1,5 krążyliśmy ale daliśmy radę , co innego mój żołądek , musiałam później pić gorzką herbatkę żeby dojśc do siebie :roll: [quote name='marta.k9080']że tez komuś się chce bawić Photoshopem...swoją drogą to posrają się z tym dzieckiem :roll:[/QUOTE] dokładnie , wiara ma najeb....ne , dziecko już jest skazane na brak dzieciństwa .... jakie to smutne :roll: [quote name='Angi']sugeruję, ześ się kiedyś umyła i masz uraz na mózgu :lol:[/QUOTE] na czym ?? :hmmmm: Quote
łamAga Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 Miałam ogromną nadzieje że w tym roku alergia mnie ominie , że alergolog źle postawiła diagnoze i wcale nie jestem alergikiem :roll: ledwo zaczęła pylić bylica i się zaczęło :roll: Quote
*Magda* Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='dOgLoV']Miałam ogromną nadzieje że w tym roku alergia mnie ominie , że alergolog źle postawiła diagnoze i wcale nie jestem alergikiem :roll: ledwo zaczęła pylić bylica i się zaczęło :roll:[/QUOTE] Jakby Ci to powiedzieć...pech :diabloti: Quote
łamAga Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 [quote name='Angi']Tak sobie myśl :P[/QUOTE] już tak nie myślę , dzisiaj jest masakra :placz: ale za rok też pewnie będę się łudziła że mnie ominie .... Quote
łamAga Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 [quote name='magdabroy']Jakby Ci to powiedzieć...pech :diabloti:[/QUOTE] dzięki ej :roll::eviltong: Quote
*Magda* Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='dOgLoV']dzięki ej :roll::eviltong:[/QUOTE] Jestem szczera :eviltong: Quote
łamAga Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 [quote name='magdabroy']Jestem szczera :eviltong:[/QUOTE] do bólu :eviltong: Quote
Recommended Posts